Ev mevzusu

Ev seçimi ne olmalı?

• Bakımlı yeni ve uzak ev

OY: 24 58,5%
  • Daha bakımsız merkezi ev

OY: 17 41,5%

• Ankete Katılan
    41
Uzak olan yer nasıl bir yer , hastaneler , marketler falan da mı uzak. Çocuk olduktan sonra hastanenin yakın olması ,marketlerin yakın olması önemli oluyor bence . Çok dağı başı bir yerse sıkıntı
Market, çocuk parkı falan var da hastane yok. En merkezi yere 45 dk falan. Benşm için önemli yerlere 25-35 dk

Kalma olayları olsun hiç istemiyorum

O zaman yakın ev.
Eğer uzakta olsaydık eminim bu teklifle yüzlerce kez karşılaşırdık. Kalmasak bile sinirlerim bozulurdu. Yakın olunca akşam bi kahveye bile uğrayabilir insan. Çocukla yürüyüşe çıkınca bi hal hatır sorup gönül alınıyor sürekli ve sabahtan akşama oturmalar beklenmiyor.

Çocuğu kvye bırakacaksın yakın tut
Arkadaşlar merhaba,
Daha önceki konularda taşınma mevzusunu anlatmıştım. Şimdi Kayınvalidemlerin oturduğu şehire taşınıyoruz. Hamileyim. Burda ayrıca üniversite okuyorum. Ev bakmaya başladık.
Bugün bir evi çok beğendim. Kayınvalideme, merkeze, okuluma uzak. Bebeğimi ara ara kayınvalideme bırakacam. Ev çok temiz, 3+1, muhiti güzel ama şehrin dışına doğru..
Eşim ve kayınvalidem biraz daha şehirin içinde bir ev tutma yanlısı. Ben de evin yeni ve bakımlı olmasını önemsiyorum. Şehir merkezinde böyle bir çok daha pahalı olur. Arabamız var zaten diyorum.

Sizin görünüşünüz ne olur merkezi ve yakın bir ev mi, yoksa uzak ama bakımlı bir ev mi?

Arkadaşlar merhaba,
Daha önceki konularda taşınma mevzusunu anlatmıştım. Şimdi Kayınvalidemlerin oturduğu şehire taşınıyoruz. Hamileyim. Burda ayrıca üniversite okuyorum. Ev bakmaya başladık.
Bugün bir evi çok beğendim. Kayınvalideme, merkeze, okuluma uzak. Bebeğimi ara ara kayınvalideme bırakacam. Ev çok temiz, 3+1, muhiti güzel ama şehrin dışına doğru..
Eşim ve kayınvalidem biraz daha şehirin içinde bir ev tutma yanlısı. Ben de evin yeni ve bakımlı olmasını önemsiyorum. Şehir merkezinde böyle bir çok daha pahalı olur. Arabamız var zaten diyorum.

Sizin görünüşünüz ne olur merkezi ve yakın bir ev mi, yoksa uzak ama bakımlı bir ev mi?
cocugun en az seyahat etmesi gerekecek noktayi secin. cocuk ne kadar cok arabada vakit gecirirse o kadar huysuz oluyor. zten bir kac sene sonra cocuk okul yasina gelir, o bahaneyle okulun iyi oldugu uzak bir yere gidersiniz.

aslında altında araba olsa bile 35 dakika çocuğu ile araba kullanmasi pek sağlıklı olmaz bence.
kesinlikle katiliyorum, cocuk huysuz oluyor, arabada rahat etmiyor, o kadar saat mizildayan bir cocukla seyahat cok problem. ben cocuklarin kresini hep eve yakin seciyordum, ilk defa bunu sene bi tanesini is yerindeki krese verdim. cok problem oluyor. arabada sikiliyor cocuk. ya da aksam aliyorum ac oldugu icin ya da beni ozledigi icin huysuz oluyor, hemen eve gidebilse rahat edecek ama bir de yol cekiyor. diger turlu kreste beni bekledigi, oyun oynadigi icin daha huzurlu oluyor.

Arkadaşlar merhaba,

Kv nin ha deyince gelemeyeceği kadar uzak, çocugu ha deyince bırakacak kadar yakın.

Şehra uzak dediğiniz aracla 10 dak falansa güzel evi tutun.

Kv minibus otobusle gelebiliyor mu mesela. 1 otobusle gelebiliyorsa tutun. Yok otobus gecmiyor iki vesait falansa sehre yakın tutun.

Back
X