ev sahibi derdi :(

yuh yaa bunlarda eşimin gidiş saatini bilio ilk tartışmada kapının önünde beklemişti şimdide işe gitmeden çalıo kapıyı

Eger ev sahibini sikayet etmeyi planliyorsaniz iki defa dusunun. Vergi kacirma durumunda hem ev sahibi hem kiraci ceza oduyor.

Eger ev sahibini sikayet etmeyi planliyorsaniz iki defa dusunun. Vergi kacirma durumunda hem ev sahibi hem kiraci ceza oduyor.
yok artık suan sinirden güldüm az önce tamam dedim şimdi vazgectim taşındıktan sonra etsem

yok artık suan sinirden güldüm az önce tamam dedim şimdi vazgectim taşındıktan sonra etsem

Elden verdiginiz her kira icin 340 tl ceza var. Isimsiz ihbari kabul etmeyebilirler. Bence bosverin. Bundan sonra daha dikkatli olursunuz. Hem cok da sinirlenmeyin, bebeginiz uzulmesin.

anlaşılcak gibi değil.

Elden verdiginiz her kira icin 340 tl ceza var. Isimsiz ihbari kabul etmeyebilirler. Bence bosverin. Bundan sonra daha dikkatli olursunuz. Hem cok da sinirlenmeyin, bebeginiz uzulmesin.
aynen bebeğimi düşünüyorum bu üçüncü bebeğim diğer ikisi düştü bunda da tehlike var korkuyrum şimdi eşim yok gelck sinirim bozulck die

Merhametsiz gecikiversin uc bes gun olmezsin ya..canim yapcaginiz su adamla guzelce konusun anlasmaya calisin kis gunu kolay degil oyle tasinmak ustelik hamilesin.uzlasma yoluna gidin.

Merhametsiz gecikiversin uc bes gun olmezsin ya..canim yapcaginiz su adamla guzelce konusun anlasmaya calisin kis gunu kolay degil oyle tasinmak ustelik hamilesin.uzlasma yoluna gidin.
ya eşim uzlaşmaya gidecekti adamlar da çıkın dio ne yapcaz ki.

İnadına çıkmayın. Versin mahkemeye. Sizden aldığı kiralarin vergisini vermiş mi bakalım?

kirayı elden almış. kontrat da yok. nasıl kanıtlanacak ki.

konu sahibi çok tecrübesiz sanırım. ev tutulurken kontrat ilk yapılması gereken işlemdir. yerlerinde olsam evden çıkardım. sürekli bu huzursuzlukla oturulmaz.

Canım uzlaşma yoluna gşdin.700 de dese razı olun
Bu arada ev araştırın haber vermeden
Yaza doğru taşınırsınız.ama şimdi suyuna gidin. Ayrıca da asla kontratsız ev tutmayın
Mümkünse tuttuğunuz evin sahibi yakında olmasın.
Altı üstü falan hiç olmasın.
Allah kolaylık versin.

Bizim de ust katimizda ev sahibimiz bes yildir burdayiz tasinmakta zor nakliye parasi yerlesme stres zaten zararda oluyor insan bizim ev sahibi de 450 den bir sene sonra 500 e bir sene sonra da 550 dedi esimde 525 olsun demis kabul etmis.esin ve sen birlikte cikin guzelce konus durumunu anlat hamilesin yazik sana

Kontratsız ev kiralanıyor mu ya? Hiç bilmiyordum inanın.5 kez ev kiraladım hepsinde kontratım vardı.Bunu birinin öğretmesine de gerek yok ki her ay birine düzenli para verecekseniz bir yasal dayanağını,bir belgeniz olmalı.Hatta kira verince dekont almalısınız.

abimlerde kiracıydı zamanında hiç görmedim görümcemlerde öyle.aha eltim kiracı yok kontratı şimdi sesleri gelio karı koca bağırıolsr küfürlü dio kiracında evininde die.

Allah yardımcınız olsun. Bebeğinizi sağlıkla dünyaya getirirsiniz insallah .kontratiniz olmadan ne siz ne ev sahibi mahkemede bir sonuca ulaşamazsınız diye biliyorum .bizim de kiracilarimiz var .aylarca kira alamadıklarımız da oldu ama ne kapılarına dayandık ne de kimsenin huzurunu bozduk .ayrıca 200 lira kira artışı da çok fazla . Evin konumuna ve bulunduğu kata gore 50 yada 100 şeklinde artış oluyor genelde .ayrıca bunları kiracilarimizla birlikte ayarlıyoruz kimseyi de zor duruma sokmuyoruz. Bence öyle insanlarla muhatap olup gergin bir hamilelik gecireceginize, yakinlarinizdan yardım alıp evinizi taşıyın .Allah yardımcınız olsun.

kontrat yoksa zor kesın baska kıracı buldu pislik alsın evını basına calsın.güclü ol sende yardımcı bırılerı gelır bosaltırsın o cırkef ev sahıbıyle ugrasılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…