- 20 Ocak 2021
- 2.189
- -164
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
kendi konforunuzu değil çocuğunuzu düşünmelisiniz ve onu evde yalnız bırakmamalısınız hem yaşı cok küçük hem gelişimi geriden geliyor diyorsunuz. el insaf bu konuyu buraya yazarken bile neyin mantıklı olduğunu düşünemediniz miKızlar merhaba samsuna tayinim cikti.ankarada kurumumla görüşmüştüm.sorunlari anlatmıştım.ve kızlar yerime personel bile vermemişler.neyse atandığı m ilce çok küçük, merkeze 30 km.dolmusla 40 dk.ben evi merkeze kurmak istiyorum.hem 10 yaşındaki çocuğumun eğitim ve sosyal çevresi açısından.hem de daha önce orada yaşadım.o bakimdan.ama cocuguma sorduğumda anne ben sen gelene kadar ne yapacağım korkarım diyor.okulu 15.00 te bitiyor.ben 18.30 da evde olacağım.cocugumun telefonu var. Bir sıkıntıda arayabilir.benim için de gidiş geliş yapmak konforlu değil, 13 sene sonra ilk kez gidiş geliş yapacağım.ama burada böyle gerekli diye düşünüyorum.siz ne dersiniz evi nereye kurmalıy im?çocuğum anahtarla kapıyı açabiliyor, evi okula yakın tutacağım ve bölge çok güvenli, çocuğun kötü bisi yaşayabileceği bir yer değil.sizce cocugum korkuyor diye köye mi yerleşelim?orada çok sıkılırı biz.cocugumun 11 yasi aralik ayında doluyor ama gelisimi biraz geriden geliyor, sakın bir cocuk
Ben sen gelene kadar korkarım orada diyor.yeni taşıyacağız.korkuyor sanırım.ben gelene kadar idare edebilir.mi?en zoru da benim evden 7.20 de falan çıkmam gerek.onun okulu 8.20 gece sanırım.sabah okula gitmemek için binbir bahane uyduran beni bayağı sıkıntıya sokan bir çocuk.bilmiyorum sabah nasıl.olacak.kalkmaz da sabah ama bilmiyorum kiNiye sıkılsın, arkadaşı olur, haftasonları gezmeye gidersiniz.
Ben ne yapacağım diyen çocuğu telefona emanet etmekten iyidir.
Gideceğimiz yer bizim yaşayabileceği miz bir yer değil.keske olsa.ben de meraklı değilim. 1saat önceden kalkıp yol parası vermeye.kendi konforunuzu değil çocuğunuzu düşünmelisiniz ve onu evde yalnız bırakmamalısınız hem yaşı cok küçük hem gelişimi geriden geliyor diyorsunuz. el insaf bu konuyu buraya yazarken bile neyin mantıklı olduğunu düşünemediniz mi
Ya hu iyi misiniz, sabah kalkıp kendi gidecek akşam eve kendi girecek ve korkarım diyen çocuk saatlerce yalnız kalacak.Ben sen gelene kadar korkarım orada diyor.yeni taşıyacağız.korkuyor sanırım.ben gelene kadar idare edebilir.mi?en zoru da benim evden 7.20 de falan çıkmam gerek.onun okulu 8.20 gece sanırım.sabah okula gitmemek için binbir bahane uyduran beni bayağı sıkıntıya sokan bir çocuk.bilmiyorum sabah nasıl.olacak.kalkmaz da sabah ama bilmiyorum ki
Aralıkta 11 yaşı dolacak.kendi konforunda n da feragat ediyorum.gidis geliş yapacagimkendi konforunuzu değil çocuğunuzu düşünmelisiniz ve onu evde yalnız bırakmamalısınız hem yaşı cok küçük hem gelişimi geriden geliyor diyorsunuz. el insaf bu konuyu buraya yazarken bile neyin mantıklı olduğunu düşünemediniz mi
Ben söyledim bu ilce olmaz biz yapamayiz dedim.sadece boşluk burada var dediler.boyle olmak durumunda kaldı.neywe 2 hafta sonra gideyim de bir bakiyim.Ya hu iyi misiniz, sabah kalkıp kendi gidecek akşam eve kendi girecek ve korkarım diyen çocuk saatlerce yalnız kalacak.
O sırada siz gelene kadar muhtemelen sadece telefona bakacak.
