Ev kurma hakkinda

Burada isyerimde sıkıntılar var, burada kalamazdim.bir de artık yaşadığım yer çok küçük geldi.buyuk bir yer istedim.
eski konularınıza baktım eğer aynı bunları yapıyosanız çocuğunuzun da hayatını mahvetmeye hakkınız yok. amacınız küçük yerden büyük yere geçmek sebebin ne olduğu da çok açık. biraz hayatınızın sorumluluğunu almayı deneyin. çocuğunuza üzüldüm.
Telefonda konuşuyor gibi yaparak çalıştığı kurumdaki insanlara küfür eden, kurumuna gelen vatandaşa düzgün davranmayan, ağzında sakız yüksek ses müzik dinleyerek iş yapan ama onu da tam yapmayıp sürekli bahane üreten biri pamuk.

Cevaplariniz pek anlasilmiyor veya ben anlayamadim.

Ama en buyuk sorun zaten cocugun her turlu evden sizden sonra cikacak olmasi. Eve de yalniz girecek. Bir de sizi bekleyecek aksama kadar. Bazi cocuklarin boyle korkulari olabiliyor. Yetiskinlerde bile var. Izledigimiz bir film falan etkkleyebiliyor bazen. Bu cocuk belli ki korkan bir cocuk genel olarak da ki cok da anormal degil.

Samsun madem memleketeniz, akrabalariniza yakin bi yerden ev tutsaniz? Artik yol 2 saat de surse ise katlanacaksiniz. Cocuk gibi bir sorumlulugunuz var hayatta cunku.

Akraba da tabii anneniz olmadikca nereye kadar ilgilenecek.

Sizin ciktiginiz an eve giris yapacak bir yardimciniz olmali maalesef. Baska cozum yok. Kucucuk cocuk kendi hazirlanip okula mi gidermis. Cok sacma.

olur mu canım anahtarla kapı açmayı biliyormuş
Ben bu üyenin yargılarına çok güvenemiyorum. Anahtarla kapıyı açabilmesi evde yalnız kalabileceği anlamına gelmez.
Üye kendi keyfince hareket ediyor. Açıkçası çocuğu düşündüğünü sanmıyorum pek.

Eğer çocuğu evde bıracaksiniz , etüd merkezine yazdırin çocuğu tek başına evde bırakmayın.
Kışın hava erken karariyor cocuk korkar ama siz 6.30 da geleceğim diyorsunuz o saate kadar etüd merkezi olur mu emin değilim . Çocuğa göre ev bakın. O kadar saat yalnız birakilmaz.

etüt merkezi olsa bile sabah nasıl olacak bir saat erkenden cıkmam lazım diyor hiç bi sekilde ilçe planı tutmuyor yani.

eski konularınıza baktım eğer aynı bunları yapıyosanız çocuğunuzun da hayatını mahvetmeye hakkınız yok. amacınız küçük yerden

Ben sadece fikir aliyorum.kesin bisi yok ortada.ama ben 11 yasinda evde yalnız kalabiliyor hatta okula bile giderken servisi bırakıp minibusle gitmeye başlamıştım.

Daha net bir karar vermedim.daha ilçeyi de görmedim.2 hafta sonra gideceğim.soyle bir sorayım dedim sadece
Artık mantıklı düşünmeye mi başlasanız.... Verdiğiniz kararlar, attığınız adımlar hep ofsayt mı olur??? Anahtarla kapıyı açmak büyük bir başarı değildir.Çocuk için en güvenli en doğru tercihi seçmek,onu yanlız bırakmamak çok zor olmamalı.....

Ben sadece fikir aliyorum.kesin bisi yok ortada.ama ben 11 yasinda evde yalnız kalabiliyor hatta okula bile giderken servisi bırakıp minibusle gitmeye başlamıştım.
Gercekten ne anlamsiz konuymus. Bos bos uzun uzun cevap yazdim ben de salak gibi. Fikir falan almiyorsunuz. Kararinizi vermissiniz. Size gore 11 yasinda cocuk servise degil, minibuse bile biner madem tamam gidin istediginiz yerden tutun evinizi. Insanlar size bosuna cevap yaziyor. Bosa vakit kaybi oldunuz bana mesela su an:))