• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev sahibi sorunu

Her ay aksatılmadan kirası ödeniyor. Valla bulmuş bunuyor ve birşeylerin sinirini bizden çıkarıyor gibi. Patlamak için bahane arıyor. Neyse ki bir kaç ayımız daha var sözleşmenin bitmesine inşallah çıkarız daha fazla sinirlerim yıpranmadan
ödemeleri mutlaka bankadan yapın elinizde belge olsun...

sozlesmeniz eylulde bitiyorsa taşımayacağıniza göre yenilemeniz gerekecek. Evden cikmayacaksaniz cok ters konusmayin ufak tefek seyler icin sinirinizi bozmayin idare edin derim.

hamileymişsin canını sıkacağına engelle telefondan sorarsa
telefonum bozuldu yenisini alamayacağız bir süre dersin :kahve:

sozlesmeniz eylulde bitiyorsa taşımayacağıniza göre yenilemeniz gerekecek. Evden cikmayacaksaniz cok ters konusmayin ufak tefek seyler icin sinirinizi bozmayin idare edin derim.

Şuan hiç cevap vermedim zaten ama bir daha okursa nereye kadar susarım bilmiyorum.
Adaletsizliğe de tahammülüm yok bakalım nereye kadar böyle gidicek

size has bi davranışsa tabiki haddini bildirin. bizde kiradayken başımıza geldi aynısı eşime söledim esip gürledi bişey varsa karıma değil bana söliceksin filan dedi çünkü hanımı gelip sölemedi koca adam kapıma gelmiş hamile halimle bana kızıyo. eşimde kapısına gidip kızınca ev sahibi pıstıı tabi bişey diyemedi karı koca iki kişiyiz ses yok seda yok evde 1 ayakabı yuzunden cocuk gibi azarlanmaz insan nezaketle söylenmesi gerekir illa çirkeflik mi yapalım yni :) bide bu tarz şeyler yüzyüze konuşulmalı

size has bi davranışsa tabiki haddini bildirin. bizde kiradayken başımıza geldi aynısı eşime söledim esip gürledi bişey varsa karıma değil bana söliceksin filan dedi çünkü hanımı gelip sölemedi koca adam kapıma gelmiş hamile halimle bana kızıyo. eşimde kapısına gidip kızınca ev sahibi pıstıı tabi bişey diyemedi karı koca iki kişiyiz ses yok seda yok evde 1 ayakabı yuzunden cocuk gibi azarlanmaz insan nezaketle söylenmesi gerekir illa çirkeflik mi yapalım yni :) bide bu tarz şeyler yüzyüze konuşulmalı

Eşim sabırlıdır daha sakindir ama patlarsa sonunda daha kötü olur. Şuanlık sessiz kal takma dedi bana da.. bu kez de sessiz kalınca daha çok üstümüze geliniyor çocuk gibi azarlanıyoruz aslında hamile olmasam kimseyi dinlemem savunurum hakkımı çıkarırsa çıkarsın derim ama şuan zaten son haftalardayım doğum olucak stres yapmamam gerekiyor bir haftadır sinirimi bozdu zaten.

aynen sizinki gibi ev sahibimi vardı herşeyii sorun eder arardı yok kapıyı boyayın yok oraya sunu takın falan. çocuk gibi azarlardı sonra eşimle tartıştı en son ve taşındık ev aldık kredi çekip. hamilelik ve bebğimin ilk yılı orada geçti çok sorun çıkardı ama direndik. sonradan kendisi de itiraf etti ki derdi kira artışıymış. böyle bi beklentisi olabilir mi?

Ayakkabıları kafasına yemisti çoktan kiracisi ben olsaydım.
Emir kipiyle konusanlara kıl oluyorum
Bu annem, eşim, arkadaşım olsun hiç farketmez alttan alıp yutamazdim ben.
Siz de anlayacağı dilden cvp verin.
Sizi Sessiz bulmuş olmali..

aynen sizinki gibi ev sahibimi vardı herşeyii sorun eder arardı yok kapıyı boyayın yok oraya sunu takın falan. çocuk gibi azarlardı sonra eşimle tartıştı en son ve taşındık ev aldık kredi çekip. hamilelik ve bebğimin ilk yılı orada geçti çok sorun çıkardı ama direndik. sonradan kendisi de itiraf etti ki derdi kira artışıymış. böyle bi beklentisi olabilir mi?

Hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz.
Bu evi tutarken yüksek bir fiyat söylemişti zaten. Küçücük eve iki katı fiyat söyledi isterseniz tutmayın talibi var bu fiyata ye. Taa o zamandan anlamıştım aslında diktatör biri olduğunu ama zamanımız olmadığı için mecburen tuttuk evi tabii düşürdük fiyatı da.
Şuan dediğiniz gibi fiyatı yükseltmek istiyo olabilir evi arabsı mal varlığı olmasına rağmen kuruşu kuruşuna hesaplayan biri zaten. Hersey beklerim :))

Ayakkabıları kafasına yemisti çoktan kiracisi ben olsaydım.
Emir kipiyle konusanlara kıl oluyorum
Bu annem, eşim, arkadaşım olsun hiç farketmez alttan alıp yutamazdim ben.
Siz de anlayacağı dilden cvp verin.
Sizi Sessiz bulmuş olmali..

Normalde bende yutmam hatta öfkemi kontrol edemem sinirlenince ama hamileyim ve biliyorum ki cevap verirsem uzayacak uzarsa canım daha çok sıkılacak biraz da o yuzden susmayı tercih ettim

Hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz.
Bu evi tutarken yüksek bir fiyat söylemişti zaten. Küçücük eve iki katı fiyat söyledi isterseniz tutmayın talibi var bu fiyata ye. Taa o zamandan anlamıştım aslında diktatör biri olduğunu ama zamanımız olmadığı için mecburen tuttuk evi tabii düşürdük fiyatı da.
Şuan dediğiniz gibi fiyatı yükseltmek istiyo olabilir evi arabsı mal varlığı olmasına rağmen kuruşu kuruşuna hesaplayan biri zaten. Hersey beklerim :))
aynen. biz de zor durumdaydık ve tuttuk kuruşuna kadar yatırdık. başta belliydi ne olduğu da insan mecbur kalınca olabliyor işte. biraz sabrettik ilk kira artışından sonra telefon etmeye başladı sürekli bi sorun çıkardı en son da tartşma ile evi boşalttık adam söyledi zaten aynı sokakta aynı ev x tl dedi. en güzeli imkan varsa ev sahibi olmak. kafa rahat

Back
X