Şu konulari bilerek mi açıyorsunuz gelin bana sayın der gibi
Evin has kızı dururken (hem de zor durumdayken,kocası yokken yaninda,3 cocukla) bir eli yagda bir eli balda olan geline mi laf dusmus? Hangi sifatla sordun ki bu soruyu?
Madem istemiyorsun, kocacigin size ayri ev tutsun tatlım. Yada paraniz yetmiyorsa git bir yerde calis da kira paranı cikar bi zahmet!
Boyle bedavacilik gormedim hayatimda. Sanki ev senin evin,sen geçindiriyorsun da bir de gorumceyi istemiyorsun. !
Hapis cezası olması lazım.O cezayı ödeyemeyecek durumda olanlar ne yapıyor merak ettim?
O degil de üstüne yazamayip defalarca ostune yazan biri nasil olmus da şaşkınım yazabilmişBir de başlığa ''Çok şaşkınım'' yazmamış mı, höst yani. İstila diye buna derim.
Ayrıca babamın evine gideceğim yenge orada yaşayacak, asıl ben şaşkın olurum yani bir de böyle konu açıp laf ettiğini duysam babama yollatırım onu evden.
Dağdan gelip bağdakini kovmak çok kötü bir durum gerçekten.
Kiniyan yok tamam orda oturuyor anladik ama görümcesinin babasin evi gelindenmi izin isticek? Rahatsiz oluyorsa kendi cikqcak o evdenO degil de üstüne yazamayip defalarca ostune yazan biri nasil olmus da şaşkınım yazabilmiş
Ben de suan cok şaşkınım gercekten, durumu yok bir de babasının evine dönen kadına laf ediyor..
Neyse kınamayayım simdi, azicik egitim_akıl fikir_ insaniyet yahu..
Bir de diğer konularında ısrarla düşük yerine döşük falan yazmış, ya kıro bir Türk erkeğinin eline düşmüş yabancı gelin, ya da cahil bir kadın. Kesinlikle, biri beni babamın evinde istemeyecek ha, değil gelin, abim, annem bile olsa yırtarım. O eve kimse benden daha çok ait olamaz.O degil de üstüne yazamayip defalarca ostune yazan biri nasil olmus da şaşkınım yazabilmiş
Ben de suan cok şaşkınım gercekten, durumu yok bir de babasının evine dönen kadına laf ediyor..
O degil de üstüne yazamayip defalarca ostune yazan biri nasil olmus da şaşkınım yazabilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?