Kesinlikle kadın calismali ayni fikirdeyiz sizinle. Öncelikle daireler kredi ile mi alındı konu sahibinin ilk yazdığı mesajda bu durum yazmıyor ki öyle olsa dahi banka kredisi evin tamamini vermiyor, %80 civarını karşılıyor yani geri kalan %20 pesin olarak veriliyor kredi disinda ki banka evin tamamına ipotek koymuyor sadece ödediği kısim kadar ipotek koyuyor, yani geri kalan kisim için anne / baba / kim istenecekse ortak tapu da o yer alabiliyor, yakin zamanda böyle bir işlemle alinan daire olduğu için net yazabiliyorum bu durumu. Bir diger konu ise evet baba tarafından yani babanin , annesi , babasi , dedesi vs. miras kaldı ise , tabiki de öyle bir durumda anne hak sahibi degil ayrilik durumunda degil evet fakat vefat konusunda yasanin nasil bir sekilde karar veeceginden emin değilim ( bu sekilde gelen bir miras , vefat eden kisinin çocuklarına kalır evet , ama anneye kalir mi bakmak lazim) . Ben konu sahibine tamamen haksiz demiyorum hakkimi ararim ben olsam fakat illa orada oturmak istemem veririm kiraya , baska yere gecerim , aynı muamele kardesime de yapılıyor mu ona bakarim ayrıca