• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev Problemi

Aynen. Karaktersiz insanlarla evlenip sonra erkekler bundan anlıyorlar diyorlar. Düzgün bir insanla hayat birleştirmek için evlenseler o evi eşyayı birlikte almanın mutluluğunun hiçbirşeyde olmadığını görecekler ama kocalarına pislik salak yazmaktan çekinmeyen insanların böyle birseyi anlamaları imkansız. Açgözlülukten tiksindim
Çok haklısın. Yorumu yazan hanımefendinin zihniyeti erkeği yolmaya odaklı. Kardeşimin parasını mı Yesin demiş. Sanki kardeşi kpcasının parasını kullanmayacak.Ben nice İnsan gördüm evi var arabası var diye adamla evlenip sonra mutsuz olan. Ama pek çok arkadaşım var borç harç ev aldılar ödüyorlar Ama mutlular. Tek kriter ev ise o zaman hepimiz evi olan eşler bulup huzura Erelim.

Çok haklısın. Yorumu yazan hanımefendinin zihniyeti erkeği yolmaya odaklı. Kardeşimin parasını mı Yesin demiş. Sanki kardeşi kpcasının parasını kullanmayacak.Ben nice İnsan gördüm evi var arabası var diye adamla evlenip sonra mutsuz olan. Ama pek çok arkadaşım var borç harç ev aldılar ödüyorlar Ama mutlular. Tek kriter ev ise o zaman hepimiz evi olan eşler bulup huzura Erelim.
Para kazanmayı çok kolay zannediyorlar. Kendilerinin de bir aile olacağının farkında değiller çünkü çoğu mantık evliliği yapıyor. Günümüz gençleri zaten birseye cok kolay erişiyor sorumluluk alma, mücadele etme yok. Ohh baba alsın evi ne güzel hayat, armut pis ağzıma düş. 10000 tl maaş giricek eve hala ayy kiz kardeşim zorluk çekicek. E açgözlü gibi onu isterim bunu isterim hicbiseyimden eksik kalmam prensesim ben diye dolasirsan 10 da yetmez 50 de. 5 sene sonra sıkıacagi mobilyaya milyarlar dokuyor , niye? Çünkü erkek iste alsın, erkek havadan topluyor parayi

Aynen. Karaktersiz insanlarla evlenip sonra erkekler bundan anlıyorlar diyorlar. Düzgün bir insanla hayat birleştirmek için evlenseler o evi eşyayı birlikte almanın mutluluğunun hiçbirşeyde olmadığını görecekler ama kocalarına pislik salak yazmaktan çekinmeyen insanların böyle birseyi anlamaları imkansız. Açgözlülukten tiksindim

Kendileri universite mezunu oldugu halde calismayip evde o pis adamdan gelecek parayi bekledikleri icin demek istediklerimizi anlamalari ne yazik ki cok zor. Ayni kisiler kocasinin ne kadar kazandigini bile sormayan bilmeyen kisiler. Yani benim ihtiyacimi gorsun de ne olursa olsun kafasinda olan kisiler. Ev hanimlarina saygim sonsuz lakin buradaki kocasi zengin olan ev hanimlarina ayni saygiyi duyamiyorum. Acgozluluk, degersizlik, acizlik gırla... ne yazarsak yazalim bu kafa yapilari asla degismeyecek

