- 4 Temmuz 2016
- 3.335
- 10.503
- 208
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
1 gün Gecikmiş sadece insanız biz makına değiliz ki.Niye manyak olsun kirasını istedi diye anlamadım
Herkesin geçim derdi var ev sahibi olsa da olmasa da.
Kimse borcunu geciktirmek istemiyor sonuçta.
Banada tam tersi ayip geliyor. İlginc.
Ben kirada otursam 1 gun gecikmeli odesem utanirdim..
Karsi tarafin uyarmasini da normal gorurdum. Hakki cunki. Kimsenin hakkini yemem. Bende ailemden boyle gordum.
Çok zengin olması,bir sürü dairesinin olması sizi ilgilendirmez.çok zenginler bunlar.bir sürü daireleri var.ve zaten verecektik.telefon açmak da nedir.
1 gün geç kira ödemek hak yemek mi? Yapmayın. Nerede kaldı anlayış nerede kaldı insanlık?
Çok şükür kimsenin hakkının üstüne çökmedik. Babam benim çocukluğumdan bu yana kiracılarından dua alır. Çok idare etmişliği vardır..
Cok zor durumlar olur ozaman anlayisli olunur tabiki. Ama dusunsenize sizin kiracilariniz bunu normallestiriyor konu sahibi gibi? Babanizin arkasindan zaten zengin birgunden neolacak diyor?
İnsanda bir mahcupluk olur bunu normallestirip ev sahibine manyak demez.
Kendi gelirini giderini hesaplamayan sorumsuz baskasinin malina coken insanlar var bu ülkede resmen. Onlara sasiriyorum..ve bunlara hos goruyle yaklasmamali bence.
biz de öyle diyoruz ama sadece diyoruz.ev sahibi karşı çıkıyor.
1 gün Gecikmiş sadece insanız biz makına değiliz ki.
O zaman erken ödediğinde de daha günü gelmedi deseydi. Haklısın konu sahibi ver otomatik ödeme talimatını bankaya uğrasma.
Sanırım o da sıkıntıdan dedi.Evet makina değiliz, gün içinde neler neler unutuyoruz.
Ben konu sahibini kirasını isteyen adama manyak dediği için garipsedim.
Allah yardım etsin.evine dönmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?