- 6 Haziran 2025
- 130
- 239
- 18
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
bu cocuğun bu kadından devlet kurumuna geçmesi şart o zaman. Bu cocuğun gelişim geriliği de annenin sağlıksız oluşundan kaynaklı bence. KORKUNÇÇÇÇÇÇSiz yeni iş yerinizde de sorunlar yaşayacaksınız çünkü şunu anlamıyorsunuz sorunlu olanlar mesai arkadaşlarınız değil sizsiniz.
11 yaşında bir çocuk sabah kalkacak hazırlanacak okula gidecek,okul çıkışı eve gelecek sizin gelmenizi bekleyecek oldu başka bir arzunuz siz gelene kadar da yemeği felan da hazırlasın mı?
Anne olmak için evlendim diyorsunuz ama çocuğunuza dna testi bile yaptırmak isteyen,babanızı döven kocanızdan ayrılmamak için kırk takla attınız yetmedi tekrar barışmak için çabalayıp durdunuz.
Çünkü eski eşiniz istemedi sizi .Eşinizin sizi istemediğini burdan ben bile anladım bir siz anlamadınızAma barış madım.gorusmuyorum
Dna testi niye istemiş karısındanSiz yeni iş yerinizde de sorunlar yaşayacaksınız çünkü şunu anlamıyorsunuz sorunlu olanlar mesai arkadaşlarınız değil sizsiniz.
11 yaşında bir çocuk sabah kalkacak hazırlanacak okula gidecek,okul çıkışı eve gelecek sizin gelmenizi bekleyecek oldu başka bir arzunuz siz gelene kadar da yemeği felan da hazırlasın mı?
Anne olmak için evlendim diyorsunuz ama çocuğunuza dna testi bile yaptırmak isteyen,babanızı döven kocanızdan ayrılmamak için kırk takla attınız yetmedi tekrar barışmak için çabalayıp durdunuz.
kusura bakmayın ama yuh diyorum. neden hayatınızı düzene koymaya çalışmıyorsunuz günü kurtaracak şeyler yapmayın. işyerinde bile sorunlar sizin yüzünüzden oluşmuş. siz bu kafayla sorunlarınızı da aynı yere götürürsünüz her sorunda da şehir değiştirmek de mantıklı değil. hiç bir şekilde mantıklı değilsinizAma barış madım.gorusmuyorum
Çocuğun kendisinden olmadığını düşündüğü içinDna testi niye istemiş karısından
Nasıl teşhis koyuyorsun oradan?pes.erkek çocukları kız çocukları gibi değil.bu cocuğun bu kadından devlet kurumuna geçmesi şart o zaman. Bu cocuğun gelişim geriliği de annenin sağlıksız oluşundan kaynaklı bence. KORKUNÇÇÇÇÇÇ
Erkek çocukları nasıl oluyor?Nasıl teşhis koyuyorsun oradan?pes.erkek çocukları kız çocukları gibi değil.
Korkunç olan ne.buradan sadece fikir sormam mi.iyi misinizbu cocuğun bu kadından devlet kurumuna geçmesi şart o zaman. Bu cocuğun gelişim geriliği de annenin sağlıksız oluşundan kaynaklı bence. KORKUNÇÇÇÇÇÇ
burdaki çocuğunu yalnız bırakma yorumları da kafasına girmiyor ki hiç bisey girmiyor çıldırdım burda. Yeni cocuklar doğurmaya da devam eder tam esra erol müge anlı olayları.Çünkü eski eşiniz istemedi sizi .Eşinizin sizi istemediğini burdan ben bile anladım bir siz anlamadınız
Kız çocuğa göre biraz daha yavaş olgunlaşır erkek cocuklariErkek çocukları nasıl oluyor?
