- 25 Eylül 2011
- 7.586
- 11.495
- 498
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Her şey pahalandi mecbur oturacaksiniz daha uygun ev bulma şansınız yok. Adam kirayı ister tabi anormal olan ne ?Ev sahibim aşırı şüpheci, pimpirikli...Her ay kirasını zamanında vermeye özen gösteririrz.Hatta bazen erken veriririz.Eğer tatile gidiyorsak.ayın 20 sinde eve geç geldik.saat 10 gibi.kira tamamen aklımızdan çıkmış.ertesi gün saat 12 de ev sahibinin kocası kocamı aradı.ödemeleri varmış, kirayı istiyormuş.İçimden bu ancak manyak olabilir dedim...Allahım ya, o kadar erken verdiğimiz günler oldu.o zaman parayı almam demedi ama.
canım sıkıldı.yakında zam var, enflasyon zammı vs diye anlaşılmıştı.eğer o oran uygulanırsa bizim için sıkıntı olur.öte yandan evde kavgalarımız da çok oluyordu bir ara.
evde de oturmak istiyoruz. ne yapmalı
pazar öğlen arası.pazar parayı nereye yatırabilir ki.zaten pazartesi ödemeleri olduğunu söylemiş.iyi niyetli göremiyorum.
kirayı odedıklerıne şukredıyorum ben ne sıkıştırması 10 15 gun bazen tölerans tanıyorumBenimde kiracim var.ve soyledigim tarihte odemeyince benimde odemelerim gecikiyor.ama ben hic arayip sikistirmadim bugüne dek
Halinize şükredin. Bizimkisi geçen ay KİRA GÜNÜ AKŞAMÜSTÜ aradı. Saat 00:00’ı bile beklemedenEv sahibim aşırı şüpheci, pimpirikli...Her ay kirasını zamanında vermeye özen gösteririrz.Hatta bazen erken veriririz.Eğer tatile gidiyorsak.ayın 20 sinde eve geç geldik.saat 10 gibi.kira tamamen aklımızdan çıkmış.ertesi gün saat 12 de ev sahibinin kocası kocamı aradı.ödemeleri varmış, kirayı istiyormuş.İçimden bu ancak manyak olabilir dedim...Allahım ya, o kadar erken verdiğimiz günler oldu.o zaman parayı almam demedi ama.
canım sıkıldı.yakında zam var, enflasyon zammı vs diye anlaşılmıştı.eğer o oran uygulanırsa bizim için sıkıntı olur.öte yandan evde kavgalarımız da çok oluyordu bir ara.
Ev sahibim aşırı şüpheci, pimpirikli...Her ay kirasını zamanında vermeye özen gösteririrz.Hatta bazen erken veriririz.Eğer tatile gidiyorsak.ayın 20 sinde eve geç geldik.saat 10 gibi.kira tamamen aklımızdan çıkmış.ertesi gün saat 12 de ev sahibinin kocası kocamı aradı.ödemeleri varmış, kirayı istiyormuş.İçimden bu ancak manyak olabilir dedim...Allahım ya, o kadar erken verdiğimiz günler oldu.o zaman parayı almam demedi ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?