- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.958
- 248
Tabiki hayir da ilginc geldi hangi sehir acaba dedim.Nerede derken konum mu istiyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki hayir da ilginc geldi hangi sehir acaba dedim.Nerede derken konum mu istiyorsunuz
Sayfalar dolusu daha yorum yapılacak. Önemli olan senin vicdanın. Ben elimi yüreğime koyup düşündüm, ben kendi evimin içini yaptırıp bir güzel dayat döşer otururdum. Bir arkadaşta demiş, ölüm hak, miras helal.Aslında ev alacak durumda ama ben boşuna banka faiziyle uğraşmak istemiyorum yazlik almayı düşünüyorum aile apartmanı olmasi bir şeyi değiştirmez herkes bilir ki eger annem benim eşime haksızlık yaparsa tas üstünde taş kalmaz
3bin yüksek bir rakam değil yaşadığımız hayat itibari ile daha uygun bir eve geçmemiz mümkün değil 1+1 ler bin liradan başlıyorTabiki hayir da ilginc geldi hangi sehir acaba dedim.
hayırlı evlat.Aslında ev alacak durumda ama ben boşuna banka faiziyle uğraşmak istemiyorum yazlik almayı düşünüyorum aile apartmanı olmasi bir şeyi değiştirmez herkes bilir ki eger annem benim eşime haksızlık yaparsa tas üstünde taş kalmaz
Benim kocam asla anneme laf söyleyemez ama annem ağzından çıkan lafi bazen bilmez bu yuzden onu bu konuda korkutmak zorundayımhayırlı evlat.
aferin böyle devam et.
biz genç değiliz o 40 yaşında ben 32Ben anneyi haklı gördüm. Bazen büyüklerin söylediği seyler ters geliyor ama. Nisanlin gençtir çalışsın yapsın. Yapar da yani isteyen evet rahata alışmasın. Bunu ancak evlendiğinde esin sana danışmasan kredi çekerse,ailesine para yollarsa,birine borç verirse falan,sende konuştuğunda senle kavga ederse işine gelirseee derse ancak o zaman anlarsın. Karıştır bak bdv yi neler neler var :)
Ha tabi inşallah boyle bisey yaşamazsın. Yanlis anlama, belki devir eskisi gibi değil evet bunu kesinlikle kabul ediyorum ama evleneceksiniz oturacaginiz ev senin miras malın olmamalı bence.
tamam da ne olursa olsun o para cebimizden çıkacak ben çok rahata alışkın bir insanim kırmızı et yemeden en fazla bir öğün yapabilirim mesela ya da giydiğim çıkardığım markadır ayrica ben evliliğe boyle bir eksikle başlamak istemiyorum hayatimdaki insan yerine koyun kendinizi tamam ben ev satma vs olaylarına zaten girmem de en azından yasamak benim hakkım ayrica ben o evi ona hibe etmiyorum kirada asla yasamak istemiyorumBen anneyi haklı gördüm. Bazen büyüklerin söylediği seyler ters geliyor ama. Nisanlin gençtir çalışsın yapsın. Yapar da yani isteyen evet rahata alışmasın. Bunu ancak evlendiğinde esin sana danışmasan kredi çekerse,ailesine para yollarsa,birine borç verirse falan,sende konuştuğunda senle kavga ederse işine gelirseee derse ancak o zaman anlarsın. Karıştır bak bdv yi neler neler var :)
Ha tabi inşallah boyle bisey yaşamazsın. Yanlis anlama, belki devir eskisi gibi değil evet bunu kesinlikle kabul ediyorum ama evleneceksiniz oturacaginiz ev senin miras malın olmamalı bence.
Adamın evi olsa adam da kadını o eve sokmasın o zamanBence anneniz dogru söylüyor.Eşinizi binaya sokmayın kendi başınıza bırşeyler çabalayın.zaten ben o gelire sahip olsam hayatta bir yere içgüveysi gibi girmem.Madem evlenecek o zaman yuvasınıda kurmayı bilecek hazıra konmayacak.Ayrica sızde biraz abartiyorsunuz gibi geldi bana.Ayriyetten ne sizin nede eşınızin o parayı aldıgını düşünmuyorum
Haklısınız bu konuda en büyük güvencem annemin beni kaybetmekten korkması ne olursa olsun benim annemdir ama evliliğinde asla sorub istemiyorum kimse yuzundenBu konuyu okudum. Yazmayacaktım ama dayanamadım. Normalde size hak verecek bazı üyeler size muhalefet olmuş.
Nedeni ise; bazıları kalan mirası kıskanmış.
O yüzden bazı yorumlar çok ısırıyor.
Konu sahibinin suçu ne?
Bazı dedeler akıllı; zamanında arsa ev bilimum taşınmaz almışlar..
Sonuçta onun faydalarını da sonraki kuşaklar sürer. Miras hukuku bundan var.
Gönül ister herkesin öyle dedesi olsun ama kısmet..
Olmayanda kendi yapmaya çalışacak.. mecbur..
Ev sizin geçin oturun.
Ama anlattığınız gibi konuşan bir anneyle aynı apartmanda bence rahat edemezsiniz.
Sizin anneniz siz laflarını cekersiniz. Peki müstakbel eşiniz nasıl bu lafları çekecek? Çekmez net.
Ben olsam bu konuda annemi ikna etmeden evlenmem.
Müstakbel eşinize densiz bir laf ederse aranız çok fena bozulur..
Ikna yoluna gidin.Haklısınız bu konuda en büyük güvencem annemin beni kaybetmekten korkması ne olursa olsun benim annemdir ama evliliğinde asla sorub istemiyorum kimse yuzunden
E gençsiniz ne demek genç değiliz 40 yaş 32 yaş ne ki :)biz genç değiliz o 40 yaşında ben 32
Gün-de 3 öğün ya da 2 öğün et yediginize inanmak istemiyorumtamam da ne olursa olsun o para cebimizden çıkacak ben çok rahata alışkın bir insanim kırmızı et yemeden en fazla bir öğün yapabilirim mesela ya da giydiğim çıkardığım markadır ayrica ben evliliğe boyle bir eksikle başlamak istemiyorum hayatimdaki insan yerine koyun kendinizi tamam ben ev satma vs olaylarına zaten girmem de en azından yasamak benim hakkım ayrica ben o evi ona hibe etmiyorum kirada asla yasamak istemiyorum
Ben günde 3 ogun et yiyorum demiyorum gecen gün oturup hesap yaptık sadece mutfak masrafimiz 2 3 bine denk geliyor dışarıda yediğimiz haric biraz abarti yasamayi seviyoruzGün-de 3 öğün ya da 2 öğün et yediginize inanmak istemiyorumbu cok kötü ama . Neyse konuya dönecek olursak ev olmadan evlenmek eksiklik degil ki aslında hayatındaki kisinin yerine kendimi koyuyorum ben gurur yapardım sanirim hele erkek olsam . Tamam hibe etmiyorsun zaten o malda hak ta talep edemez ilerde bise olsa ama o uğraşsın bence.
Kirayi alsam yine kiraya çıkacağım mesele kira degil ki yine istediğimi yapamayacağım o evdeBabadan kalan bir ev tabiki sizin hakkınız oğlu olsaydı sorgusuz sualsiz oturturdu. Babanızdan kalan ev sizin olduğuna göre siz verin kiraya Alın parayı farklı bit yerde oturun. Bu sizin hakkınız şımarıklık falan değil