- 27 Nisan 2020
- 108
- 245
- 23
- Konu Sahibi goldenhour16
-
Bir örnek vereyim mesela şu an yalnız yaşıyorum ve kitaplığım oldukça küçük kitaplarım hep kolilerde duruyor. Büyük bir kitaplık ve çalışma masası düşünüyorum. Bir çalışma odası hayalim var. Bunu herkese anlatıyor ne gerek var siz de söyleyin almasın diye.Neye gerek yok diyor mesela. Bende çok eşya sevmem de karışmam kimseye herkesin zevki farklı. Ben duymamazlıktan gelirdim
Ona ne yaBir örnek vereyim mesela şu an yalnız yaşıyorum ve kitaplığım oldukça küçük kitaplarım hep kolilerde duruyor. Büyük bir kitaplık ve çalışma masası düşünüyorum. Bir çalışma odası hayalim var. Bunu herkese anlatıyor ne gerek var siz de söyleyin almasın diye.
Ben de sırça vitrin, misafir odası takımı...gibi gerçekten gereksiz bişey alacaksınız da sonradan pişman olmayın diye uyarıyor zannettimBir örnek vereyim mesela şu an yalnız yaşıyorum ve kitaplığım oldukça küçük kitaplarım hep kolilerde duruyor. Büyük bir kitaplık ve çalışma masası düşünüyorum. Bir çalışma odası hayalim var. Bunu herkese anlatıyor ne gerek var siz de söyleyin almasın diye.
Ben de sırça vitrin, misafir odası takımı...gibi gerçekten gereksiz bişey alacaksınız da sonradan pişman olmayın diye uyarıyor zannettimBir örnek vereyim mesela şu an yalnız yaşıyorum ve kitaplığım oldukça küçük kitaplarım hep kolilerde duruyor. Büyük bir kitaplık ve çalışma masası düşünüyorum. Bir çalışma odası hayalim var. Bunu herkese anlatıyor ne gerek var siz de söyleyin almasın diye.
İki seçenekte olumsuz sonuç verir. Hiç dile getirmeden bildiğini okumak daha çok deli edecektir kayınvalidenizi. O konuşsun dursun siz kafanıza göre takılın.Sizce rahatsız olduğumu dile getirmeli miyim? Yoksa nişanlımla mı konuşmalıyım bu durumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?