- Konu Sahibi belgeseller
Siz karar vereceksiniz bence tasinin evinizde neseniz artar zamanla :) komsularda gelir gider ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız..Şuan kira değil mi
Yarın öbür gün tekrar taşınmak isterseniz aynı güzellikte ev bulabilcekmisiniz?
Zamanla bende alisirim belli ama yine de kira daki evimde mutluyum ya pişman olursam tasininca..Tasınmayın annem aynı durumda tasındı çok kötü şeyler yasadık psikiyatrilerden cıkamadık evi satmştık geri de dönemedik hem ev alıyosunuz sonuçta eviniz var kirada durdanızda güvendesiniz bence. Mecburiyet yoksa tasınmayın derim. Ama buraya kira vermim oraya kredi ödicem diyosanız bilemem
Ağlıyorum falan dediğinz için anlattım annem gibisiniz geceleri uyyamazdı ama gittiğimz yerdeki komşuları o kadar iyi ki suan annemde düzeldi
Peki evi almadınız ileride ev sahibi sizi çıkartmak istedi kendi gelecek yada bir akrabası için oğul,kuzen,kızı yegen vs onları oturtmak isteyecek o zaman da evi almadığınıza pişman olursunuz.İmkan varken ev alın derim mesafe hem 5 dk annem daha uzak komşularıyla bile görüşür ki araları 2 dolmuş yada tek belediye otobüsü ile gidilen yerler eğer gerçek bir komşuluk ise mesafe sorun olmaz.Zamanla bende alisirim belli ama yine de kira daki evimde mutluyum ya pişman olursam tasininca..
banane komşudan ya. yarın birgün bir şey olmayacagı ne malum. kendi evime kendi aileme bakarım ben.
Yani olur olabilir de..Peki evi almadınız ileride ev sahibi sizi çıkartmak istedi kendi gelecek yada bir akrabası için oğul,kuzen,kızı yegen vs onları oturtmak isteyecek o zaman da evi almadığınıza pişman olursunuz.İmkan varken ev alın derim mesafe hem 5 dk annem daha uzak komşularıyla bile görüşür ki araları 2 dolmuş yada tek belediye otobüsü ile gidilen yerler eğer gerçek bir komşuluk ise mesafe sorun olmaz.
Hakkında hayırlısı olsunKızlar son durumu yazıyorum. Maddi sebeplerden dolayı bi sıkıntı yaşadık ve evden mecburen vaz geçmek zorunda kaldik. Üzüldüm biraz aslinda kör öldü badem gözlü oldu o misal ışte. Yani evim yok artık ve hala kiradayim. Ama olsaydı tasinacaktim...kısmet değilmiş..