Ev kurma hakkinda

Ben sadece fikir aliyorum.kesin bisi yok ortada.ama ben 11 yasinda evde yalnız kalabiliyor hatta okula bile giderken servisi bırakıp minibusle gitmeye başlamıştım.
demek ki iyi şeyler olmamış yalnız kaldığınız için şimdiki halinize bakarsak. sizin çocuğunuzu sizden daha cok biz düşünüyoruz farkında mısınız ? orda yaşayamam diyip duruyorsunuz hiç de fikir alıyor gibi bir haliniz yok.

etüt merkezi olsa bile sabah nasıl olacak bir saat erkenden cıkmam lazım diyor hiç bi sekilde ilçe planı tutmuyor yani.
Orayi kaçırdım ben. Cocuk sabah kalkamaz,kahvaltı yapamaz. Yani en azından benim oğlumda aynı yaşta ben uyandırıyorum kahvaltıyı hazırlıyorum bir üstünü giyecek kac dk oyalaniyor . Kendi oğlumdan pay biçerek evde de kalmaz. Hafta içi zaten iş,okul hafta sonu gezsinler. Çocuğa Uygun yerde kalsinlar

Merkeze 30 km diyip yanılıp merkeze taşınmayın artık samsunda merkezden merkeze bile 30 km değil tam neresi köy dediğiniz yer

Ben sadece fikir aliyorum.kesin bisi yok ortada.ama ben 11 yasinda evde yalnız kalabiliyor hatta okula bile giderken servisi bırakıp minibusle gitmeye başlamıştım.
Evet bizler yaptık ama biz yaptık diye bunlari beklemek mi gerekiyor?

Ayni yasta çocuğumuz benimki kalamiyor evde yalnız. Yani buna biz kaldik sende mi kal diyelim

Çocuktan çok fazla şey bekliyorsunuz. Sabah okula kendi gitsin akşam boş eve gelip 3.5 saat yalnız dursun ki bunun karı kışı var yol hali. Üstelik yabancı bir yerde olacaksınız ve çocuk size korkuyorum demiş. Nedir küçük yerde yaşayamamanıza sebep anlamadım.

Allah aşkına çocuğu heder etmeyin ya. Ben ne yapacağım korkarım diyen çocuğu nasıl olur da saatlerce tek bırakmayı geçtim bunu düşünebilirsiniz? Anne git ben dururum deseydi bile asla tek bırakmamanız gerekirken hem de? Lütfen aklınızı başınıza alın yazık günah o çocuğa. Gece gece yemin ederim içim acıdı

Kızlar daha gitmedim ilçeye.bir gideyim.daha 3 hafta var gitmeme.ay sonunda yıllık izin alacagim.kapatalim konuyu mune.tesekkurler

yahu yazmak istemedim konu sahibinin profilini biliyorum ama çok üzüldüm.aynı yaşta kızım var, Bu yaz, yazlığa gitmek istemedi anneannesine evde.İş-ev araçla 3 dk , benim aklım kalbim gidipgidip geliyor bu arada. Sabah kalkıyorum , işe gidiyorum (memurum) 08:30-09:30 kızı alıyorum kursa bırakıyorum 10:00 tekrar işe dönüyorum. 12:30 kurstan almak için çıkıyorum. 13:00 de alıyorum . öğle tatilim 12:30- 13:30 eve geliyoruz. yemek hazırlıyoruk kendim yiyemiyorum. Allaha emanet ediyorum, kapıyı annen- baban öldüler deseler bile açma öldüysek öldük diyorum :/ akşam 17:30 çıkıyorum. Gün içinde görüntülü arıyorum. Cevvaldir , akıllı bir kız ama minibüse atlasa lahmacun almaya gitse alnını karışlarım. Çocuğu her sabah akşam yalnız gören biri dadanır , bir sürü pedofili var av arıyor. Bir zorba dadanır, eve hırsız gireceği tutar , deprem olur. 11 yaşında bende kendi çocukluğumda 2 mahalle aşıp okuluma gidiyordum. ama şimdi olur mu ! yapmayın Allah aşkına gelişimi de geri diyorsunuz. Yalnız bırakmayın, 11 yaş büyük değil, Allah rızası için çocuğunuzu yalnız bırakmayın.

Babasi yurtdisina gidip geliyor.oyle bir talebi yok.
Yazık gerçekten üzüldüm eski konunu hatırlıyorum dersleri de kötüydü ziyan edeceksiniz ana baba. Zaten boşanmış ailede ben de öyle bi aileden geliyorum bu arada ve böyle düşüncesiz anne baba var. 11 yaşındaki çocuk yalnız bırakılmaz o devir geçti

Hayır onu sormuyorum.
Ben de 7 yaşındayken yalnız kalabiliyordum ama arada bir.
Siz haftada 5 gün saatlerce yalnız kalıyor muydunuz?
Benim annem evdeydi ama degildi işte.hep komsulari vardı onun.bisi desem dinlemezdi, ayağımın altında dolaşma, uyuz kedi gibi sirnasma derdi.evde duygusal siddet ve bazen de fiziksel şiddet vardi ben küçükken

Benim oğlan daha sekiz aylık ve ilerisi için araştırmadığım güvenlik önlemi kalmadı. Akıllı saattir çocuk kaybolma bağıdır vs. Evet şimdiden bunları düşünmek fazla olabilir ama ANAYIM BEN ANA. Aklım çıkıyor bir şey olur diye. Elimden gelen tüm tedbirleri almak istiyorum oğlum için. Ben en süper anneyim diye bunları anlatmıyorum siz de annesiniz azcık farkındalık kazanın ne demek güvenli yerde olacağız çocuğa bir şey olmaz? Nasıl böyle düşünebilirsiniz ya inanamıyorum size. Sitede yaşayanlara test yapılıp asla kimseye zarar vermez diye belge mi veriliyor napılıyor da böyle emin olabiliyorsunuz?
Her gün tek başına evden çıkan her gün tek başına eve giren bi çocuğu kaç gözü dönmüş insan fark eder haberiniz var mı sizin? Hiçbir şey olmadı diyelim, o çocuk o kadar saat evde ne yapacak ya? İçim daraldı eski konularında mesai arkadaşlarınla yaşadıkların umrumda değil ama ne olur kendine gel ANNESİN SEN

Ben 83 luyum.bizim kuşak farklıydı.
83lüsünüz ama maşallah kafa yapınız 75 yaşında annemle aynı. O da biz nasıl yaptık zamanında diye bizden kapasitemiz yaşımız üstü şeyler bekledi hep. Yalnız kalır kalmasına ama haftanın 5 günü rutin bir şey bekliyorsunuz. Arada bir kalsın idare ediversin olayı değil ki bu.