- 17 Aralık 2014
- 309
- 194
- 48
- Konu Sahibi beyazgelinizmir
-
Bizde 6 aydır ödüyorduk.çok teşekkürler bilgi içincanım bız de evımızı yenı sattık kredılıydı hatta bız on yıllıgına cekmıstık bır sene odedık sattık hatta kar bıle ettık net karımız 16 falan oldu bıze kalan 51 bın oldu yanı şöyle oldu evımızı satın alan adam bankadan kredı cektı arabasını sattı bır mıktar da parası vardı bızım bankadakı borcumuzu kapattı ustunu bıze verdı yanı çok kolay oldu bır hafta surdu ama soyle bı durum var bızım evımız kooperatıfteydı denızbanktaydı borcumuz adama baska bı bankadan cektı ama
hee o zaman hemen satabılırsenız kar edersınız zarar etmezsınız de evlılıgın kurtulma sansı yok muBizde 6 aydır ödüyorduk.çok teşekkürler bilgi için
Karşımdaki tamam saygı göstericem demiyor ki ..bana söz vermeyen bi adamla neyi deneyeyim ben?
Dediğiniz gibi bizde ikimiz iyiyiz.Ama ben en başından söyledim kendide gördü,benim ailem kalabalık bir aile.Herkes sık sık biraraya gelsede ben ancak 2 ayda bir görmeye gidiyorum.2 ayda bir olsada gelmesini istiyorum,herkes yanında eşi çocuğuyla dururken ben tüm aile ortamlarında yapayalnız kaldım(bayramda bile). Orta yoluda bulmıyoruz ailesi bana karşı gerçekten çok terbiyesizlik yaptı, ben görmek istemiyorum artık.
Benimkiler adamın etrafında pervane , adam onlara gram saygı göstermiyor.Anası babası bizi ne hallere soktu illede onlar kıymetli.
Ben buna kızıyorumAilesi tabiki atamaz ama benimkilerde saygıyı hakediyor.Dünya 2 kişilik değil ki?
Evlenmeden söyledim ben ona, bak ben aileme imkan yok uzak duramam dedim, tek başıma gidip geleceksem ne anladım ben bundan biz hayatlarımızı birleştirmedik mi evlenirken?
Şu durumda bile kahkaha attıdınınoz teşekkürlerAynı model adamdan bendede var ailem diyor başkada bırsey demiyor bunlar ınsanı veremde eder kanserde eder..
Neden çeksinler katlansinlar boş yere birbirlerine ?? Hepi topu 60 yil yaşıyoruz şu dünyada onu da zindan etmeyelim. Ha illa dayak mi yesin bu bayan bosanabilmek icin, cocuk yapip onunla sokağa mi atilsin? Olmamış işte. Ben şahsen kendisini cok olgun gördüm. Bosanip yeni bir aile yuva kurabilir kendine. Yeni bi hayat guzel mutlu bi aile.. niye olmasın? Sadece bir ay kadar ayri yasayıp dusunmelerini isterdim ben, hala eminlerse bosansinlarzoru görünce kaçmak sizinkisi hiç çabalamadan amaan boşanırız olur biter düşüncesi var ikinizde de.Ne dertler var boşanmak için. 1 sene bile katlanamamışsınız birbirinize
iyi de yeni evlilikte sorun olmayacak mi.eşi olmaz kv olur.kv olmaz eşi olur.görümce olur.görümce olmaz kayın olur.kayın olmaz kp olur.kp olmaz elti olur . ebesi olur ebesinin kaynı olur onun kaynı onunbilmemnesi höh be olur da olur yani her ortamda sorun var işyerinde o zaman cik .apt da o zaman taşın . ani böyle bir hayat yok bayan yokuşasüren
iyi de yeni evlilikte sorun olmayacak mi.eşi olmaz kv olur.kv olmaz eşi olur.görümce olur.görümce olmaz kayın olur.kayın olmaz kp olur.kp olmaz elti olur . ebesi olur ebesinin kaynı olur onun kaynı onunbilmemnesi höh be olur da olur yani her ortamda sorun var işyerinde o zaman cik .apt da o zaman taşın . ani böyle bir hayat yok bayan yokuşasüren
Aynisi bendede var... Bende su an bosanma sürecindeyim ...Şu durumda bile kahkaha attıdınınoz teşekkürler
evlilikte ufak şeylere katlanmak pasif kadın olmak,
ufacık şeyler için boşanmak ise güçlü kadın olmak oldu.. takdir edilir oldu sivazlanıs oldu.
Allah sonumuzu hayır etsin.
konu sahibi bence sen bana ona buna bakma bu karakter işi,kimi dik kafaldir çeker gider,kimi sabır eder sonunda mukafatini alır .
zaman ilaçtir, boşanma
ufacık şeyler için boşanmak ise güçlü kadın olmak oldu.. takdir edilir oldu sivazlanıs oldu.
konu sahibi bence sen bana ona buna bakma bu karakter işi,kimi dik kafaldir çeker gider,kimi sabır eder sonunda mukafatini alır .
zaman ilaçtir, boşanma
Zaman ilaçsa yan etkilerini de düşünmek lazım.. Zaman bana hiç iyi gelmedi mesela,şu an kendimi tanıyamıyorum bile,ziyan olmuş duygularım,hayallerim ve boşa harcanmış yıllarım var şu an.. Değişmiyor malesef zamanla falan.. Bi bayanın da yazdığı gibi 50 60 yaşıma geldiğimde her şey düzelse nolcak,en güzel yıllarım heba olmuşken..evlilikte ufak şeylere katlanmak pasif kadın olmak,
zaman ilaçtir, boşanma
zaman ilaçtir, boşanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?