ev sahibi derdi :(

Hakli olabilirsiniz.

Ev değiştirirken girdiğin stres ev sahibinle yüzyüze gelmekten fazla ben de lohusayken ev taşıdım çıkın deyince bir ay önce versin isteğibyere o çileyi çekme Allah korusun bebeğine bisey olur herkes yardım da etse yine bütün evi sen elden geçiriosun çıkma en azından düşük tehliken geçsin bi avukata falan danışın böyle kapınıza dayanamaz

kabul ettin mi sen
El mahkum. Beğenmiyorsan çık diyor. Şuan çıkamam. Eşim işi bıraktı. Tazminatı 2 ay sonra alıyor. Bizde ev alacağız. Oğlumun okulu da bitmeli. Yani bahara kadar burda durmak zorundayım. Ha ev almasaydım baharda yine çıkardım. Benim ev, benim ödediğim para değmez çünkü.

eşim 3 -4 aya kadar çıkarız dedi.

bize öyle dedi işte.sözleşme yok mu?

ARKADAŞLAR BUNLAR SABAHTAN BERİ BAĞIRARAK KONUŞUYORLAR BİZİ.BİR HAFTA SONRA ÇIKMAZSAK YİNE KAPIYA GELCEKLERMİŞ EMLAKÇIYI ARIOLAR EVİ VERİOLAR.ZATEN ev öyle evki ayak sesi bile duyulur...

Konu sahibi sizin için söylemiyorum da gerçekten çok tuhaf kiracılar varmış. Bu forum sayesinde öğrendim. Kirayı gıcıklığına geciktiriyorum, 3-5 gün gecikse ne var falan diyenler var. Biz de diyoruz bu ev sahipleri evleri bize verirken niye bu kadar soru soruyor. Ev sahibinin de belki ödemesi gereken bir borcu var. Bankaya krediyi 3-5 gün geç ödesen faizi koyuyor ama. Bu şekilde suistimal edenler yüzünden kimsenin kimseye güveni kalmaz oldu. Çok yazık...

bize de sordular bunlar.kiramız gecikmesin die.bir sene tek bir ay uc gun gecıkgı ki o zamn bile sabahın 8 inde kapımıza geldi kirayı ver die.bide bu ay.bize misafiriniz var mı die de sordulr pek gelip gidenimiz yok ama yazın kv görümcem kayınım nir ayla geldilr ee yeni evliyiz görmek istediler zaten biri iki gün biri üç gün diğeride beş gün bile kalmadı bizde.ona rağmen çok gelip gidenin var dedii.

Bizde ilk sene vardı sözleşme. 5 sene içinde bir daha sözleşme yapmadı.
Yalnız ilk sene yapılan sözleşme diğer yıllar için de geçerli kendiliğinden yenilenir otamatikmen o sözleşmeye göre artırılması gerekti kiranızın.

Yalnız ilk sene yapılan sözleşme diğer yıllar için de geçerli kendiliğinden yenilenir otamatikmen o sözleşmeye göre artırılması gerekti kiranızın.
Ewet bencede öyle ama adam tınlamıyor. Eşimde bahara çıkıcaz bırak lanet olsun dedi. 3 5 ay idare edicez artık.

Ne hain adammıs aslında baska eve gecmek ıyı olabılır.ınsan bu kış gunu boyle davranır mı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…