Kızlar ben 10 aylık evliyim evlendigim de nurdaginda kiralık bı daire tuttuk o binada depremde yıkıldı evsiz ve eşyasız kaldık toplasanız o evde 2 hafta kalmadım kalsam da eşimin ailesiyle eşim ve ailesi köyde yaşıyorlar köy Ama gelişmiş bı tık eşimin iş makinesi var operatör işi hep köyde oluyodu yakın civar köylerde o yüzden köyde kaliyoduk ben pek istemesemde sürekli evde kalmak için kavga çıkıyordu neyse depremde yıkıldı bina şimdi yine mecburen ailesiyle yaşıyoruz ve bu durum benim hiç hoşuma gitmiyor evini yicekmisiz gibi davranıyor kv ev yaptiricaz köye en mantıklısı bu diye düşünüyorum nurdaginda olsa kalamiyorum bile en iyisi köy eşimin çalıştıklarıyla beyaz esyalarimizu ufak tefek mutfak esyalarimizu aldık köy de ev yaptıracak bı yer bulmak kaldı yer de kayınbabama mirastan dusecej bı tarla ama eşimin dedesi tarlami bölmem diyo bı bolucem diyo kimse yer almak için uğraşmıyor ne eşim ne de kayınbabam şuan bı köyün yıkım ihalesini aldılar orası bitince baslicam diyo eşim ama sanki beni kandırıyor gibi hissediyorum bitmesine 20 gün fln kalmış ama tahammülüm kalmadı gerçekten hiç umudum da yok bu devirde kv ile yaşayan mi kaldı biraz yanlizlik istiyorum huzur istiyorum ev kalabalık çünkü buraya öyle içimi dökmek için yazdım