- 20 Ocak 2021
- 2.195
- -158
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Uzak değil, ve yaşı da küçük değil çok.7-8 yasinda da değil.bu sene 6 ya gidecekÇocuğunuza odaklanın ancak açık konuşmak gerekirse bu dönemde bu trafikte 40 dk yol yol değil. 40 dk ne ki ?
eski konularınıza baktım eğer aynı bunları yapıyosanız çocuğunuzun da hayatını mahvetmeye hakkınız yok. amacınız küçük yerden büyük yere geçmek sebebin ne olduğu da çok açık. biraz hayatınızın sorumluluğunu almayı deneyin. çocuğunuza üzüldüm.Burada isyerimde sıkıntılar var, burada kalamazdim.bir de artık yaşadığım yer çok küçük geldi.buyuk bir yer istedim.
olur mu canım anahtarla kapı açmayı biliyormuşÇocuk her zaman önceliğe sahip olmalı. Siz 7.30'da çıkacaksınız peki çocuğu okula kim gönderecek?
15.30'da evde olacak peki bu çocuk anne gelene kadar aç mı kalacak?
11 yaş çocuğu yalnız bırakmak için çok erken bir yaş.
ben size söyleyeyim kafasına koyduğunu yapacak öyle anlaşılıyorNasıl güvenip bırakacaksınız ? Sabah kendi gidecek akşam geldiğinde olmayacaksınız. İçiniz nasıl rahat edebilir böyle birşeyde aklım almıyor. Ne garip insansınız. Çocuk zaten korkarım kalamam demiş.
O zaman niye soruyorsunuz burada oraya mı yerleşeyim diye?Biz orada yaşayamayız.
Ben bu üyenin yargılarına çok güvenemiyorum. Anahtarla kapıyı açabilmesi evde yalnız kalabileceği anlamına gelmez.olur mu canım anahtarla kapı açmayı biliyormuş
içini rahatlatmaya çalışıyor bir kişi burda istediğini söylerse içi rahatlicak ha söylemezse de yine gidip bildiğini okuyacak cünkü sorumluluk 0O zaman niye soruyorsunuz burada oraya mı yerleşeyim diye?
etüt merkezi olsa bile sabah nasıl olacak bir saat erkenden cıkmam lazım diyor hiç bi sekilde ilçe planı tutmuyor yani.Eğer çocuğu evde bıracaksiniz , etüd merkezine yazdırin çocuğu tek başına evde bırakmayın.
Kışın hava erken karariyor cocuk korkar ama siz 6.30 da geleceğim diyorsunuz o saate kadar etüd merkezi olur mu emin değilim . Çocuğa göre ev bakın. O kadar saat yalnız birakilmaz.
Korkunç gerçekten.ben size söyleyeyim kafasına koyduğunu yapacak öyle anlaşılıyor
eski konularınıza baktım eğer aynı bunları yapıyosanız çocuğunuzun da hayatını mahvetmeye hakkınız yok. amacınız küçük yerden
Çocuk her zaman önceliğe sahip olmalı. Siz 7.30'da çıkacaksınız peki çocuğu okula kim gönderecek?
15.30'da evde olacak peki bu çocuk anne gelene kadar aç mı kalacak?
11 yaş çocuğu yalnız bırakmak için çok erken bir yaş.
Ben sadece fikir aliyorum.kesin bisi yok ortada.ama ben 11 yasinda evde yalnız kalabiliyor hatta okula bile giderken servisi bırakıp minibusle gitmeye başlamıştım.Ben ilçeye yerleşirdim
Haftasonları gezmeye merkeze giderdim
etüt merkezi olsa bile sabah nasıl olacak bir saat erkenden cıkmam lazım diyor hiç bi sekilde ilçe planı tutmuyor yani.
Artık mantıklı düşünmeye mi başlasanız.... Verdiğiniz kararlar, attığınız adımlar hep ofsayt mı olur??? Anahtarla kapıyı açmak büyük bir başarı değildir.Çocuk için en güvenli en doğru tercihi seçmek,onu yanlız bırakmamak çok zor olmamalı.....Daha net bir karar vermedim.daha ilçeyi de görmedim.2 hafta sonra gideceğim.soyle bir sorayım dedim sadece
Tek kalmak ,okula tek gitmek,saatlerce evde aç durmak için küçük ...Uzak değil, ve yaşı da küçük değil çok.7-8 yasinda da değil.bu sene 6 ya gidecek
Gercekten ne anlamsiz konuymus. Bos bos uzun uzun cevap yazdim ben de salak gibi. Fikir falan almiyorsunuz. Kararinizi vermissiniz. Size gore 11 yasinda cocuk servise degil, minibuse bile biner madem tamam gidin istediginiz yerden tutun evinizi. Insanlar size bosuna cevap yaziyor. Bosa vakit kaybi oldunuz bana mesela su an:))Ben sadece fikir aliyorum.kesin bisi yok ortada.ama ben 11 yasinda evde yalnız kalabiliyor hatta okula bile giderken servisi bırakıp minibusle gitmeye başlamıştım.
Yoo ac kalmıyor. Eve bırakıyorum bisiler.yiyor.hatta canı isterse lahmacun bile alirTek kalmak ,okula tek gitmek,saatlerce evde aç durmak için küçük ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?