- 5 Nisan 2023
- 4.695
- 15.316
- 138
- 28
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
O halde konuya gelirsek çocuğunuz tek kalamam korkuyorum dedikten sonra konu orda biter, bunda ikilemde kalmanız yersiz. Yazık değil mi çocuk her sabah kendi kahvaltı hazırlayacak, boş eve gelecek aç acına hemde korkacak. Ne gerek varYok yaa abartmış.ayda yılda bir cignedigim sakızı.muzik için kulaklık aldım.kimseyle tartışmam yok işime bakarım ama tartsima içine çekilmek isteniyorum uymuyorum kimseye.
hiç öyle görünmüyorHersey evlat için.o bir sorun yaşadığında benim de canım sıkılır kafam takılır.
Hadi canımHersey evlat için.o bir sorun yaşadığında benim de canım sıkılır kafam takılır.
Önce biraz sen sorumluluk al da çocuğuna sahip çık.biraz sorumluluk almayı ogrenir
Sorumluluk almasi böyle olmaz ki. Kalkınca yatağını toplaması, çantasını eksiksiz hazırlaması, ödevlerini demeden yapmanız , çoraplarını ortalığa atmaması, yediği tabağı kaldırma gibi gibi bu yaşta böyle sorumluklar verilir. Haa cevre müsaitse ekmeğe gönderebilirsiniz vs vs Yani sorumluluk alması icin evde yalnız bırakmak gerekmiyor. Siz sorumluluk alın önce o çocukta sizle birlikte ,iş yerinde yaşadığınız sorunlardan ordan oraya gidiyor. madem düzeniniz iyidi önceden çocuğu böyle savunacağiniza işinizde dikkat etseydiniz. Bu kaçıncı şehir insan az düşünür yaYa bırakacağım demedim soruyorum.bilmiyorum.bende istiyorum biraz sorumluluk almayı ogrenir iyi bir ortamda olur vs vs.Fikir almak da mı suç????
Sorumluluk almasi böyle olmaz ki. Kalkınca yatağını toplaması, çantasını eksiksiz hazırlaması, ödevlerini demeden yapmanız , çoraplarını ortalığa atmaması, yediği tabağı kaldırma gibi gibi bu yaşta böyle sorumluklar verilir. Haa cevre müsaitse ekmeğe gönderebilirsiniz vs vs Yani sorumluluk alması icin evde yalnız bırakmak gerekmiyor. Siz sorumluluk alın önce o çocukta sizle birlikte ,iş yerinde yaşadığınız sorunlardan ordan oraya gidiyor. madem düzeniniz iyidi önceden çocuğu böyle savunacağiniza işinizde dikkat etseydiniz. Bu kaçıncı şehir insan az düşünür yaYa bırakacağım demedim soruyorum.bilmiyorum.bende istiyorum biraz sorumluluk almayı ogrenir iyi bir ortamda olur vs vs.Fikir almak da mı suç????
özel etüdler oluyor oraya yazdırın iş çıkışı oradan alıp eve geçersiniz.Kızlar merhaba samsuna tayinim cikti.ankarada kurumumla görüşmüştüm.sorunlari anlatmıştım.ve kızlar yerime personel bile vermemişler.neyse atandığı m ilce çok küçük, merkeze 30 km.dolmusla 40 dk.ben evi merkeze kurmak istiyorum.hem 10 yaşındaki çocuğumun eğitim ve sosyal çevresi açısından.hem de daha önce orada yaşadım.o bakimdan.ama cocuguma sorduğumda anne ben sen gelene kadar ne yapacağım korkarım diyor.okulu 15.00 te bitiyor.ben 18.30 da evde olacağım.cocugumun telefonu var. Bir sıkıntıda arayabilir.benim için de gidiş geliş yapmak konforlu değil, 13 sene sonra ilk kez gidiş geliş yapacağım.ama burada böyle gerekli diye düşünüyorum.siz ne dersiniz evi nereye kurmalıy im?çocuğum anahtarla kapıyı açabiliyor, evi okula yakın tutacağım ve bölge çok güvenli, çocuğun kötü bisi yaşayabileceği bir yer değil.sizce cocugum korkuyor diye köye mi yerleşelim?orada çok sıkılırı biz.cocugumun 11 yasi aralik ayında doluyor ama gelisimi biraz geriden geliyor, sakın bir cocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?