- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Hanimefendi ne erken verin ne de geç. Benim de evim var kirada ve otomatik ödeme ile hep aynı tarihte alırım. Siz de onu yapın.günlerden pazardı bankalar kapalı. ve bunlar bankamatik internet bankacılığı kullanamazlar.
Ev sahibim aşırı şüpheci, pimpirikli...Her ay kirasını zamanında vermeye özen gösteririrz.Hatta bazen erken veriririz.Eğer tatile gidiyorsak.ayın 20 sinde eve geç geldik.saat 10 gibi.kira tamamen aklımızdan çıkmış.ertesi gün saat 12 de ev sahibinin kocası kocamı aradı.ödemeleri varmış, kirayı istiyormuş.İçimden bu ancak manyak olabilir dedim...Allahım ya, o kadar erken verdiğimiz günler oldu.o zaman parayı almam demedi ama.
canım sıkıldı.yakında zam var, enflasyon zammı vs diye anlaşılmıştı.eğer o oran uygulanırsa bizim için sıkıntı olur.öte yandan evde kavgalarımız da çok oluyordu bir ara.
evde de oturmak istiyoruz. ne yapmalı
Belki. Çünkü kapıcı görüyordu beni diğer eve girerken. Annemin evi de bizimkinin arkasında.Sizin evinizi terkettiginizi baba evine döndüğünuzu duyup kirası için endiselenmis olmasın?
Unutmuşsunuz işte kendi ağzınızla söyĺemişsiniz konunuzda,ne zaman aklınıza gelip ödeyecektiniz kimbilir?çok zenginler bunlar.bir sürü daireleri var.ve zaten verecektik.telefon açmak da nedir.
Ben ev sahibine değil de kocana takıldım.
Hala boşanmadın mı yahu bu adamdan?
kiranız ne kadarEv sahibim aşırı şüpheci, pimpirikli...Her ay kirasını zamanında vermeye özen gösteririrz.Hatta bazen erken veriririz.Eğer tatile gidiyorsak.ayın 20 sinde eve geç geldik.saat 10 gibi.kira tamamen aklımızdan çıkmış.ertesi gün saat 12 de ev sahibinin kocası kocamı aradı.ödemeleri varmış, kirayı istiyormuş.İçimden bu ancak manyak olabilir dedim...Allahım ya, o kadar erken verdiğimiz günler oldu.o zaman parayı almam demedi ama.
canım sıkıldı.yakında zam var, enflasyon zammı vs diye anlaşılmıştı.eğer o oran uygulanırsa bizim için sıkıntı olur.öte yandan evde kavgalarımız da çok oluyordu bir ara.
evde de oturmak istiyoruz. ne yapmalı
Evin vergisini ödemiyordur ondan elden istiyordur.Otomatik talaimat verdirmeye niye karşı çıksın her ay belirlenmiş günde hesabında olacak..
1-2 gün gecikmeyse ev sahibinin yaptığı ayıptır. Biz aileden öyle gördük en azından. Hemen telefona sarılmaz görgü sahibi olan.
Bankaya ödemesi varsa 1 günle bir şey olmuyor ayrıca. Arayana şu gün para gelecek diyorsunuz söz alıyorlar. Yani bunlar hikaye. Bazılarının canını al parasını alma..
Otomatik ödeme talimatı verin. Muhattap olmayın en iyisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?