- 6 Haziran 2025
- 130
- 239
- 18
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
sabahları okula kendisi gitmesi ve aksama kadar evde tek basına seni beklemesi, acıkınca kendine lahmacun alması bunlar sorumluluk almayı öğrenmek değil ben sana daha hiç bisey yazmicam cünkü nato kafa nato mermerbiraz sorumluluk almayı ogrenir
Iyi bir fikir değil. Tamam katılıyorum.uzatmaya saçmalamaya gerek var mıHayır fikir almak suç değil ama bir kişi bile aa iyi fikir dememiş farkında mısınız? Israrla ama biz kalırdık ama şöyle böyle dediniz. Ayrıca sorumluluk böyle alınmaz. Dünyanın en gelişmiş şehrine de gitseniz o evde o çocuk yalnız kaldıkça iyi ortamda olmaz
Yazma da bence ay korkunç.. ayrıca lahmacun da yiyecek.sorumluluk alması lazım.ay korkuncccc :))))))))oğlumla gülüyoruz sana su ansabahları okula kendisi gitmesi ve aksama kadar evde tek basına seni beklemesi, acıkınca kendine lahmacun alması bunlar sorumluluk almayı öğrenmek değil ben sana daha hiç bisey yazmicam cünkü nato kafa nato mermer
10 yaşında ki çocukla birlikte mi okuyorsunuz?Yazma da bence ay korkunç.. ayrıca lahmacun da yiyecek.sorumluluk alması lazım.ay korkuncccc :))))))))oğlumla gülüyoruz sana su an
beni yargılama lütfen.ayrica cocuk sa memleketime dönmek istiyor.zaten oradan geldik.insanlari yargılamayın kötü hissettirmeden biraz yapıcı olun yaSen hiçbir yerde tutunamayıp, sürekli sorun yaşıyorsun diye oğlunun düzeninin bozup durdun.
Çocuğun sana yakın olması lazım.
Hastalık olur, acil bir şey olur, ev güvenli yerde diyerek işin içinde çıkamazsın.
Kendisi de istemiyormuş.
Mecburen ilçeden ev tutacaksın.
Orada kalıcı olacak mısın tabiki hayır.
Çocuk heder oldu elinde.
Evet simdi ben gülerken o da geldi bir baktı gitti10 yaşında ki çocukla birlikte mi okuyorsunuz?
İlk sayfalarda bir üyenin dediklerini yaptınız mı gerçekten? Şok oldum. Eğer doğruysa nereye giderseniz gidin sorun yaşamaya devam edersiniz.Yazma da bence ay korkunç.. ayrıca lahmacun da yiyecek.sorumluluk alması lazım.ay korkuncccc :))))))))oğlumla gülüyoruz sana su an
Ne yapmisimİlk sayfalarda bir üyenin dediklerini yaptınız mı gerçekten? Şok oldum. Eğer doğruysa nereye giderseniz gidin sorun yaşamaya devam edersiniz.
Alıntılayamadımeski konularınıza baktım eğer aynı bunları yapıyosanız çocuğunuzun da hayatını mahvetmeye hakkınız yok. amacınız küçük yerden büyük yere geçmek sebebin ne olduğu da çok açık. biraz hayatınızın sorumluluğunu almayı deneyin. çocuğunuza üzüldüm.
Telefonda konuşuyor gibi yaparak çalıştığı kurumdaki insanlara küfür eden, kurumuna gelen vatandaşa düzgün davranmayan, ağzında sakız yüksek ses müzik dinleyerek iş yapan ama onu da tam yapmayıp sürekli bahane üreten biri pamuk.
Ne yapmisim
Yok yaa abartmış.ayda yılda bir cignedigim sakızı.muzik için kulaklık aldım.kimseyle tartışmam yok işime bakarım ama tartsima içine çekilmek isteniyorum uymuyorum kimseye.AlıntılayamadımPamukpamuk44 burada yazılanlar
ben abartmadım başka bir konuda yazılanı kopyalayıp buraya yapıstırdım. burda açtığınız konulardan insanlar bunları toparlayıp yazmışlar.Yok yaa abartmış.ayda yılda bir cignedigim sakızı.muzik için kulaklık aldım.kimseyle tartışmam yok işime bakarım ama tartsima içine çekilmek isteniyorum uymuyorum kimseye.
AlıntılayamadımPamukpamuk44 burada
Hersey evlat için.o bir sorun yaşadığında benim de canım sıkılır kafam takılır.21 yaşındaki ÇOCUK için tüm hayatımı bakın tüm hayatımı değiştirdim
yaşadığım şehri evi barkı eşyayı düzeni
maddi olarak sıfırı tükettim
bulunduğum şehri hiç sevmiyorum ve biliyordum da sevmeyeceğimi
aşırı büyük aşırı pahalı aşırı güvensiz
ama çocuğum için
bunu da inkar etmedinizAnne olmak için evlendim diyorsunuz ama çocuğunuza dna testi bile yaptırmak isteyen,babanızı döven kocanızdan ayrılmamak için kırk takla attınız yetmedi tekrar barışmak için çabalayıp durdunuz.
Benim isyerimde miydin.gordun mu benim neler yaşadığımı.yorum yapma lütfen ya uffffben abartmadım başka bir konuda yazılanı kopyalayıp buraya yapıstırdım. burda açtığınız konulardan insanlar bunları toparlayıp yazmışlar.
insanlar sizin yazdıklarınızdan toplamışlar bu benim yorumum değil. yarın öbür gün baska bi konu açsanız ha bu evde cocuğunu yalnız bırakmayı düşünen kadın derim ben de. Her konunuz ayrı bi falso demek ki. ayrıca istediğim her yere de yorum yaparım.Benim isyerimde miydin.gordun mu benim neler yaşadığımı.yorum yapma lütfen ya uffff
Sana bisi söyleyeyim mi mobingin olduğu yere personel vermiyorlsr işte.yerime kimse verilmedi.cok da guzel oldu.bana mobing yapıldı ne oldu.sjmdi daha çok çalışacaklar.kkmsw kimseye mobinng yapmasın artik.ne işte ne evde ne bu platformda.birbirimize yıkıcı eleştiri yaptığımızda iyi bir şey mi bu.yapici olunmalı.ben abartmadım başka bir konuda yazılanı kopyalayıp buraya yapıstırdım. burda açtığınız konulardan insanlar bunları toparlayıp yazmışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?