EV SAHİBİ(1 GÜN GECİKEN KİRA)

Paraniz oldugu halde sebepsiz geciktirmissiniz. Otomatik ödeme talimatı verin tıkır tıkır ödesin. Bunun için de buraya konu açılmaz.

Ev sahipleri oyle genelde...gunu gunune odeme beklerler...aramasaniz belki daha da gecikecekti kira odemesi...o da hakli

Her şey pahalandi mecbur oturacaksiniz daha uygun ev bulma şansınız yok. Adam kirayı ister tabi anormal olan ne ?

Artis oranı zaten sözleşmede belirlenmiştir, belirlemediyse bile 2019 a kadar üfe, 2019 dan itibaren tüfe üzerinden hesaplanacak. Enflasyon orani dediginiz bunlarsa gayet normal. Gönül ister ki tek hanelerde olsun bu oranlar kiranız da makul duzeyde artsın ama maalesef

Halinize şükredin. Bizimkisi geçen ay KİRA GÜNÜ AKŞAMÜSTÜ aradı. Saat 00:00’ı bile beklemeden

Bizde hic aksatmayiz kirayi ama 1-2 gune hemen aranmasi hoş değil.. belki bi hastane olayi vardir insanin belki Allah korusun cenazesi de olabilir.....

Bizim evimiz memlekette bizim kiracilar 10 gun sonra yatırırlardi.. esimi ararlar bu ay vermesek olur mu cocuk hasta derlerdi... bu yil artirmayalim derlerdi.. sagolsun esim hepsine olur diyordu sonra bi gun habersiz evi boşaltıp gitmisler bize haber vermemisler.. anahtari guvenlige birakmislar....bazen iyilikten maraz doğuyor...

Hem ev sahibi hem kiracı olarak yazıyorum.Simdiye kadar asla kiraya güvenip borç harç yapmadım,insanlar zor geçiniyor bir kaç gün gecikmesi beni sıkıntıya sokacak neden bu riske gireyim ? Ama kendi kirami zamanında yatiririm hafta sonu filan denk geldiyse haber verip ilk iş günü yatiracagimi söylerim bu 1 gün bile gecikse bu şekilde olur .

Aynı şeyi kendim içinde yapılmasını isterim.

Bende ev sahibiyim yıllarca kiracılarım oldu
Maalesef anlayış göstediğimde bu hep suistimal edildi, bir iki gün geciken kiracımı hiç aramadım ama sonra baktım ki o gecikmeler beş gün oldu, on gün oldu sonunda veriyoruz ya şükret oldu. Herkesin ona göre ödemesi var, hesabı kitabı var, unuttuğunuz ödemeyi hatırlatmış bunda alınacak bir şey yok. Kiranızı erken de ödemeyin, gününde ödeyin ve bankadan ödeyin işlerinizi her zaman resmi yoldan yapın

Ona göre ödemesi vardır mal sahibinin. Haklı yani. 1 gün geçince aranmaz belki ama gününde ödemeye dikkat etmek lazım. Ben de kiracıyım. Hiç geciktirmedim daha ama bir gün bile geciktirsem özürler dileyerek gönderirdim.

Siz ödemeyi unutmuşsunuz, ev sahibi de hatırlatmış işte. Bunda bir manyaklık yok. O aramasa kimbilir ne zaman hatırlayacaktınız, muamma.
İnsan kira gibi bir gideri nasıl unutur, esas garip olan o bence.

Belki ödemesi vardır, sadece kirayla geçinen insanlar var, böyle manyak falan haketmiyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…