izmirdeyiz 650 tl vermeye razıydıkKontratiniz olsaydi ev sahibi abatrili zam yapmazdi 625 yapsa bunada raziydin.. Neredesiniz siz.
Kira oder gibi ev sahibi olun ugrasilmaz kiracilikla.kontrat yok biz evlenirken zor bulduk bu evi kınaya 4 gün kala falan aklıma hiç gelmedi.
yuh yaa bunlarda eşimin gidiş saatini bilio ilk tartışmada kapının önünde beklemişti şimdide işe gitmeden çalıo kapıyıEv sahipleri boyle kira gunu geliyor ev sahibi sabahtan gelip sirf kirasini alabilmek icin kahve icmeye cagiriyor bilerek vermiyorum bu sefer aksam gene cagiriyor gene vermiyorum ertesi gun eve yemek getiriyor gene vermiyorum inadina bu seferde ise gidis saatim de kapiya kosturup napiyorsun diye sesleniyor her kira zamani bu boyle kirayi veriyorum uc gun sonra kadinin yuzunu gormuyorum bir daha .
yapcAm bunu gör bakkYerinizde olsam evden cikar ev sahibini de vergi kacirdigi icin sikayet ederdim. Ugrassin dursun pislik.
yok artık suan sinirden güldüm az önce tamam dedim şimdi vazgectim taşındıktan sonra etsemEger ev sahibini sikayet etmeyi planliyorsaniz iki defa dusunun. Vergi kacirma durumunda hem ev sahibi hem kiraci ceza oduyor.
yok artık suan sinirden güldüm az önce tamam dedim şimdi vazgectim taşındıktan sonra etsem
anlaşılcak gibi değil.Normalde resmi enflasyon oranindan fazla zam yapamaz. Yani 600 liralik kira 660 civari olmali en fazla. Ama ortada sozlesme olmadigi icin ve odediginiz kiralari kanitlayamayacaginiz icin ya tekrar tatli dille konusup anlasmaya calisin ya da daha uygun bir yer bakin.
aynen bebeğimi düşünüyorum bu üçüncü bebeğim diğer ikisi düştü bunda da tehlike var korkuyrum şimdi eşim yok gelck sinirim bozulck dieElden verdiginiz her kira icin 340 tl ceza var. Isimsiz ihbari kabul etmeyebilirler. Bence bosverin. Bundan sonra daha dikkatli olursunuz. Hem cok da sinirlenmeyin, bebeginiz uzulmesin.
ya eşim uzlaşmaya gidecekti adamlar da çıkın dio ne yapcaz ki.Merhametsiz gecikiversin uc bes gun olmezsin ya..canim yapcaginiz su adamla guzelce konusun anlasmaya calisin kis gunu kolay degil oyle tasinmak ustelik hamilesin.uzlasma yoluna gidin.
İnadına çıkmayın. Versin mahkemeye. Sizden aldığı kiralarin vergisini vermiş mi bakalım?
abimlerde kiracıydı zamanında hiç görmedim görümcemlerde öyle.aha eltim kiracı yok kontratı şimdi sesleri gelio karı koca bağırıolsr küfürlü dio kiracında evininde die.Kontratsız ev kiralanıyor mu ya? Hiç bilmiyordum inanın.5 kez ev kiraladım hepsinde kontratım vardı.Bunu birinin öğretmesine de gerek yok ki her ay birine düzenli para verecekseniz bir yasal dayanağını,bir belgeniz olmalı.Hatta kira verince dekont almalısınız.
Allah yardımcınız olsun. Bebeğinizi sağlıkla dünyaya getirirsiniz insallah .kontratiniz olmadan ne siz ne ev sahibi mahkemede bir sonuca ulaşamazsınız diye biliyorum .bizim de kiracilarimiz var .aylarca kira alamadıklarımız da oldu ama ne kapılarına dayandık ne de kimsenin huzurunu bozduk .ayrıca 200 lira kira artışı da çok fazla . Evin konumuna ve bulunduğu kata gore 50 yada 100 şeklinde artış oluyor genelde .ayrıca bunları kiracilarimizla birlikte ayarlıyoruz kimseyi de zor duruma sokmuyoruz. Bence öyle insanlarla muhatap olup gergin bir hamilelik gecireceginize, yakinlarinizdan yardım alıp evinizi taşıyın .Allah yardımcınız olsun.arkadaşlar kiracıyız.bir sene oldu kira gününden üç gün önce 600 tl olan kira 800 tl dedi ev sahibi.eşimde kabul etmedi işinize gelirse çıkın o zaman dedi ev sahibi.eşim de o da sesini yükseltti sonra tam kirayı verceğimiz gün eşim işten çıktı cok az bir miktar eksikti vermedik üst üste geldi.sonra 700 tl olsun dediler iki gün 4 gün gecikti ve dün sabah erkenden aradı ev sahibi bugun gelcez evde değiliz dedim.eşim geç geldi sabah kalktı gidip kirayı vercez die konuşurken erkenden hem kapıya vuruo hemde zili çalıo ev sahibi.eşimde gelcektim falan derken ev sahibide bağırmaya başladı ayın 1 inde evi boşaltın dedi bu kışın ortasında 4 aylık hamileyim düşük tehlikem var.eşimde tamam dedi.ne yapcaz bilmiyorum.durduk yere mahkemeye vercez sizi neden kirayı geciktirdiniz die.cezasıyla ödeersiniz dedi.ki bir senede hep tam gününde vermişisizdir.anlamadım bilen varsa yaşayan varsa yardım lütfenn...
kontrat yoksa zor kesın baska kıracı buldu pislik alsın evını basına calsın.güclü ol sende yardımcı bırılerı gelır bosaltırsın o cırkef ev sahıbıyle ugrasılmazarkadaşlar kiracıyız.bir sene oldu kira gününden üç gün önce 600 tl olan kira 800 tl dedi ev sahibi.eşimde kabul etmedi işinize gelirse çıkın o zaman dedi ev sahibi.eşim de o da sesini yükseltti sonra tam kirayı verceğimiz gün eşim işten çıktı cok az bir miktar eksikti vermedik üst üste geldi.sonra 700 tl olsun dediler iki gün 4 gün gecikti ve dün sabah erkenden aradı ev sahibi bugun gelcez evde değiliz dedim.eşim geç geldi sabah kalktı gidip kirayı vercez die konuşurken erkenden hem kapıya vuruo hemde zili çalıo ev sahibi.eşimde gelcektim falan derken ev sahibide bağırmaya başladı ayın 1 inde evi boşaltın dedi bu kışın ortasında 4 aylık hamileyim düşük tehlikem var.eşimde tamam dedi.ne yapcaz bilmiyorum.durduk yere mahkemeye vercez sizi neden kirayı geciktirdiniz die.cezasıyla ödeersiniz dedi.ki bir senede hep tam gününde vermişisizdir.anlamadım bilen varsa yaşayan varsa yardım lütfenn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?