- Konu Sahibi AskKirintisi
bnce ev almaya çalışın
en azından kiradan kurtulursunuz
en azından kiradan kurtulursunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar derdin arasında seninkide dertmi diyeceksiniz ama bana sıkıntı veriyor ve geceleri düşünmekten uyuyamıyorum.
Bizim cüzzi miktarda nakit paramız var ve bir arabamız var, arabamız satılık değildi ama eşimin bir arkadaşı bana satın dedi, ve arabamız küçük ha diyince herkesin alacağı türden bir araba değil ford fiestanın 2000 modeli, neyse arabayı değerinin 1 milyar üzerinde vericez ama arabaya o kadar alıştıkki elimiz ayağımız oldu ve evimiz çarşıya uzak kiradayız bu arada. Eşim diyorki 2. el piyasası bitik durumda eğer bi araba denk getirebilirsek alalım 15 milyarlık bir araba 17-18 satabilirsek kar ederiz ve ev alırız diyor.
Ben de diyorum ki, araba almayalım ev alalım. Konyanın şehir merkezine uzak yerlerde daireler 40 milyardan başlıyor bizimde 44 milyar civarında paramız var, ama evler öyle çok güzel değil. O kadar kararsızım ki, arabayı asla yatırım olarak görmüyorum ama 4,5 aylık hamileyim tam ihtiyacımız olacağı zamanda satıyoruz. Sizce eşimi ikna edip iyi kötü bir evmi alalım yoksa denk gelirse 13-15 milyar civarında bir araba mı alalım.
bahsettiğiniz fyatlar nekadar düşük
izmirde 40 a ancak araba bulursun evin EEEEEEE sini diyemezsin ancak yarısını ödemeye calısır üstü kredi olur.
herneyse araba sana gerekli hamilesin, evde her zaman daha iyi bir yatırımdır.
bence arabanızı satmayın ev alın
hehhehehehe tatlim bende simdi farketdim cocuk coktan dogmus konuyu hortlatmislar gene :roflol:
arkadasimiz evi aldiysa borcu bitmistir bile:roflol:
allahim yarabim ya aylar oncesinin konusunu cikarim sonrada noldu acaba diye kafamiza takmayin yaa![]()
Eğer kirada oturuyorsan araba lükse giriyo ay dediğin hemen geliyo dipsiz kuyu yani tabi ki ev