ev östüne ev olurmu cok şaşkinim

Bunları ciddi olarak mı yazdınız yoksa forumdaki bu konulara karşı ironi mi?

Soyadının taşınması ile mi oluyor bazı şeyler

Babamın evinde gelin hanımın rahatı bozulmasın diye ben gidip kp ile oturacağım olur mu böyle şey?

Soyadıymış çok saçma , insanı olarak yardım edilmesi gerek yeri geliyor hiç soyadıyla alakalı olmadığı halde yardım ediliyor , mal mı kadın ?

Birde dikkatimi çeken gelip buraya
konu açıyorsun sonra bir olumlu yada olumsuz yazı yok, sanırım o 5 çocuğuda umursamaz tavırlarla mahrum edecek gibi ,banane tavırlarıyla , sorumsuz gibi sanki
gel mesajlaş sıkıysa cesaretin varsa , bundan korkan o 5 çocuğun iyi gününe kötü gününü nasıl göğüs gerecek ?

Siz ayrı eve çıkın kayınvalide evinde 5 tane çocuk yapmışsınız onları yapana kadar ayrı eve çıksaydınız kira falan en azından kendi eviniz olurdu. Siz gelin olarak kayınvalide evinde kalırken iyi de kendi öz kızları eve gelince neden kötü oluyor tabii ki baba evine gelecek ve sizin kusura bakmayın söz hakkınız yok ev sizin değil bir zahmet siz de çalışsaydınız kendi yuvanızı kursaydınız.

e heralde babasının evine gidecek anlamadım ki bunun neresi size ters sokağamı atsın sizde 5 onda 3 çocuk var diye ...şaşmanıza gerek yok heryönden destek bile olmalısınız hem madden hem manen....

Onlar baştan bir iki taneyi buyutuyorlar, gerisini o buyuyenlere birakiyorlar. Ömür boyu yük artık o abinin ablanin uzerinde. Biz bitanesine zor yetiyoruz. İkinciyi yapsak birincinin hakkına girmis olur muyuz diyoruz.

Kv kp ayni evde 5 cocuk yapan gorumce varkende 2 daha yapar eniste hapisten cikar ve is bulmakta zorlanir sabıkalıdir ya hep birlikte ayni evde yasamaya baslarlar ama ev o kadarda buyuk dgldir ve artik sigmamaya baslarlar konu sahibi ya ayri eve cikalim ya da der..esi demek ya da dedin hee der ve babasinin evine gonderir snra konu sahibinin babasi da geliniyle ayni evde oturdugu icin ksura bakma kizziim gelin bnm soyadimi tasiyo seni bu eve alamam der ve bu masalda burda biter..

Ben babama da gitmem işin asli. Hapse düşmeseymiş. Esini cocuklarini dusunseymis. Ben evimde kalirdim. Ben normal zamanlarda bile babamda kalmiyorum.

Neyse ney. Elalemin derdi beni germesin. Nokta.

İyi de kocanın yaptığı davranış da seni bağlamaz ki. Keşke düşünseymiş hayvanmış düşünmemiş babası da mı hayvanlık yapsın?

Ben de babamda kalmam yalnız yaşıyorum zaten. Niye babama gideyim. Kaynanamla da kalmam zaten. Ama kendi ayakları üzerinde durabilecek bir kadın değil konuda geçen görümce. Ne yesin ne içsin 3 çocukla?

Ben bu konuyu bitirtim tatlim. Nokta.

yanlışlıkla falan yorum yapmadım kimse kimseye sırt dönsünde demedim,ama bu kız babalarınada yazık geline bak torunlarına bak,sonra damat yapsın davarlık o kızıda al yanına.Bence tepki verenler yanlış okumuş bnm tepkimi kayınpeder hangi günde devreye giriyor diorum etliye karışma sütlüye karışma onlarında torunları bi zahmet onlarda üstüne düşüp ev açsınlar,kızın babasının suçu ne mülteci kampı gibi herkesin boğazını doyuruyor.

Kız öz babasının evine gitmek isterse ayrı bişey ama iki evdede kendi evi gibi rahat edemez zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…