Kızlar merhaba. Bu konuyu kız kardeşim için açıyorum çünkü çok üzülüyorum şuanki durumuna.
Şöyle başlıyım, kız kardeşim 23 yaşında, çocuk gelişimi mezunu bir kreşte çalışıyor. 27 yaşında bir erkek arkadaşı var o da otomotiv sektöründe. Yaklaşık 6-7 yıldır bir birliktelikleri var. Artık nişanlanıp evlenmek istiyorlar. Kardeşim ve erkek arkadaşı aralık-ocak gibi bir söz nişan olup önümüzdeki yaz da düğün olmasından yanalar. Babamda yaklaşık 2 yıldır ilişkilerini biliyor, çocukla tanışmışlıkları filan yok. Babamın bir şartı var, çocuğun kendine ait bir evinin olması. Kız kardeşim sevgilisine bu konuyu üstten üstten biraz açtı ve Gürkan (sevgilisi) şuan durumunun olmadığı söyledi. Evlerin de fiyatları şuan almış başını gidiyor buralarda.. Haklı da sayılır, 3 kardeşler, yani evlenirken çoğu şeyi güçleri yettiğince yapıcaklarından şüphem yok ama bir ev almaya da durumu yok çocuğun napsın. Seçil'de (kardeşim) babama bu konuyu detaylıca anlattı, durumu olmadığını şuan alamayacağını falan.. Babam parladı bir an, son sözüm şu ki bir evi olmadan bu iş olmaz dedi. Kardeşimde kızdı babama bir tartışma yaşandı evde. Bende anlatmaya çalıştım ama adam sözünden dönmüyor. Gelirlerse de geri gönderirim diyor. Gürkan'da oldukça gururlu biridir maddiyattan dolayı böyle bir durum olursa o da altta kalmaz. Konu büyür. Babamla annem evlenirlerken babamın bir evi ve de bir arabası varmış. Hep onu söylüyor, ben kız istemeye giderken üstüme düşeni yapmıştım, damatlarımda öyle olucak diyor. Çok şükür ben böyle bir sorun yaşamadım evliliğimde, ama kız kardeşim çok üzüldü. Sevgilisine de konuyu böyle açık şekilde söyleyemiyor çünkü o zaman farklı yerlere gidebilir. Sizce bu durumda ne yapmalıyız? Kardeşim babası ve sevgilisi arasında kalmakta istemiyor sürekli ağlıyor akşamdan beri. Lütfen bir akıl verin

Ev de ev neymiş be. Babamın evi yok kocamın evi yok onun babasının bir evi yok. Biz ölelim o zaman. Ev fiyatları da almış başını gitmiyor. Kimse satamayinca eski haline dönecek yavas yavas. Nakiti olan alacak.

Böyle babalarımız olsa ülkenin yarısından fazlası evlenemezdi.
Kendi kazancımızla birbirimize destek olarak herseyimizi kendimiz yaptık.
Bu devirde ev almak kolay mı. Birlikte çalışıp düğün borcunu bitirip, birikime başlasınlar.
Her baba ister evi iyi bir geliri olan damat ama kızını seven,değer bilen, dürüst namuslu bir adamsa kızının mutluluğu huzuru herseyden önce gelmeli.

tek kriter ev almak degil isine geldimi gibi anlarsan ooo yanmısın sen tabiki önemli olan anlasmak ama o sırada aynı seviyede dekligede önem vermek lazım ev kiralarınızdan haberiniz varmı burda bi sürü kadın yazıyo ayaklarım yere geidiyo isten istifa edicem hem ev hem cocuk hem koca calısmak cok yorucu diye

ev senin oldumu en azından kira derdin yok yani kadın yeri gelir calısır yeri gelmez calısmaz cocgu olur 3 5 sene ara verri vs yanii

valla kimse bana parasız mutlulugun oldugundan bahsetmesin gecin bunları 14 subatta yuzuk gelmedimi hangimiz sinir olmuyoki yada dogum gunu para cok önemli asık olmadan evlenilmez ama maddiyatta olmadan mutlu olmaz hickimse

Ev de ev neymiş be. Babamın evi yok kocamın evi yok onun babasının bir evi yok. Biz ölelim o zaman. Ev fiyatları da almış başını gitmiyor. Kimse satamayinca eski haline dönecek yavas yavas. Nakiti olan alacak.
kusura bakma ama bize ona yeyip sıcmıs denir demekki bi baltaya sap olmamıs aileler ki ev bile alamamıs sana demiyorum tabi beni baglamaz ama genel düsünce budur

kusura bakma ama bize ona yeyip sıcmıs denir demekki bi baltaya sap olmamıs aileler ki ev bile alamamıs sana demiyorum tabi beni baglamaz ama genel düsünce budur

