Kizlar diger konumdam bagimsiz lutfen diger konulari karistirarak yorum yapmayın. Yeni nikah yaptim esim baska ilcede bende bulundugum ilceden taşındım .Ev sahibi ben otururken boyali teslim etmedi.Çikarken de 1+1 eve 750 lira boya parasi istedi.Konuşuyoruz eşimle beraber bizi dinlemiyor bile kendi kendine konusuyor. En son dedim ugrasamicam askim verelim .Ama hakkimi da helal etmiyorum ilaç parasi olsun.Ben oyle deyince adam da bu hoca da hepboyle konusurken anlaşilmaz bile Allah yardimcin olsun dedi eşime .O da haddini bil duzgun konus dedi.Ben o an cok sinirlendim kendimi tutamadim bagirmaya başladım. Hatta ilk ben adamın uzerine yurudum kizlar sinirden. O bana ben ona bagirmaya basladik.Bana diyor ki kac senelik abilik yaptim , hic mi hakkimiz yok. Kirası neyse tam gününde ödedim hep.Haksizligima gelemem diyorum ya kullandigim icin boyayi ortak odeyelim ama yine boyasızdi diyorum.Arabayla ciktik gittik eşim burasi doğu kucuk bi yer farkli ilcede olsak seni rahatsiz eder, zarargelicek bisey yapar geri döneyim konuşalim dedi.Giden paramiz olsun dedi.Evde de bi kac parca birşeyimiz kalmisti.Gittik ben cikmadim eşim cıktı .500 lira verdi.Eşim de demis bak ben senin karına hic bi laf etmedim senle konuşuyorum sen eşimle konusuyorsun ayıp yaptığın felan demiş cıkmış. Kizlar cok sinirliyim kullanim bedeli diye ben yine yarisini verirdim ki bana boyasiz ev verdi.Bi oda kullanilmaz haldeydi spatulayla annemle ben kazıdim .ev sahipleri neden böyle ya başima agri girdi dünden beri .Eşimle cikarken helallesmis o da kotu olmamak icin helallik vermis.Ben helal etmiyorum ama otururken iyi de çikarken niyekotu davraniyirlar.Ya da boya parasi isteyecek neden son gune kadar tutuyorlar iclerinde?