- 22 Mart 2019
- 690
- 1.072
- 18
- 51
bazen bakıyorum mesela, evlenecek kızın ailesi gecekonduda oturuyor, kız evlenirken ben sıfır daireden başka tutmam diye tutturanlar var...Nişanlımla Allah nasib ederse yakımda düğünumuz var ve istanbulda bir ev kiralayacagiz. O 5.000 ve. 2500 tl kazaniyorum. Tutmak istedigi ev 1800 lira ve merkezi yerlere uzak. Bense 2500 tl ye cok buyuk merkezi bir yerde olan aidati 400 tl olan bir evi sevdim. Ama bana tamamen gosteristen baska birsey olmadigini soyluyor. Bir haftadir surekli tartisiyoruz neredeyse kavgalarin dozu yuzunden ayrilma noktasina geldik. Sizce benim mi gozum yuksekte yeni evliler tavsiyede bulunabilir
Mi? Tesekkurler
Bende cook beyendiğim bir evi satın aldım ama sonra pişman oldum çünkü bi süre sonra hevesim geçti ben böyleyim ama sizi bilmem vede kirası çok çok fazla değmez o kadar para vermeye satın alsanız bisey olmazdı ama bence nisanliniz hakliNişanlımla Allah nasib ederse yakımda düğünumuz var ve istanbulda bir ev kiralayacagiz. O 5.000 ve. 2500 tl kazaniyorum. Tutmak istedigi ev 1800 lira ve merkezi yerlere uzak. Bense 2500 tl ye cok buyuk merkezi bir yerde olan aidati 400 tl olan bir evi sevdim. Ama bana tamamen gosteristen baska birsey olmadigini soyluyor. Bir haftadir surekli tartisiyoruz neredeyse kavgalarin dozu yuzunden ayrilma noktasina geldik. Sizce benim mi gozum yuksekte yeni evliler tavsiyede bulunabilir
Mi? Tesekkurler
Vallaha öyle...biz de sanki kirayi -faturalari biz odeyecekmisiz gibi pahali evi tutma diye kendimizi paraliyoruzKonu sahibi konuyu açmış gitmiş ☺
eski konuları sildiğiniz için ceza alacaksınız.Nişanlımla Allah nasib ederse yakımda düğünumuz var ve istanbulda bir ev kiralayacagiz. O 5.000 ve. 2500 tl kazaniyorum. Tutmak istedigi ev 1800 lira ve merkezi yerlere uzak. Bense 2500 tl ye cok buyuk merkezi bir yerde olan aidati 400 tl olan bir evi sevdim. Ama bana tamamen gosteristen baska birsey olmadigini soyluyor. Bir haftadir surekli tartisiyoruz neredeyse kavgalarin dozu yuzunden ayrilma noktasina geldik. Sizce benim mi gozum yuksekte yeni evliler tavsiyede bulunabilir
Mi? Tesekkurler
Çünkü kızımızın ailesi varlıklı.2900 kira
elektrik su internet doğalgaz tv
cep telleri etti sana 3900
2 kişi büyük evi ne yapacaksınız orasını hiç anlamadım.
Gözünüz gerçekten yükseklerde, sizinle hayat çok zor....Sizce benim mi gozum yuksekte yeni evliler tavsiyede bulunabilir
Bence beklediği desteği bulamayınca gitti kendisiVallaha öyle...biz de sanki kirayi -faturalari biz odeyecekmisiz gibi pahali evi tutma diye kendimizi paraliyoruz
Nişanlısı haklı gibi geldi. Onun maaşı olmasa oturamayacaginiz bir ev begenmissiniz. Kira + aidat toplam gelrininizin 1/4 unu aşmasa daha iyi olur. Ama malesef İstanbulda da kiralar böyle.Nişanlımla Allah nasib ederse yakımda düğünumuz var ve istanbulda bir ev kiralayacagiz. O 5.000 ve. 2500 tl kazaniyorum. Tutmak istedigi ev 1800 lira ve merkezi yerlere uzak. Bense 2500 tl ye cok buyuk merkezi bir yerde olan aidati 400 tl olan bir evi sevdim. Ama bana tamamen gosteristen baska birsey olmadigini soyluyor. Bir haftadir surekli tartisiyoruz neredeyse kavgalarin dozu yuzunden ayrilma noktasina geldik. Sizce benim mi gozum yuksekte yeni evliler tavsiyede bulunabilir
Mi? Tesekkurler
İki kişi olacaksaniz büyük evi ne yapacaksınızKeske bulabilsem ama merkezi bir yerde yeni ve biraz da buyuk bir ev bulmak cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?