Ağzını topla, benim babam öğretmen emeklisi biri hasta 3 çocuk sahibi. Yeri geldi bizi gecindirmek için pazarda don sattı. Hepimiz okuduk ekmegimizi elimize aldik. Kimseye muhtac etmedi bizi. Kardeşimle ben ayakları yere basan koca parasına muhtaç olmayan insanlarız. Senin gibi boş beleş insanların ne düşündüğü bizi ilgilendirmez. Eve vereceğimiz binlerce lira ile iş kurarız biz. Yeri geli batar yeri gelir cikar. Bu bir bakış açısı ve görüş herkesin buna sahip olmasını beklemiyoruz. Konu sahibine fikir verdim. Gereksizler üstüne alınmış. Yallah

limoncu sosyal yaşamınızda dilediğiniz gibi argo konuşabilirsiniz ama burada konuşamazsınız!
Üslubunuza dikkat edin lütfen ve bilip bilmeden ev alamamış insanları ve ailelerini rencide etmeyiniz.

Niye isimleri açıkça yazdınız? İsim kullanmanızı doğru bulmadım.siz kendi isim ve resminizi açık edebilirsiniz ama başkalarının özelini aleni etmeniz hoş değil.

Hayat herkese aynı şansı tanımıyor..babanız yapabilmiş ama herkesin sorumlulukları farklı..ev mutluluk getirmiyor babanız keşke bunu anlayabilse..kızkardeşiniz kiraya çıkıp evlenecek..evi yok diye ayrılacak değil herhalde.

Babanız haksız! Çünkü ev ile evlenilmiyor.
Diyetisyen bir arkadaşımız babası evi(villa) arabası var diye (adamda efendi melek rolü oynadığı için) bir müşavirle evlendirdi.(görücü usulü)

Şu an 7yaşında bir çocuk ve 400tl nafaka ile ayrıldı.
Adam ilk günden evdeki son güne kadar dayak zorla ilişki sapık fantaziler hamileyken saçma sapan ters istekler vs. Çekmediği çile kalmamış malesef.

Kız abisi katil olmasın diye susmuş çoğu zaman.Ama adamın sapıklıkları eşinide aşıp neyse daha fazla yazamıcam.içim şişti.

Böyle işler kader kısmet.ev alır huzur olmaz evi yok kiradadır ama huzuru saray sahibinde yoktur.
Üstelik kardeşinizde damat adayı da çalışıyormuş.ilerde elbet bir şekilde ev sahibi olurlar nasipse.ne yani bu babanızın egosu insanlara eziyetden başka.

Hayat da huzur ev araba para pul gibi şeylerle sağlansaydı eğer rahmetli sakıp sabancı tvde hüngür hüngür ağlamazdı araba fabrikam var ama benim oğlum hiç arabaya binip süremeyecek.hatta tek seyahat bile edemeyecek demişti.huzur sağlık sihhat ve emekdedir demişti.(metin sabancı doğuştan yatalak bir hasta ve kişisel bakıma muhtaç)

Ayrıca bu faizlerle madem öyle damatda kardeşinizden çeyiz değil ev istesin, kız kardeşiniz ve babanızda alıvermeye çalışsın bakayım alabilecek mi???

Kriz milletin ciğerinden geçiyor ya hu.piyasa konkordatolarla dolmuş baba beyin keyfi isteklerine bak!!!

Çok haksız babanız, kusura bakmayın ama üstelik anlayışsız ve dar kafalı bence.

Ne garip bir dünya.. Allah herkese her şeyi birlikte vermiyor.. Evi olana sevgi eş nasib etmezken 7 yıldır sevgilisi olana evlenmek isteyene ev nasib etmiyor.. Kardeşiniz böyle bir sevgiyi buduğundan bir bakıma şanslı.. Sevgi bulmak çok zor.. İnşallah babanız zamanla tutumunu değiştirir ya da ev alırlar mutlu olurlar.. Kardeşinizi sevgi bulabildiği için teselli edin..

Back
X