- 23 Ağustos 2012
- 51.871
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.606
- 898
En az beş sene ve oda aradaki fark çok fazla diyor kirayı ailesi ödüyor
Valla bence aksama kadar evde oturan birinin istedigim evde otururum demek gibi bi liksu yok. Onun icin once kalkip ise gidecek ondan sonra istedigimi yaparim diyecek.Akşama kadar evde duran bensem benim istediğim evde oturulmalı bence. Ve bende düzgün bakımlı evi tercih ederim. Adam dabahnişe gidecek akşam işte gelecek evde geçireceği 3-4 saat sonra yatıp uyuyacak tabi 200 liralık yeri ister
Görüş meselesi sonuçta sizin de görüşünüz o. İnsanlar mutlu olduğu yerde olmalı. Şimdi eşine 700 lira fazla maaşlı bi iş olsa ama bu işine göre çok dezavantajları olsa vE mutlu olmayacağı bi iş olsa illa git orda çalış demekte benim gözümde ne kadar adil olursa ev hanımı olup yaşadığı huzurlu oturduğu evi rızasız değiştirmek de bence o kadar adil değil.Valla bence aksama kadar evde oturan birinin istedigim evde otururum demek gibi bi liksu yok. Onun icin once kalkip ise gidecek ondan sonra istedigimi yaparim diyecek.
Katilmiyorum. Verdiginiz ornek denk degil cunku. Ev hanimligi ile bir iste calismak ayni sey degil malesef. 5 aydir evdeyim malesef yani ev hanimi modundayim yine malesef. Butun gun ne yapicami bilmiyorum. Oyle cok aman aman temizlik manyagi degilim cok sukur az bucuk da tembelligi olan birisiyim. Buna ragmen gunun 24 saatlik gunun max 2 saatinde benim gunluk isim bitiyor. Ve sonra cok sevdigim rvimde bis bos oturup cekirdek citliyorum. Ama ben o evde oturabileyim diye esim 8 saat elin isinde calisiyor. Sizce bu adil mi?Görüş meselesi sonuçta sizin de görüşünüz o. İnsanlar mutlu olduğu yerde olmalı. Şimdi eşine 700 lira fazla maaşlı bi iş olsa ama bu işine göre çok dezavantajları olsa vE mutlu olmayacağı bi iş olsa illa git orda çalış demekte benim gözümde ne kadar adil olursa ev hanımı olup yaşadığı huzurlu oturduğu evi rızasız değiştirmek de bence o kadar adil değil.
Kirayı zaten eşimin ailesi karşılıyor ve eşim sadece kirayı çok fazla bulduğu ve böyle bir imkanımız varken bu parayı vermeyelim diyor ve ev alma gibi bi durumumuzda şimdilik ve bir kaç sene için yok ve en az 5 sene yada daha fazla otururuz diyor
Katilmiyorum. Verdiginiz ornek denk degil cunku. Ev hanimligi ile bir iste calismak ayni sey degil malesef. 5 aydir evdeyim malesef yani ev hanimi modundayim yine malesef. Butun gun ne yapicami bilmiyorum. Oyle cok aman aman temizlik manyagi degilim cok sukur az bucuk da tembelligi olan birisiyim. Buna ragmen gunun 24 saatlik gunun max 2 saatinde benim gunluk isim bitiyor. Ve sonra cok sevdigim rvimde bis bos oturup cekirdek citliyorum. Ama ben o evde oturabileyim diye esim 8 saat elin isinde calisiyor. Sizce bu adil mi?
Yazık ya resmen akıl israfı sizinki... Bizim orada sizin gibilere hem kel hem fodul diyorlar hem kirayı ödeyecek paranız yok hem 900lira verip ultra pahalı bir evde kalıyorsunuz.. Bir de bize soruyorsunuz lojmana çıksam mı diye... Yazık değil mi o aileye eşinizi okuttu büyüttü onca masraf etti kendi ayakları üzerinde dursun diye ama hala ailenin sırtında kambursunuz... Ben olsam büyük konuşmayayım ama değil dokuz yüz liralık evde yük olmayayım diye çadırda bile kalırım... Resmen başkasının evine yatırım yapıyorsunuz yazık günah o paraya... Tabi kendinizden çıkmadığından anlayamıyorsunz.. O arada ki 700lira bile millete kira için çok geliyor.. Bu arada söyleyeyim bizm kira 450lira o bile beni çok üzüyor biran önce kendi evimizi alma mücadelesi veriyoruzBayanlar selam uzun süredir buraya uyeyim fakat bayadir giremiyorum ve şimdi sizden yardim ve fikir istiyorum ben kirada oturuyor ve 900 tl kira ödüyorum evim bakımlı ve gayet güzel fakat eşim lojmana geçelim diyor oranın kirası 200 lira ama çok eski mutfak yıkılıyor banyo deseniz sadece dört duvardan ibaret çok arada kaldım eşimle aram bozuldu ne yapacağımı bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız Bana fikirlerinizi soylermisiniz lütfen
bana lojmanda oturulan süre boyunca arta kalan para değerlendirilecekse mantıklı gelir. mesela eve girersiniz, taksit öderken sıkışmayın diye lojmana çıkarsınız gibi.. bizde de eşim lojman istemişti ben de farketmez dedim bir gittik baktık ki, şok yaniBayanlar selam uzun süredir buraya uyeyim fakat bayadir giremiyorum ve şimdi sizden yardim ve fikir istiyorum ben kirada oturuyor ve 900 tl kira ödüyorum evim bakımlı ve gayet güzel fakat eşim lojmana geçelim diyor oranın kirası 200 lira ama çok eski mutfak yıkılıyor banyo deseniz sadece dört duvardan ibaret çok arada kaldım eşimle aram bozuldu ne yapacağımı bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız Bana fikirlerinizi soylermisiniz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?