Kim kimin soyadini aliyorsa sorumluluk ondadir.Ortada kalan kadina kayinpeder sahip cikar sonucta o kadinda torunlarida onun soyadini tasiyor,baba evinden cikmis artik.Simdiki kv ve kp lerde ne rahat hic sorumluluk duygusu yok mas. Sanki ogullarini veriolar kiz almiolarda
Görümce min kocasi a dam yaraladi hapiste ceza yiyecekmiş 2yil yer diyorlar ben ev östünde kaliyorum kayin babam diyor kizimi cocuk larini buraya getirecem bizimle beraber kalacaklar kocasi hapiste cikanakadar neyapa cagimi bilmiyorum bende 5 cocuk onda 3 tane şaştimkaldim budurumda ne sölemem gerekir bilmiyorum
Konu sahibi nerde?
Onlar baştan bir iki taneyi buyutuyorlar, gerisini o buyuyenlere birakiyorlar. Ömür boyu yük artık o abinin ablanin uzerinde. Biz bitanesine zor yetiyoruz. İkinciyi yapsak birincinin hakkına girmis olur muyuz diyoruz.Veren Allah rızkını da sabrını da verir diye doğuruyorlar doğurabildikleri kadar. Zaten baş ettikleri yok ki ben 1 tane görmedim 4-5 çocuğuna sahip çıkıp yetebilsin, akrabaların başına atıyorlar ya da sokağa atıyorlar.
Konu sahibi siyaset bölümünde Türkçe'ye benzer bir dille balkon konuşması yapıyor
önce siyasi demeclerini bitirsin gerçi ne dedigi hiç anlaşılmıyor ama belki sonra buraya da uğrar.Kendi konusunu unuttu galiba..
Kendi konusunu unuttu galiba..
önce siyasi demeclerini bitirsin gerçi ne dedigi hiç anlaşılmıyor ama belki sonra buraya da uğrar.
Tabii ya kolay mi 5 cocukÇocukların zırıltısından tabi stress atması gerek
5 cocuk daha yapin. Evde yer kalmasin gelemesinler. Kiyida kosede bosluk kalirsa bir kac tane daha yapip oralari iyice doldurun.
Ben babama da gitmem işin asli. Hapse düşmeseymiş. Esini cocuklarini dusunseymis. Ben evimde kalirdim. Ben normal zamanlarda bile babamda kalmiyorum.
Neyse ney. Elalemin derdi beni germesin. Nokta.
Ben bu konuyu bitirtim tatlim. Nokta.İyi de kocanın yaptığı davranış da seni bağlamaz ki. Keşke düşünseymiş hayvanmış düşünmemiş babası da mı hayvanlık yapsın?
Ben de babamda kalmam yalnız yaşıyorum zaten. Niye babama gideyim. Kaynanamla da kalmam zaten. Ama kendi ayakları üzerinde durabilecek bir kadın değil konuda geçen görümce. Ne yesin ne içsin 3 çocukla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?