Ev meselesi kaç gündür aklımı kurçalıyor yardım

Duygu1908

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
1.428
452
123
İyi geceler arkadaşlar Bursada 2 artı 1 90 m2 bir ev buldum 16 yıllık yüksek giriş bir ev bina arkası otoparka bakıyor önüde sokak 2750 fiyatı sizce bu ev yatırımlık alınabilir mi tek kurşun hakkımız var yanlış tercih yapmak istemiyoruz konum olarak merkezi bir yer ev biraz çap aşırı olmamakla birlikte şimdiden yorumlarınız için tşk ederim

Yalovada büyük deprem bekleniyor tabi ne zaman Allah bilir. Ama 16 yıllık yüksek giriş bir daireye o parayı vermezdim. Araştırır arsa alırdım.
Yarısını kredi çekeceğiz arsada bu seçenek yok malesef belki müstakil olabilir aslında kredi çıkan buda mantıklı geliyor

Aynı fiyata akçalar da falan sıfır evler var aynı ayarda hatta ara kat falan pazarlıkla daha yeni arkadaşım aldı nilüfer ilçesinin batı taraflarından alın gelişen yerleşim yerleri...

Aynı fiyata akçalar da falan sıfır evler var aynı ayarda hatta ara kat falan pazarlıkla daha yeni arkadaşım aldı nilüfer ilçesinin batı taraflarından alın gelişen yerleşim yerleri...
Akçalar köy ve gelişebilecek bir yer değil çünkü yerel halk hala köy yaşamını sürdürüyor. Ama dediğiniz gibi evler güzel ve uygun. Civar köyler dışında kimse akçalara kiraya gitmek istemiyor.

Konu sahibi bulduğunuz ev hangi mahallede acaba?

Esentepede

Bursalıyım, o yüzden yazma gereği duydum. Merkezi bir yerden kastınız osmangazi ilçesinde ise orası Bursanın en eski yerleşim bölgesidir zaten ve yeni ev bulmanız pek mümkün değil. Ancak her eski ev depreme dayanıksız, sağlam değil demek çok yanlış. Ben Mudanyada ikamet ediyorum, oturduğum site en az 15 yıllık ancak Kütahya ve Balıkesir de olan depremleri yepyeni binadakiler bilemşiddetle hissederken biz hiç duymadık. Ve bu fiyat çok da yüksek bir fiyat değil eğer ev sağlam ve kullanışlıysa.

Yatirimlik ise 1+1 daha yeni bina ve merkezi yeri seçeneğini değerlendirin

Yatirimdan kastınız nedir ? Kira geliri ise hiç girmeyin bence altın yapın paranizj
Ev değerlensin derseniz de 16 yıllık bina alınmaz ya max 5 yıllık bakın

İhsaniye civarı fakat deprem korkutuyor beni malum deprem kuşağında yaşıyoruz şuan paramız buna yetiyor açıkçası

Ama konut daha çok artıyor sanki o yüzden böyle düşündük ama hala kararsızım evet kira yada borcu bitince değenlensin paramız diye

öyle düşünmeyin üniversitede çalışan çoğu kişi orada oturuyor ve ev sahibi hepsi. Görükle Balkan oralara bakın daha gelişmiş yer isterseniz ya da Kayapa..

Kira getirisi ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…