Ev kurma hakkinda

Yok yaa abartmış.ayda yılda bir cignedigim sakızı.muzik için kulaklık aldım.kimseyle tartışmam yok işime bakarım ama tartsima içine çekilmek isteniyorum uymuyorum kimseye.
O halde konuya gelirsek çocuğunuz tek kalamam korkuyorum dedikten sonra konu orda biter, bunda ikilemde kalmanız yersiz. Yazık değil mi çocuk her sabah kendi kahvaltı hazırlayacak, boş eve gelecek aç acına hemde korkacak. Ne gerek var

ilçeden ev tutun. O kadar saat tek başına idare edemez. Bir iki belki ama uzun vadede olmaz.

Misal oğlum hasta oldu, okuldan aradılar. İzin alıp gittim, aldım okuldan. Normalde tatillerde annemler bakıyor ama babamın hastalıkları nedeniyle sık hastaneye gidiyorlar, oğlumu işe yanımda götürüyorum. Yazın zorluk yaşarsınız

Ya bırakacağım demedim soruyorum.bilmiyorum.bende istiyorum biraz sorumluluk almayı ogrenir iyi bir ortamda olur vs vs.Fikir almak da mı suç????
Sorumluluk almasi böyle olmaz ki. Kalkınca yatağını toplaması, çantasını eksiksiz hazırlaması, ödevlerini demeden yapmanız , çoraplarını ortalığa atmaması, yediği tabağı kaldırma gibi gibi bu yaşta böyle sorumluklar verilir. Haa cevre müsaitse ekmeğe gönderebilirsiniz vs vs Yani sorumluluk alması icin evde yalnız bırakmak gerekmiyor. Siz sorumluluk alın önce o çocukta sizle birlikte ,iş yerinde yaşadığınız sorunlardan ordan oraya gidiyor. madem düzeniniz iyidi önceden çocuğu böyle savunacağiniza işinizde dikkat etseydiniz. Bu kaçıncı şehir insan az düşünür ya

Ya bırakacağım demedim soruyorum.bilmiyorum.bende istiyorum biraz sorumluluk almayı ogrenir iyi bir ortamda olur vs vs.Fikir almak da mı suç????
Sorumluluk almasi böyle olmaz ki. Kalkınca yatağını toplaması, çantasını eksiksiz hazırlaması, ödevlerini demeden yapmanız , çoraplarını ortalığa atmaması, yediği tabağı kaldırma gibi gibi bu yaşta böyle sorumluklar verilir. Haa cevre müsaitse ekmeğe gönderebilirsiniz vs vs Yani sorumluluk alması icin evde yalnız bırakmak gerekmiyor. Siz sorumluluk alın önce o çocukta sizle birlikte ,iş yerinde yaşadığınız sorunlardan ordan oraya gidiyor. madem düzeniniz iyidi önceden çocuğu böyle savunacağiniza işinizde dikkat etseydiniz. Bu kaçıncı şehir insan az düşünür ya

özel etüdler oluyor oraya yazdırın iş çıkışı oradan alıp eve geçersiniz.

Köyde masraflarınız çok az olur hafta sonları da merkeze gelirsiniz. Köyde sınıf mevcudu da az olur eğitim daha iyi olabilir