Ev meselesi

Allah yardımcınız olsun.

eşimi çok seviyorum
Keşke eşiniz de sizi çok sevse. Bencillik yapıyor farkında değil misiniz? Kendisi ailesiyle birlikte, herkes yanında yöresinde ama siz ailenizi görmeye gidemiyorsunuz. Seven erkek bunu yapmaz, zor zamanlar geçiriyoruz git biraz ailende kal kafanı dağıt der. Sizi çok özlüyormuş, bence "evli kadın ailesine gidemez, artık evi burası" kafası bu. Gitmeye kalkınca eşinizi fiştekliyorlar o da gitmenize engel oluyor. Sevgi bunun neresinde, ailem de ailem, anam babam diyen biri hak ediyor mu sevginizi?

Tamam depremde ev-eşya yıkılmış yok olmuş da onun öncesinde de hep ailesiyle berabermişsiniz. Kendi evinizde kalmak istiyorsunuz diye tartışma çıkıyormuş hep, bunu normal mi buluyorsunuz? 19 yaşında iki kez de gebelik yaşamışsınız, çocuğunuz olursa daha çok saplanacaksınız. Sevgi tek taraflı olmaz ve bencillik varsa da sevgi yoktur. Deneyin bir kez, ben gidiyorum kimse kusura bakmasın ailemi annemi özledim deyin çıkın gidin evden. Kocanız da sizi çok seviyorsa kendisi yolcu eder. Özlüyorum vs palavra sıkmasına kanmayın.

Bu 20 günlük sürecte ailemin yanına gitmek istiyorum bana da tatil olur de. Annesinin evinde bir eli yagda bir eli baldayken ev için acele etmez. Biraz, eksiklik çekerse eşin elini cabuk tutar. Deprem yasadınız gecmiş olsun. İnşaallah eskisinden daha güzel eviniz ve esyalatınız olur.

Tarla statüsünde olan bir yere ev yaptırılıyor mu ki?
Tarlaya güvenmeyin bence. Tarlalar bölünmese daha iyi zaten ama nasıl bölünmez orasını bilmiyorum.
Hiç beklemeyin o tarla işini yani kiralık ev baksın yakınlardan

İnşallah canım

Öbür amcaları da oraya ev yapicak tarla dediğim yerin etrafı ev dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…