Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani kendisi de sonuçta sağda solda diyor bana büyük ev lazım beraber yaşıycaz falan diye. yani en azından yerine karışma hakkım olsun o kadarda ya
iyide senin ki sevgilinin evlilik için biriken parasıymış.bu bayanın kv toplu para alacakmış bir yerden.önce aileye girmeyi başarın sonra para pul işlerine karışın bence.daha istememişler ki kızıbende bu konuya benzer bi konu açmıştım da herkes üstüme gelmişti hiç bir söz hakkın yok sa na neee diye... benim 4 senelik sevgilimin parasına karıştğım için di üstelik evlilik için biriken parasına..
valla kimsenin kimseyi evlendirme ona ev alma lüksü yok .. bende anneyim benimde annem var eşiminde annesi var.. zaten yapabileceklerini yapmışlar.. evlenmek isteyen adam çalışır düğününü yapar ha aile yardım etmek isterse kendi bilir.. bu onun tercihidir.. ev konusundada kadın size değil kendine alsın bırakın yerine büyüklüğünede o karışsın.. sizin o parada zerre hakkınız yok konuşmanız bile ayıp benceki daha o ailede değilsiniz ki olup olmayacağınızıda allah bilir..ama biz onun parasını alıp ortada bırakçak gibi konuşmuşsunuz :) biz zaten beraber yaşıycaz yani bekar oğlu var onu evlendirmesi gerekmez mi evden önce
çok doğru söylemişsinizvalla kimsenin kimseyi evlendirme ona ev alma lüksü yok .. bende anneyim benimde annem var eşiminde annesi var.. zaten yapabileceklerini yapmışlar.. evlenmek isteyen adam çalışır düğününü yapar ha aile yardım etmek isterse kendi bilir.. bu onun tercihidir.. ev konusundada kadın size değil kendine alsın bırakın yerine büyüklüğünede o karışsın.. sizin o parada zerre hakkınız yok konuşmanız bile ayıp benceki daha o ailede değilsiniz ki olup olmayacağınızıda allah bilir..
ha siz kalkıp bişey söylemeyi düşünüyorsanız bence 100 kere düşünün böyle bişeyle ben karşı karşıya kalsam fena patlarım.. madem öle aaa bak daha kolay bi çözüm var evi kadın alıyor düğünüde sizin aileniz yapsın madem.. sonuçta onlarda kızlarını evlendirmek zorunda..
ayrıca şimdiden böyleyseniz ben beraber oturma konusunda size değil kadına acıdım
kız kendi ailesine bu kadar yüklenmiyor belli.neden illa erkek ailesi ev almak zorunda bunu da anlamıyorumya allahım sinir oluyorum.. kadının kimbilir ne parasıdır o aileden kalmıştır falandır filandır.. ooo gelin hanım şimdiden başlamış hesaba kitaba.. bi dur bakalım noldu .. yok ev alsın yok düğün yapsın kooca evlat büyütmüş bide parasının hesabına düşülüyor.. yazık ya..
nasıl yani?tüm umutlar ona bağlı değil. o olmasa biz düğünü biraz daha ertelicez para toplayana kadar evimizi de düğün borçlarımız bitice kendimiz alıcaz. belki daha uzun olcak ama allah izin verirse olcak. sadece şuan böyle bi para var neden görmiyimki onu
hayır ben şuan çatlıyorum sinirden.. kayınvalidem çok sıkıştığımız bir anda parmağındaki yüzüğü çıkartıp vermiş eşime günlerce ağladım .. ne gerek var artık herkes başının çaresine bakmalı ama anne baba dayanamaz da bunu bunca suistimal etmek... orda durmak lazım..Konu sahibinin yazdıklarına tek ben mi gıcık oldum?![]()
alakası yok canım.. ama kısmettttt kısmet.. gelin ata binmiş hesabı.. ve bence kendi konunla karıştırma.. sen sizin için biriken bi paradan bahsediyordun bu kayınvalidesinin parasıaileye girmeyi başarmak mı?? yarış gibi...
iyide senin ki sevgilinin evlilik için biriken parasıymış.bu bayanın kv toplu para alacakmış bir yerden.önce aileye girmeyi başarın sonra para pul işlerine karışın bence.daha istememişler ki kızı
olmaz erkek ailesi yapmak zorunda o neden kadına yarın nolacağı bellimi.. isterse o gider gibi bi laf söylenmiş bi yerde ...kız kendi ailesine bu kadar yüklenmiyor belli.neden illa erkek ailesi ev almak zorunda bunu da anlamıyorum
hayır ben şuan çatlıyorum sinirden.. kayınvalidem çok sıkıştığımız bir anda parmağındaki yüzüğü çıkartıp vermiş eşime günlerce ağladım .. ne gerek var artık herkes başının çaresine bakmalı ama anne baba dayanamaz da bunu bunca suistimal etmek... orda durmak lazım..
alakası yok canım.. ama kısmettttt kısmet.. gelin ata binmiş hesabı.. ve bence kendi konunla karıştırma.. sen sizin için biriken bi paradan bahsediyordun bu kayınvalidesinin parası
aileye girmeyi başarmak mı?? yarış gibi...