evet. suanda piyasa da ki fiyat ortalama 6000. Biz 2000 liraya kiraliyorduk.çok mu uyguna kaliyordunuz ?
ihtar çektiğine göre başkasına kiraya veremez kendi oturabilir sadece, ama ihtar tebliğ olduğundan itibaren sizin de 6 ay süreniz başlar maalesef çıkmanız gerekir.Bizim ev sahibi almanyada yasiyor. Turkiye sadece bir tane evi var onuda biz 3 yildir kiraliyoruz. 4 ay once 4 yil daha kiralayabiliriz diye anlasma yaptik whatsapp uzerinden.
simdi ise evden cikin ben girecem diyor. tatile geldigimizde orada kalmak istiyoruz baska evim yok benim diyor. ihtar yollanmis durumda ve tahliye davasi baslatildi.
bu durumda kiracinin hakki var midir acaba yoksa cikmamiz mi gerekiyor?
e o zaman adam haklı değil mi sizce ?evet. suanda piyasa da ki fiyat ortalama 6000. Biz 2000 liraya kiraliyorduk.
adam emekli temelli turkiyeye gelmeyi planliyormus. baskada evi olmadigi icin orada barinmak istiyormus.5000+ teklif edin ya da ev bakmalısınız.
Başkasına kiraya verirse karşı dava açarsınız ama o sonraki iş.
O zaman yapacak bir şey yok mecbur çıkmak zorundasınız.adam emekli temelli turkiyeye gelmeyi planliyormus. baskada evi olmadigi icin orada barinmak istiyormus.
Siz kirayı yükseltmeyi teklif edin. Bu zamanda o kira çok düşük. Derdi paraysa kabul eder zaten. Yok para değil de gerçekten kendi evine yerleşmek istiyorsa yine çıkın der, adamın evinde zorla oturmaya gerek yok.evet. suanda piyasa da ki fiyat ortalama 6000. Biz 2000 liraya kiraliyorduk.
Zaten normal şartlarda da adamın hakkı bu değil mi? Adam neden mülk ediniyor?adam emekli temelli turkiyeye gelmeyi planliyormus. baskada evi olmadigi icin orada barinmak istiyormus.
E yani ne yapsin adam kiraya mi gitsin ,bazen ev sahipleri ,bazen de kiracılar cılkını çıkarıyor. Ev adamin ve adam geleceğim diyorsa ,isi yokuşa sürmenin anlamı nedir ,anlamıyorum.Burdan bir yolunu bulsanız adami madur mu edeceksiniz yaniadam emekli temelli turkiyeye gelmeyi planliyormus. baskada evi olmadigi icin orada barinmak istiyormus.
Malesef dava açsanızda kaybedersinizBizim ev sahibi almanyada yasiyor , kendisi emeklidir. Turkiye sadece bir tane evi var onuda biz 3 yildir kiraliyoruz. 4 ay once 4 yil daha kiralayabiliriz diye anlasma yaptik whatsapp uzerinden.
simdi ise evden cikin ben girecem diyor. tatile geldigimizde orada kalmak istiyoruz ve emekli oldugum icin temelli gelmeyi dusunuyoruz , baska evim yok benim diyor. ihtar yollanmis durumda ve tahliye davasi baslatildi.
Tek evi oysa çıkcan mecbur. Oturmazsa sende mahkemeye verirsin.Bizim ev sahibi almanyada yasiyor , kendisi emeklidir. Turkiye sadece bir tane evi var onuda biz 3 yildir kiraliyoruz. 4 ay once 4 yil daha kiralayabiliriz diye anlasma yaptik whatsapp uzerinden.
simdi ise evden cikin ben girecem diyor. tatile geldigimizde orada kalmak istiyoruz ve emekli oldugum icin temelli gelmeyi dusunuyoruz , baska evim yok benim diyor. ihtar yollanmis durumda ve tahliye davasi baslatildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?