Kendi maasini bile asan bir yerde oturmak istemen bencillik degilmi birazNişanlımla Allah nasib ederse yakımda düğünumuz var ve istanbulda bir ev kiralayacagiz. O 5.000 ve. 2500 tl kazaniyorum. Tutmak istedigi ev 1800 lira ve merkezi yerlere uzak. Bense 2500 tl ye cok buyuk merkezi bir yerde olan aidati 400 tl olan bir evi sevdim. Ama bana tamamen gosteristen baska birsey olmadigini soyluyor. Bir haftadir surekli tartisiyoruz neredeyse kavgalarin dozu yuzunden ayrilma noktasina geldik. Sizce benim mi gozum yuksekte yeni evliler tavsiyede bulunabilir
Mi? Tesekkurler
Vallahi dogru diyorsun ha. Ya insan sinir oluyor bazı dengesizlere. Bakma bende yanlis konustum zaten .Kız çevreyle ne alakası var milletle sidik yarıştırmaya güç mü yeter. Arada 1100 lira fark var beni kıskananların 1100 lira ederi var mı ki
Hahahahha ya dogru diyorsun of sinirle yazdim aklima biseyler geldi de genee benimmmm bende yeni evli sayılırım zaten. Aah aaaah :) insallah konu sahibi beni yanlis anlamadiOndan sonra insanlara nispet yapalım derken açlıktan birbirlerini yesinler :) Bu nasıl bir bakış açısıdır cnm benim?
metro hattı üzerindeki diğer yerlere de bakabilirsiniz.Arada istanbul kiralarına ev fiyatlarına bakıyorum da 2500un altında dogru duzgun ev yok. Kiralar da satıs fiyatları da ucmus.
Hep dusunuyorum tek maaslısı, tayini cıkan memuru nasıl yasıyor istanbulda. Duzgun butun semtler mi pahalı?
Kuzenim bu sene universite kazandı, ilk sene diye yurtta kalıyor. Seneye eve cıkacak. Okulu ayazagada. Kiralara bakıyorum en uygunu 2bin ayazagada, kötü evler ustelik memleketimde deniz goren ici kaliteli evler max 1500dur.
Ayazağa yakını uygun semt biliyor musunuz?
Konuya atladım ama kusura bakmayın.
Tesekkur ederim bakayımmetro hattı üzerindeki diğer yerlere de bakabilirsiniz.
gayrettepe/esentepe,
1500 lere bulursunuz oralarda.
bir de ilanlarla sınırlı kalmayın.
emlakçılara da bakın.
oturmayı düşündüğünüz yerin taksi duraklarına da sorun. enteresan ama işe yarıyor
2900 lira ev icin kredi çekip odeyin daha iyi çok fazla bence de hele yeni evleneceksiniz taksitler borçlar bir sürü olacak. Daha uygun bir eve bakın ya da satın almak icin bakabilirsinizNişanlımla Allah nasib ederse yakımda düğünumuz var ve istanbulda bir ev kiralayacagiz. O 5.000 ve. 2500 tl kazaniyorum. Tutmak istedigi ev 1800 lira ve merkezi yerlere uzak. Bense 2500 tl ye cok buyuk merkezi bir yerde olan aidati 400 tl olan bir evi sevdim. Ama bana tamamen gosteristen baska birsey olmadigini soyluyor. Bir haftadir surekli tartisiyoruz neredeyse kavgalarin dozu yuzunden ayrilma noktasina geldik. Sizce benim mi gozum yuksekte yeni evliler tavsiyede bulunabilir
Mi? Tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?