Kizlar nisanlim kiradaydi ay sonu evden cikacakti.1 ay boyunca isten geldi evi temizledi.halilari koltuklari sildi.ev sahibi depozitoyu almayayim 1 ay kira yerine gecsin demisti.adam evi gormeye geldiginde esi evi temiz kullanmissin demis halilari yikatmak lazim vs denmis ama sonucta helallesip ayrilmislar.bugun emlakci aramis once evi temizletecekler para istiyor diye.evi temiz biraktim gorduler de vermem demis.ardindan ev sahibi icraa takibe vericem seni bakalim 2 yil kira verdigini nasil kanitlayacaksin demis ? Sonucta 2 yil oturdu bir gun gecikmeden kira verdi.deprem sigortalari var adina faturalara var.? Emlakci ben arayi bulayim ararim demis.bence korkutma amacli biraz.cok kiziyorum suan elden verdigi icin ama ne yapnali simdi ? Durdduk yere dugun zamani sorun cikacak ?
Acaba ne istiyorlarsa verip sonra vergi dairesine vergi kaciriyor diye sikayet mi etmeli ?
Istedikleri parayi vermeyerek sonucunda ne olacagina mi bakmali ? Boyle bir durumda ne olur.
Acaba ne istiyorlarsa verip sonra vergi dairesine vergi kaciriyor diye sikayet mi etmeli ?
Istedikleri parayi vermeyerek sonucunda ne olacagina mi bakmali ? Boyle bir durumda ne olur.