• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev mi düğün masrafları mı..

alınacak ev hediye olmuş olacak haklısınız her ay kiraya verceğimiz parayı bu kez düğün taksitlerine vercez bişey değişmiycek ama sonra elti falan bunu söyler mi. işte bize kimse ev almadı hala kiradayz falan derse benim ağrıma gider. bide evin yeri işte.. ben bu mahallede yaşamak istemiyorum evlenincede
Bence fikiir beyan edecekseniz de eşinize söyleyin o halletsin. Birileri mutlaka konuşur bunu engelleyemezsiniz ve bir şekilde bir borca gireceksiniz.
Ayrıca kısa süre kayınvalideyle yaşamış biri olarak 2 ayda ev arayışına başlar, keşke der durursunuz. Aynı evde oturmak tam bir kabus.

kaynanain kaç oglu var
elti daha dugund ebaslar biz kiradayiz diye soylenmeye haklida :)

kayınvalide yannda oturacağım için zaten ev kira olmıycak. bu sefer de kira vermiycem yani ama şu evin yeri hakkında beni dinlerler mi bilmiyorum. tamam kaynanamda berabe roturacağımız için zaten büyük ev olması gerektiğinin farkında ama hiç gidip göremiycem bile. 1 kez olan bişey sonuçta içime sinsin istedim ama bilmiyorum..

ben olsam aynı evde oturmazdım...sevgiline söyle bu civardan ev alsalar falan diye hatta siz gidin gezin sonra kayınvaliden alsın..

Bence fikiir beyan edecekseniz de eşinize söyleyin o halletsin. Birileri mutlaka konuşur bunu engelleyemezsiniz ve bir şekilde bir borca gireceksiniz.
Ayrıca kısa süre kayınvalideyle yaşamış biri olarak 2 ayda ev arayışına başlar, keşke der durursunuz. Aynı evde oturmak tam bir kabus.
onu bilmiyorum artık ya yaşayıp görücem. peki evin yerine karışamamz myım ben acaba

kızlar aslında çok büyük problem etmiyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var. benim 5 senelik bi sevgilim var iş problemi yüzünden evlenemedik bu kadar sene bide benim okulum falandı 5 yıl oldu. şimdi işe girdi birkaç ay içinde kadroya kalıp kalmıycağı belli olucak. kadroya kalınca zaten evlenmek istiyor artık. ben kaynanamla beraber yaşıycam evimiz yok. şimdi kaynanamın eline allah kısmet ederse büyük bi para geçicek. ben bu parayla harçsız borçsuz düğünümün yapılmasını istiyorum aslında. evi sonra kocamlada alırız nasip olursa. ama ya kaynana bu parayla ev almaya kalkarsa hem haliyle gidip istediği yerden istediği evi alcak. benim bi söz hakkım olmıycak ev üzerinde. nerden olacağına falan karışamıycam. ve ev alırsa biraz kırılcam açıkçası sonuçta biz 5 yıldır bekliyoruz bekar oğlu var. bilmiyorum öyle bir şey olursa ben arayıp bişey diyemez miyim. yada ev alırsa kötü mü olur ki. düşüncelerinizi merak ediyorum.
kvalidenin parası olmasa ne olacak acaba?
tüm umutlar ona bağlı ne yazık:KK57:

Mutlu olmak istiyorsan ev konusunda da düğün konusunda da kendi yağınızda kavrulun. Kadıncağızın parası kendine,hepsini oğluna harcamak zorunda değil.
ama biz onun parasını alıp ortada bırakçak gibi konuşmuşsunuz :) biz zaten beraber yaşıycaz yani bekar oğlu var onu evlendirmesi gerekmez mi evden önce

Kadının evi yoksa bu yaşına gelmiş tabii ki kendine ev alacak yani

kvalidenin parası olmasa ne olacak acaba?
tüm umutlar ona bağlı ne yazık:KK57:
tüm umutlar ona bağlı değil. o olmasa biz düğünü biraz daha ertelicez para toplayana kadar evimizi de düğün borçlarımız bitice kendimiz alıcaz. belki daha uzun olcak ama allah izin verirse olcak. sadece şuan böyle bi para var neden görmiyimki onu

kayınvalidenin yanında oturma hayatının hatasını yaparsın kendini ölmüş bil bu kadar derim

daha kaç sene bekliycez ama hazır para varken
Bizim 1 tl birikmiş paramız yoktu kredi çekip düğünü yaptık, siz de öyle yapabilirsiniz. Ayrıca sevgiliyken ev alınır da eltim konuşursa ağrıma gider tarzı konuşmanız çok itici geldi bana, gencecik insanlar neden birilerinden medet umar ki sağlığı yerindeyken çalışabiliyorken

kızlar aslında çok büyük problem etmiyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var. benim 5 senelik bi sevgilim var iş problemi yüzünden evlenemedik bu kadar sene bide benim okulum falandı 5 yıl oldu. şimdi işe girdi birkaç ay içinde kadroya kalıp kalmıycağı belli olucak. kadroya kalınca zaten evlenmek istiyor artık. ben kaynanamla beraber yaşıycam evimiz yok. şimdi kaynanamın eline allah kısmet ederse büyük bi para geçicek. ben bu parayla harçsız borçsuz düğünümün yapılmasını istiyorum aslında. evi sonra kocamlada alırız nasip olursa. ama ya kaynana bu parayla ev almaya kalkarsa hem haliyle gidip istediği yerden istediği evi alcak. benim bi söz hakkım olmıycak ev üzerinde. nerden olacağına falan karışamıycam. ve ev alırsa biraz kırılcam açıkçası sonuçta biz 5 yıldır bekliyoruz bekar oğlu var. bilmiyorum öyle bir şey olursa ben arayıp bişey diyemez miyim. yada ev alırsa kötü mü olur ki. düşüncelerinizi merak ediyorum.
Konu başlığınız ve içeriğiniz, sanki kayınvalideniz 'şu kadar param var sizindir,ev mi istersiniz,düğün mü yapalım'demiş gibi olmuş ama öyle bir teklif yok size kayınvalidenizden gelen farkındamısınız? Siz bu hesapları yapma hakkına sahip değilsiniz kusura bakmayın. Kayınvalidenizin parası ne istiyorsa onu yapacak ki planında sizinle ilgili bir durum olmayabilir çok normal.
5 senedir bekliyoruz vs diyeceksiniz muhtemelen ama 5 senedir nişanlınızın iş durumuyla alakalı bekliyorsunuz,bu para olmasaydı evlenmeyecekmiydiniz.

Back
X