Tekrar tekrar yazmak istiyorum, okuyan kim varsa lütfen bilmiyorsa öğrensin, biliyorsa da unutmasın sakın; bizim ülkemizde insanımızın başına ne geldiyse yanlış bilmekten, cehaletten geldi, ister polemik deyin ister muhalefet olmak, benim için önemli değil. Lütfen ama lütfen haklarınızı bilin, bir dönemin insanını ev sahipleri çok sömürdü ama biz kanunları olan bir ülkede yaşıyoruz, 1900'lü yılların başında değil 2015'in sonlarındayız. Siz kiracı olarak oturduğunuz eve kötü davranmayın, faturalarınızı, kiranızı zamanında ödeyin, haklarınız olduğunu ve olumsuz bir durumla karşılaştığınızda bu ülkenin yasaları tarafından korunduğunuzu bilin, kimsenin sizi sömürmesine izin vermeyin; sizler ev sahipleri olarak kiracılarınızla yazılı kontrat yapın hem kendi haklarınız hem de kiracının hakları açısından, kiracıdan aldığınız kiranın vergisini kaçırmayın. Kimse kimseyi mağdur etmesin ve kimse kimseye evinin anahtarını falan vermesin güvenliği ve özel hayatı açısından. Konut dokunulmazlığı diye bişey var, bunu ihlal ederseniz suç işlemiş olursunuz. Hiçbir kiracı ev sahibine anahtarını vermek zorunda değil, vermeyin, verdirmeyin.
Ve son bişey, lütfen İstanbul gibi bir şehirde ucuz bulduğunuz evlere aldanıp iyice araştırmadan satın almayın, benim olsun da nasıl olursa olsun kafasıyla gidip kendinize ev diye beton mezar almış olabilirsiniz. Bu konuda çok canı yanmış ve akıllanmamış bir ülkeyiz, lütfen yaşayacağınız yerleri özenle seçin, evlerin dayanıklılığını göz önünde bulundurun.