Olmayacağını anlamayacak ne var bunda?
Ha derseniz ki sabah akşam ilgilenecek birini ayarladım, onu bilemem.
Saatlerce değil.3.5 saat yalnız kalacak.ona da bir dersane mi ayarlasak bilemedim.aslinda dershane istiyorum amaYa hu iyi misiniz, sabah kalkıp kendi gidecek akşam eve kendi girecek ve korkarım diyen çocuk saatlerce yalnız kalacak.
O sırada siz gelene kadar muhtemelen sadece telefona bakacak.
Olmayacağını anlamayacak ne var bunda?
Ha derseniz ki sabah akşam ilgilenecek birini ayarladım, onu bilemem.
Evet bana samsunda iki seçenek sunulmuştu ya da baska bir ile gidecektim.ben samsun istedim memleketim olduğundan.diger ilce merkeze çok uzaktı.burasi benim istediğim yere 30 km diye istedimTayininizin nereye çıkacağı belli miydi, tercih hakkınız yok muydu?
Biz orada yaşayamayız.Nasıl bir yer tayininizin çıktığı yer, kaç nüfuslu?
Merhaba hangi ilçesi?Kızlar merhaba samsuna tayinim cikti.ankarada kurumumla görüşmüştüm.sorunlari anlatmıştım.ve kızlar yerime personel bile vermemişler.neyse atandığı m ilce çok küçük, merkeze 30 km.dolmusla 40 dk.ben evi merkeze kurmak istiyorum.hem 10 yaşındaki çocuğumun eğitim ve sosyal çevresi açısından.hem de daha önce orada yaşadım.o bakimdan.ama cocuguma sorduğumda anne ben sen gelene kadar ne yapacağım korkarım diyor.okulu 15.00 te bitiyor.ben 18.30 da evde olacağım.cocugumun telefonu var. Bir sıkıntıda arayabilir.benim için de gidiş geliş yapmak konforlu değil, 13 sene sonra ilk kez gidiş geliş yapacağım.ama burada böyle gerekli diye düşünüyorum.siz ne dersiniz evi nereye kurmalıy im?çocuğum anahtarla kapıyı açabiliyor, evi okula yakın tutacağım ve bölge çok güvenli, çocuğun kötü bisi yaşayabileceği bir yer değil.sizce cocugum korkuyor diye köye mi yerleşelim?orada çok sıkılırı biz.cocugumun 11 yasi aralik ayında doluyor ama gelisimi biraz geriden geliyor, sakın bir cocuk
Ama sebep?Biz orada yaşayamayız.
Burada isyerimde sıkıntılar var, burada kalamazdim.bir de artık yaşadığım yer çok küçük geldi.buyuk bir yer istedim.Tayininizin nereye çıkacağı belli miydi, tercih hakkınız yok muydu?
Edit: Vermişsiniz cevabı önceki mesajda. Keşke yerinizde kalsaydınız bir süre daha.
ilçede ev tutma ısrarınızın sebebi nedir ? 11 yasında gelişimi geriden gelen ama “anahtarla kapı açmayı bilen” bi cocuğu yalnız kalmaktan korkan bi cocuğu istemediği bi hayata sürüklemekteki motivasyonunuzu anlamadım. dershane istemeniz de yine cocuğunuzun iyiliği için değil kendi konforunuz için cocuk saatler boyu annesinden ayrı sırf ilçede yaşamak uğruna sizin pesinizden sürükleniyor. bu konuyu kendinizi ikna etmek için mi açtınız ?Saatlerce değil.3.5 saat yalnız kalacak.ona da bir dersane mi ayarlasak bilemedim.aslinda dershane istiyorum ama
Daha net bir karar vermedim.daha ilçeyi de görmedim.2 hafta sonra gideceğim.soyle bir sorayım dedim sadeceilçede ev tutma ısrarınızın sebebi nedir ? 11 yasında gelişimi geriden gelen ama “anahtarla kapı açmayı bilen” bi cocuğu yalnız kalmaktan korkan bi cocuğu istemediği bi hayata sürüklemekteki motivasyonunuzu anlamadım. dershane istemeniz de yine cocuğunuzun iyiliği için değil kendi konforunuz için cocuk saatler boyu annesinden ayrı sırf ilçede yaşamak uğruna sizin pesinizden sürükleniyor. bu konuyu kendinizi ikna etmek için mi açtınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?