eksik biliyosunuz hanımefendi, sizin dediğiniz durum iş yeri sahipleri için geçerli. Yani ev kiralama durumlarında cezadan ev sahipleri, iş yerlerinde ise hem mülk sahibi hem de iş yerini kiralayan cezayı ödüyo, o yüzden konu sahibi şikayet ederse kendisi ceza ödemez.
adamın üstüneElektrik su faturaları kimin üstüne
kabul ettin mi senBizim ev sahibi de 200 tl birden arttırdı. Ne oldu bu ev sahiplerine bilmiyorum. Çok paragözler.
El mahkum. Beğenmiyorsan çık diyor. Şuan çıkamam. Eşim işi bıraktı. Tazminatı 2 ay sonra alıyor. Bizde ev alacağız. Oğlumun okulu da bitmeli. Yani bahara kadar burda durmak zorundayım. Ha ev almasaydım baharda yine çıkardım. Benim ev, benim ödediğim para değmez çünkü.kabul ettin mi sen
eşim 3 -4 aya kadar çıkarız dedi.Ev değiştirirken girdiğin stres ev sahibinle yüzyüze gelmekten fazla ben de lohusayken ev taşıdım çıkın deyince bir ay önce versin isteğibyere o çileyi çekme Allah korusun bebeğine bisey olur herkes yardım da etse yine bütün evi sen elden geçiriosun çıkma en azından düşük tehliken geçsin bi avukata falan danışın böyle kapınıza dayanamaz
bize öyle dedi işte.sözleşme yok mu?El mahkum. Beğenmiyorsan çık diyor. Şuan çıkamam. Eşim işi bıraktı. Tazminatı 2 ay sonra alıyor. Bizde ev alacağız. Oğlumun okulu da bitmeli. Yani bahara kadar burda durmak zorundayım. Ha ev almasaydım baharda yine çıkardım. Benim ev, benim ödediğim para değmez çünkü.
Yerinizde olsam evden cikar ev sahibini de vergi kacirdigi icin sikayet ederdim. Ugrassin dursun pislik.
Doğum yaklaşmicak mi o zamana daha çok sikinti olmasin canimeşim 3 -4 aya kadar çıkarız dedi.
Sen kendini bebegin icin iyi hissettigin zamanda cikDoğum yaklaşmicak mi o zamana daha çok sikinti olmasin canim
Bizde ilk sene vardı sözleşme. 5 sene içinde bir daha sözleşme yapmadı.bize öyle dedi işte.sözleşme yok mu?
yaklaşcak inş ya bir ay sonra çıkarız ikna ederim ben eşimi çünkü 5 aydan sonra riskim de kalmıcak inşDoğum yaklaşmicak mi o zamana daha çok sikinti olmasin canim
En iyisi canım ay insallah mutlu sağlıklı kucağına alırsınyaklaşcak inş ya bir ay sonra çıkarız ikna ederim ben eşimi çünkü 5 aydan sonra riskim de kalmıcak inş
bize de sordular bunlar.kiramız gecikmesin die.bir sene tek bir ay uc gun gecıkgı ki o zamn bile sabahın 8 inde kapımıza geldi kirayı ver die.bide bu ay.bize misafiriniz var mı die de sordulr pek gelip gidenimiz yok ama yazın kv görümcem kayınım nir ayla geldilr ee yeni evliyiz görmek istediler zaten biri iki gün biri üç gün diğeride beş gün bile kalmadı bizde.ona rağmen çok gelip gidenin var dedii.Konu sahibi sizin için söylemiyorum da gerçekten çok tuhaf kiracılar varmış. Bu forum sayesinde öğrendim. Kirayı gıcıklığına geciktiriyorum, 3-5 gün gecikse ne var falan diyenler var. Biz de diyoruz bu ev sahipleri evleri bize verirken niye bu kadar soru soruyor. Ev sahibinin de belki ödemesi gereken bir borcu var. Bankaya krediyi 3-5 gün geç ödesen faizi koyuyor ama. Bu şekilde suistimal edenler yüzünden kimsenin kimseye güveni kalmaz oldu. Çok yazık...
Yalnız ilk sene yapılan sözleşme diğer yıllar için de geçerli kendiliğinden yenilenir otamatikmen o sözleşmeye göre artırılması gerekti kiranızın.Bizde ilk sene vardı sözleşme. 5 sene içinde bir daha sözleşme yapmadı.
Ewet bencede öyle ama adam tınlamıyor. Eşimde bahara çıkıcaz bırak lanet olsun dedi. 3 5 ay idare edicez artık.Yalnız ilk sene yapılan sözleşme diğer yıllar için de geçerli kendiliğinden yenilenir otamatikmen o sözleşmeye göre artırılması gerekti kiranızın.
Ne hain adammıs aslında baska eve gecmek ıyı olabılır.ınsan bu kış gunu boyle davranır mı yaarkadaşlar kiracıyız.bir sene oldu kira gününden üç gün önce 600 tl olan kira 800 tl dedi ev sahibi.eşimde kabul etmedi işinize gelirse çıkın o zaman dedi ev sahibi.eşim de o da sesini yükseltti sonra tam kirayı verceğimiz gün eşim işten çıktı cok az bir miktar eksikti vermedik üst üste geldi.sonra 700 tl olsun dediler iki gün 4 gün gecikti ve dün sabah erkenden aradı ev sahibi bugun gelcez evde değiliz dedim.eşim geç geldi sabah kalktı gidip kirayı vercez die konuşurken erkenden hem kapıya vuruo hemde zili çalıo ev sahibi.eşimde gelcektim falan derken ev sahibide bağırmaya başladı ayın 1 inde evi boşaltın dedi bu kışın ortasında 4 aylık hamileyim düşük tehlikem var.eşimde tamam dedi.ne yapcaz bilmiyorum.durduk yere mahkemeye vercez sizi neden kirayı geciktirdiniz die.cezasıyla ödeersiniz dedi.ki bir senede hep tam gününde vermişisizdir.anlamadım bilen varsa yaşayan varsa yardım lütfenn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?