Ev kusu koca...

Al sana tam tersi koca da bende var. 2 yillik evliyiz ben ev kusu o gezmeci. Bi haftasonu olur 10 ayri program yapar. Iki gun istuste hayatta oturmaz evde. Bende tam tersi evimde mutlu evimde huzurluyum. Haftada 1 -2 aksam ciksam cok bile bana.
Biraz ben ona uyuyorum biraz o bana. Arada da arkadaslari ile cikiyor ben evde kaliyorum oyle idare ediyoruz.
Yaptigi pilanlar ne gibi mesela akraba gezmeleri falan mi

Değiştirmeye çalışmanız büyük bir hata bence çünkü erkekler çok zor değişiyor.
Madem ki siz teklifte bulununca reddetmiyor.
Emri vaki yapın.
Mesela ; pazar günü şuraya gitmek şunu yapmak istiyorum deyin.
Hem sizin istediğiniz yerlere gidilmiş olur .
Tadını çıkarın.
Siz istesenizde gitmek istemeyen bir eşiniz de olabilirdi.

Yani hadi disari cikip biseyler yapalim falan gibi mi yoksa saati satine once sunu sonra bunu yapariz gibi mi

Şöyle mesela ben cumartesi öğlen evde olurum evin çamaşırı ütüsü temizliği derken yetiştirmek için sıraya koyarım ,
Bazende sesli düşünürüm eşimde hallederiz ama örneğin pazar pikniğe şu saatte gidelim der .
Cumartesi AVM yada canı nere isterse cuma akşamından yada cumartesinden yapar bana söyler .

Benim eşimde evcimendir ama yapılan her plana uyar. Sizin eşinizde plana uyuyorsa problem yok bence,plana uyamayanlar sıkıntı oluyor.
Artık belli düzenimiz var haftasonu gelince ee napıyoruz diye kendisi sorar..

Yaptigi pilanlar ne gibi mesela akraba gezmeleri falan mi
Oyle cok akrabamiz yok ara ara gideriz.
Soyle ornek vereyim sabah kahvalti hazirliyorum. Hadi esyalarimizi alip disarda yiyelim der. 5 dk sonra daha uzak bi mesafe belirler ben bi kosu et alayim qmangal yakariz . Falanca kisileri de cagiralim. Der. Bende otur oturdugun yerde.. kahvaltimizi yapip geri donuyoruz is acma basima diyorum :)))

Ben ve eşim tatil gezme vs çok severiz ama imkanlar kısıtlı borclar sağolsun ahhhh ahhh acidim kendimeee :KK70::KK70:

Ayy aynı benim eşimm evde on numara film pes falan filan çıkalım mı dediğimde hayır demez ama ikilemezsem salak yapar geç oldu der. Hani paradan falan da değil çıkmak istediğimde yapmak istediğim bı deniz havası almak zaten o da oralarda çalışıyor diye tek tatil gününde de gitmek istemiyor sanırım :D

ben gezmeyi severim, eşim derki river gözün parlıyor gezerken diye, nereyi gezdiğimin de pek önemi yok :)
eşimi zorlaya zorlaya alıştırdım ben :)
tabi bizde çocuk olunca evde öyle romantik takılma vs durumları olmuyor, evde hep iş oluyor, onun da etkisi çok fazla.
ama biraz sizin biraz eşinizin istediği olsun, ikinizin de gönlü olsun, olmuyor mu?

birden kendi esimi gordum esinizde bizimkine disari cikalim derim olur der nereye gidelim diye dusundurmekten bir bakarim aksam olmus evde film izliyoruz yine.
insanin içi şişiyor degilmi ruhu daraliyor.
yasama sevinci birakmiyorlar insan da ya bukadar amacsiz gayesiz yasanabilirmi bir insanin hayattaki tek amaci cumadan yatip pazartesi sabahi kalkmayi istemek olabilirmi hic mi cani birsey yapmak istmez.
gittiginiz yerlerdede sap sap otutup 2 krlam etmiyordur allah bilir ya

Herkese selamlar k.k. uyeleri:)konuya gireyim hemen kocam gezmeyi sevmiyo ev kusu benim zorumla disari cikar kendi istegiyle gezelim edelim demez ama evdeyken cok keyifli oldugunu benimle film izlemeyi pes oynamayi cok sevdigini soyler ben isteyince daha dogrusu israr edince disari cikar ama kendisi hic demez sunu yapalim falan diye bu durum beni rahatsiz ediyor arkadaslar sizce napabilirim onun bu huyunu degistirmek icin cunku ben gezmeyi biseyler yapmayi cok seviyorum
DEĞİŞMEZ
Ben de eşin gibiyim
eşin çalışıyor sen ev hanımı mısın?

A
Ayy aynı benim eşimm evde on numara film pes falan filan çıkalım mı dediğimde hayır demez ama ikilemezsem salak yapar geç oldu der. Hani paradan falan da değil çıkmak istediğimde yapmak istediğim bı deniz havası almak zaten o da oralarda çalışıyor diye tek tatil gününde de gitmek istemiyor sanırım :KK70:
Aynen ya bizim oldugumuz yerde zaten dogru duzgun bisey yok ben de cikip bi cay icelim deyince evimizde icelim cayi der belki yapacak birsey yok diyedir cunku her yaz tatil pilani yaparken falan cok mutlu olur

ben gezmeyi severim, eşim derki river gözün parlıyor gezerken diye, nereyi gezdiğimin de pek önemi yok :)
eşimi zorlaya zorlaya alıştırdım ben :)
tabi bizde çocuk olunca evde öyle romantik takılma vs durumları olmuyor, evde hep iş oluyor, onun da etkisi çok fazla.
ama biraz sizin biraz eşinizin istediği olsun, ikinizin de gönlü olsun, olmuyor mu?
Aynen benim ki de gozun parliyor gezince der mesela ailesine gitme konusunda kavga da etsek hep bunu kullanir gezme olsa kosa kosa gidersin annemgile gelmek istemiyosun der

Back
X