Ev sahibimin oğlundan nasıl kurtulabilirim?!

Astoria

for whom the bell tolls... time marches on.
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2016
17.146
52.862
598
32
Edit: Son olaylar 23. sayfada :)

Yazdım yazdım sildim, gerçekten artık sinirden gözüm seğiriyor kızlar ne yapacağımı bilemiyorum.

Öğrencilik yıllarımdan beri çok naif, tatlı bir hanımın evinde kiracıyım. Her zaman bana karşı kibar oldu, arada ziyaretime gelir bazen çay, kahve içeriz birlikte. Eşi yıllar önce vefat etmiş, bana da yakın oturuyor, ilgisini hiç eksik etmedi üzerimden. Bazı durumlarda kira dahi almaz. Beni kendi kızı gibi bellemiş ailemden uzaktayım diye sağ olsun buna bir lafım yok.

Yurtdışında okuyan bir oğlu vardı, kendisini bunca zamandır görmedim ta ki şu son 1-2 aydan beri. Çocuk yurtdışından dönmüş, ev sahibim teyzecik de tanıştırmaya getirdi. Muhabbetimiz var ya, neyse ağırladım ettim. Kızlar çocuk tanıştığımızdan beri dibimde, artık sinirden ağlayacağım. Birkaç örnek vereyim. Misal sabah köpeğimi çıkarıyorum, bir bakıyorum sırıtarak karşımda "Ben de koşuya çıktım ehehe" falan. Akşam geliyor "Bir sıkıntınız var mı, isteğiniz var mı?" diye. Bir de yüzsüz ki. "Yemek yiyoruz" diye göndermeye çalıştım; "Aaa ben de acıkmıştım zaten" diye içeri daldı! "Nişanlım da birazdan gelir" diyorum, "Ne güzel tanışmış oluruz, nişanlın da çok şanslı. Neden yüzük yok parmağında?" falan böyle abuk subuk hareketler. Sinirleniyorum artık.

Ev sahibi teyzeye söyledim vakitsiz geliyor diye biraz kibarca, "Sizi çok sevmiş (ben ve kardeşim), abiniz gibi görün" falan diyor, kadına bir şey diyemedim. Kırmak da istemiyorum. Sevgilime söylesem ayarı yok, ağız burun dalar, elinden alamayız. Evimizden de oluruz, herkese rezil oluruz. Kızlar ben ne yapayım da kazasız belasız kurtulayım şu elemandan bir akıl verin.

Son düzenleme:
Rahatsız olduğunu söylesen bu sefer inada bindirip seni kötüleyebilir, bir şekilde teyzeyle aranı bozabilir.
Umarım başına büyük bir bela almamışındır:bicak:

Biz kadınlar kulübü olarak görünelim şu zibidiye:KK67:

Vallahi daraldım kaç gündür manyak mıdır sapık mıdır nedir?

sevgilinden dayak yemesi bana normal gelir çünkü bayağı ayarsız bi cocukmuş. eve dalmak nedir

Bana kalsa evden çıkarım hemen de imkansızdan da öte toparlanıp çıkmamız. İşyerime çok yakın bir de dediğim gibi ev sahibim çok anlayışlı, bazen kira dahi almaz. Böyle ev sahibi bulabilmem zor. Bazıları bekara ev vermiyor malumunuz.

Rahatsız olduğunu söylesen bu sefer inada bindirip seni kötüleyebilir, bir şekilde teyzeyle aranı bozabilir.
Umarım başına büyük bir bela almamışındır:bicak:

İnşallah, ne yapacağımı bilmiyorum. Geçen akşam gelmesinden rahatsız olduğumu, kız kardeşimin genç bir kız olarak evde olduğunu falan söyledim. Bu sefer akşam köpeğimi çıkardığımda zınk diye damladı ya deliricem!

nisanlin birkac gun evde dursa senin yerine kapiyi o acsa bi gorunse duser belki yakandan iyyy nefret ediyorum soyle yapisik tiplerden

Onu çok katmak istemiyorum işin içine, cidden ayarsız direkt karakolluk oluruz.

Acik acik konus oglanla bak benim nisanlim asabidir yanlis anlar kavga cikariri annenizle aram bozulsun istemiyorum de.Gidipte annesine nisanlisi beni dovermis demez heralde.

Bunu bir diyeyim bakayım. İnşallah ters tepmez.

Eline bi biber gazı al karanlıkta falan çıkarsa boca et yüzüne sonrada ben nerden bileyim senin oldugunu hırlısı var hırsızı var sapığı var de belki anlar sanmam ama en azından cesaret edemez bidaha :D ay sinirlerim bozuldu kusura bakmayın

Merak etme ters tepmez yuzsuz insanlar alingan olmuyor.

Çok yüzsüz insan gördüm. Ama inanın bu kadar yüzsüzünü görmedim, şoka girdim bu nedir ya sapık gibi. Bir de böyleleri sonradan seni suçlu çıkarır, ondan da endişeliyim.

Sapık mıdır diye sormuşsun bildiğin sapık
Allah yardımcın olsun
Ne yapılır nasıl kurtulunur bilemedim

Eline bi biber gazı al karanlıkta falan çıkarsa boca et yüzüne sonrada ben nerden bileyim senin oldugunu hırlısı var hırsızı var sapığı var de belki anlar sanmam ama en azından cesaret edemez bidaha :KK70: ay sinirlerim bozuldu kusura bakmayın

Benim de çok bozuk vallahi, öyle böyle değil. Anam babam yok başımda, iki kız kardeş bir başımızayız. Bir de bu manyaklarla uğraşıyoruz. Ev sahibimin oğlu olmasa zaten erkek arkadaşım defterini dürer de...

Kapıyı açmayın geldiğinde müsait degildik diyin.
Dışarda karşılaştığınızda acelem var isim var diyin ama her seferinde ..
Bir yerde anlar artık selam bile vermeye utanır .

Kapıyı açmayın geldiğinde müsait degildik diyin.
Dışarda karşılaştığınızda acelem var isim var diyin ama her seferinde ..
Bir yerde anlar artık selam bile vermeye utanır .

1 aydır bu dediklerinizi deniyorum. Aşırı yüzsüz.

Benim de çok bozuk vallahi, öyle böyle değil. Anam babam yok başımda, iki kız kardeş bir başımızayız. Bir de bu manyaklarla uğraşıyoruz. Ev sahibimin oğlu olmasa zaten erkek arkadaşım defterini dürer de...
Çok haklısınız kadın olmak ne zor olay ya gerçekten Allah yardımcınız olsun

Back
X