Çocuğuna uzunca bir süre annesi ve babası baktı zaten o çokkkk kötü diye konularca karaladığı anne babasıburdaki çocuğunu yalnız bırakma yorumları da kafasına girmiyor ki hiç bisey girmiyor çıldırdım burda. Yeni cocuklar doğurmaya da devam eder tam esra erol müge anlı olayları.
durgun .. biz genelde tersini biliriz ama durgun oluyor demek kiErkek çocukları nasıl oluyor?
Allah Allah 12 yaş erkek çocuk annesi 14 yıllık öğretmen olarak ben bunu nasıl hiç farketmedim ki.Kız çocuğa göre biraz daha yavaş olgunlaşır erkek cocuklari
tam tersi erkek cocukları daha yaramaz olur durgun olmaz hanımefendiKız çocuğa göre biraz daha yavaş olgunlaşır erkek cocuklari
korkunc olan anlattıklarımıza kafanızın basmaması ya da anlamamazlıktan gelmeniz ben iyiyim merak etmeyinKorkunç olan ne.buradan sadece fikir sormam mi.iyi misiniz
E bu bile yalnız bırakmamanız için sebep değil mi?Kız çocuğa göre biraz daha yavaş olgunlaşır erkek cocuklari
Hadi oradan.ancak oradan saçma sapan yazı yazarsin.benim kadar benim çocuğumu sen mi düşüneceksin?bir gün ilgilenir misin desem kaçarsın ama burada milletin anneliği ni AYY KORKUNC diye eleştirisiniz korkunç olan ne????size olay lazım malzeme lazım ama bende yok, benden çıkmaz o malzeme.AYY KORKUNÇ... :))))burdaki çocuğunu yalnız bırakma yorumları da kafasına girmiyor ki hiç bisey girmiyor çıldırdım burda. Yeni cocuklar doğurmaya da devam eder tam esra erol müge anlı olayları.
bir gün senin cocuğunla niye ben ilgileneyim zaten yaptığın gibi bakmasını da bileceksin!!! olay ve malzeme verme o zaman bende yok diyosun ama sen olayın ta kendisisin. sorumsuz korkunc bi insansınHadi oradan.ancak oradan saçma sapan yazı yazarsin.benim kadar benim çocuğumu sen mi düşüneceksin?bir gün ilgilenir misin desem kaçarsın ama burada milletin anneliği ni AYY KORKUNC diye eleştirisiniz korkunç olan ne????size olay lazım malzeme lazım ama bende yok, benden çıkmaz o malzeme.AYY KORKUNÇ... :))))
Ya bırakacağım demedim soruyorum.bilmiyorum.bende istiyorum biraz sorumluluk almayı ogrenir iyi bir ortamda olur vs vs.Fikir almak da mı suç????E bu bile yalnız bırakmamanız için sebep değil mi?
Hayır fikir almak suç değil ama bir kişi bile aa iyi fikir dememiş farkında mısınız? Israrla ama biz kalırdık ama şöyle böyle dediniz. Ayrıca sorumluluk böyle alınmaz. Dünyanın en gelişmiş şehrine de gitseniz o evde o çocuk yalnız kaldıkça iyi ortamda olmazYa bırakacağım demedim soruyorum.bilmiyorum.bende istiyorum biraz sorumluluk almayı ogrenir iyi bir ortamda olur vs vs.Fikir almak da mı suç????
İlgilenmezsen ama burada atar tutarsın.ben evimin hem erkegiyum hem kadınıyım 6 yıldır. Cocugumun dersleriyle sınavları ile öğretmenleri ile birebir konuştum.cocugumun hep yanında ve arkasında oldum.bu çocuğu benden çok sen mi.dusunuyorsun.sen ancak yazmayi bilirsin.ayyy korkunç....bir gün senin cocuğunla niye ben ilgileneyim zaten yaptığın gibi bakmasını da bileceksin!!! olay ve malzeme verme o zaman bende yok diyosun ama sen olayın ta kendisisin. sorumsuz korkunc bi insansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?