Ev konusunda sürtüşme

Gelirimiz 11bin, aylık 1900 ev kredisi ödüyoruz fenalardayım. İki çocuk var biri 22 günlük bezi 90 lira. Şuan nerden sardık şu ev kredisini diyorum siz o gelirle 3bin kiraya vereceksiniz cidden ev idaresinden zerre anlamıyorsunuz bence. Nişanlınız çook haklı. Ayrıca maaşı 2500 lira olanın 3000 lük ev neyine diyorum kenara çekiliyorum.
 
Kusura bakmayın ama sizinki “ayranı yok içmeye” oluyor biraz. 7500 liranın neredeyse 3000’ini kira ve aidata vermek hiç mantıklı değil. Daha uygun fiyatlı semt ve evlere bakmanız gerekiyor.
 
Kendi maasini bile asan bir yerde oturmak istemen bencillik degilmi biraz
 
çok pahalı ya benim içim sızlar nisanliniz haklı kiraya bu kadarı çok fazla evin kredisini odersin o fiyata.
 
Ondan sonra insanlara nispet yapalım derken açlıktan birbirlerini yesinler :) Bu nasıl bir bakış açısıdır cnm benim?
Hahahahha ya dogru diyorsun of sinirle yazdim aklima biseyler geldi de genee benimmmm bende yeni evli sayılırım zaten. Aah aaaah :) insallah konu sahibi beni yanlis anlamadi
 
Önce içine sinecek bir evde oturman daha doğru.ucuz yada pahali ev olupta içine sinmezse sonra napicaksin kendi dusuncende haklısın bence
 
Arada istanbul kiralarına ev fiyatlarına bakıyorum da 2500un altında dogru duzgun ev yok. Kiralar da satıs fiyatları da ucmus.
Hep dusunuyorum tek maaslısı, tayini cıkan memuru nasıl yasıyor istanbulda. Duzgun butun semtler mi pahalı?
Kuzenim bu sene universite kazandı, ilk sene diye yurtta kalıyor. Seneye eve cıkacak. Okulu ayazagada. Kiralara bakıyorum en uygunu 2bin ayazagada, kötü evler ustelik memleketimde deniz goren ici kaliteli evler max 1500dur.
Ayazağa yakını uygun semt biliyor musunuz?
Konuya atladım ama kusura bakmayın.
 
Kira aidat sadece 2.900 TL. Elektriği, suyu, doğalgazı eklersen ooo gidin ev alın kira yerine ev borcu ödeyin daha mantıklı.
 
metro hattı üzerindeki diğer yerlere de bakabilirsiniz.
gayrettepe/esentepe,
1500 lere bulursunuz oralarda.
bir de ilanlarla sınırlı kalmayın.
emlakçılara da bakın.
oturmayı düşündüğünüz yerin taksi duraklarına da sorun. enteresan ama işe yarıyor
 
Saçmalama tabi ki yaptığın gösteriş. Tam merkezde olmayıversin yahu kapımın önü çarşı olsa ne yazar aldığım maaş bile evin kirasına yetmeyecekse. Siz boş yere çalışmayı nasıl kabul ediyorsunuz onu da anlamadım tüm maaşım kiraya gidecek bir de yetmeyecek gani yarın öbür gün Allah göstermesin hasta oldunuz çalışacak gücünüz yok ayrıldınız işte ya da hamile kaldınız o kira nasıl ödenecek peki? Öngörülü olmak lazım millete hava yapıcam diye bu kadar zora girmek neden?
 
Tesekkur ederim bakayım
 
2900 lira ev icin kredi çekip odeyin daha iyi çok fazla bence de hele yeni evleneceksiniz taksitler borçlar bir sürü olacak. Daha uygun bir eve bakın ya da satın almak icin bakabilirsiniz
 
Koca ay calis calis maasin oturdugun evin kirasina yetmesin ve sen hala daha pahalisini iste. Herkes en guzlini ister fakat bana cok sacma geliyor uc bin ne demek sadece oturudgun eve vereceksin yazik ev al daha iyi. Ben 4000 tl maas aliyorum 500 lira eve veriyorum oglumla ikimiz kaliyoruz vallahi aciyorum o paraya evim de nerdeyse buralarin en eski evi yine de para biriktiremiyorum cok mu luks yasiyorum hayir
 
1+1 kiralasanız? Benim istanbulda 1+1 kiralayan ve üstelik yeni evlenen ve evini gelin evi gibi döşeyen arkadaşlarım var.
Şimdiki aklım olsa ben de 1+1 kiralardım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…