Ev sahibimin oğlundan nasıl kurtulabilirim?!

:)))

Burun bükme kısmını babaanne için söylemiştim, net ifade edememişim, hani kayınvalideler bir bakış atıp ağız burun bükerek yemeklerimi beğenmiyor tribine girerler ya :KK70:
Misss gibi yemeklerimiz varken Rus yemeklerini mi yiyor diye söyleniyor olabilir babaanne:))))

Babaanneniz olsa o finallere çalışır, evi pırıl pırıl yapar, en az 4 çeşit yemeği pişirir, üstüne kocasını işe gönderip 3 bebe bakardı :KK70:

Evi nasıl süpürmezsiniz esefle kınadım:KK70:

Çok teşekkür ederim.
Ne diyeyim bilemedim, teşekkür ederim.
Şu süreç geçsin de, güzel konularda gülüşelim umarım.

İyi geceler herkese
Yokuspokus Yokuspokus benimle iletişe geçti
Endişelenmiş konuya yazdıklarım yüzünden.

Kendisine hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum. Biz buzları erittik. Zor günde, vurun kahpeye diyenlerden değil o.

Bana özelden yazanlara da bir kez daha burdan teşekkür ediyorum, etiket yapmak isterdim ellerim titrediği hep tanımadığım insanları etiketledim. Yüzüme gözüme bulaştırmayayım, tadında bırakayım istedim.

Yine konuya geldim Astoria Astoria lütfen
Sinirlenme, kırılma.

Konu Sahibi bu arada, klinik olarak destek sağlamaz,normal olarak online ve anonim bilgilerle

Ama yazar, konuşur. Dün gece dinlemede/ okumada çok uzmandı.

Teşekkür ederim yeniden

Yokuspokus Yokuspokus , @tuzsuz_ruh , Mune Mune , @Scarlet89 , O Ozzgeee , @ozge72 , @Milana22 , @Maridn , @littlewaterspirit , @nooption , @Vind

Kızlar aklıma gelenleri etiketledim de hanginizdi kardeşinden hoşlanıyor olabilir diyen, kendisine fal baktırmak istiyorum ahsjsksks :KK70:. Olayı anlatayım. Şimdi eve geldiğimde de görmedim ben elemanı, iyice sinirlendim. Dedim köpeği bari ben çıkarmayım, kız kardeşime söyledim sen çıkar bu sefer diye. Çıkardı neyse geldi, yüzü allak bullak. Noldu dedim, abla bu ev sahibinin oğlu yanıma geldi bana açıldı benden hoşlanıyormuş demesin mi? Bizimki de bir anlamamış başta sonra açmış ağzını yummuş gözünü. Kaç yaş büyüksünüz benden abi ayağına kiracınızın kız kardeşine göz koymaya utanmıyor musunuz falan baya saydırdım dedi. Çocuk da süklüm püklüm olmuş, ben göz koymadım özür dilerim sizinle göz teması bile kuramadım utançtan falan demiş :KK70: Kız kardeşim de kesin bir dille olmayacağını, bir daha bizi rahatsız etmemesini söylemiş. Çocuk da tamam o zaman ama lütfen annem bilmesin bunu aramızda kalsın hiç olmamış gibi sayalım demiş. Kız kardeşim de siz bizi rahatsız etmezseniz biz de annenizi rahatsız etmek zorunda kalmayız demiş.

Kız kardeşim benden daha dişlidir zaten :) Neyse yani durum böyle kızlar, kendi üzerime alınmıştım ama kız kardeşimi "ayarlamam" için yakınlık kurmaya çalışıyormuş belli ki. Bir daha bizi rahatsız etmez sanırım, kız kardeşim sert çıkıştığıma üzüldüm baya utandı yüzü kızardı falan dedi. Ben de hak etti ama çok densiz hareketleri vardı dedim, doğru söylüyorsun dedi. Öyle yani, bilgilendirmek istedim. :)
Aaa bak sen zipzip vahe ye :halay:ben sen diye dusunmustum ama Aileyi begendi sen kardesin kuzenin artik neyse birinden biri olur diye bakiyor kv adayi demistim ama ben annenin bildigi kisminda inadim bak olmazsa annem bilmiyor de kiracilarimiz genc hanimlar yuzgoz oluruz kotuluk cikar diye anasi ziplatmistir pardon tembihlemistir yoksa ne hususi tutup kolundan caya getirecek size koca adami:KK45:

Sevindim ya niyetini bir an once soyleyipte konuyu baglamasina diger turlusu bildigin sapiklik yapismak taciz insani huzursuz eder boylesinde en azindan neyin ne oldugunu biliosun :KK28:

Kendisine hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum. Biz buzları erittik. Zor günde, vurun kahpeye diyenlerden değil o.

Bana özelden yazanlara da bir kez daha burdan teşekkür ediyorum, etiket yapmak isterdim ellerim titrediği hep tanımadığım insanları etiketledim. Yüzüme gözüme bulaştırmayayım, tadında bırakayım istedim.

Sinirlenme, kırılma.

Konu Sahibi bu arada, klinik olarak destek sağlamaz,normal olarak online ve anonim bilgilerle

Teşekkür ederim yeniden

Tatlım sorun değil gerçekten, ne sinirlenmesi olur mu öyle şey. Ben de sana teşekkür ederim uzaktan elimden pek bir şey gelmedi ama biraz olsun yardımım dokunduysa ne mutlu bana.

Aaa bak sen zipzip vahe ye :halay:ben sen diye dusunmustum ama Aileyi begendi sen kardesin kuzenin artik neyse birinden biri olur diye bakiyor kv adayi demistim ama ben annenin bildigi kisminda inadim bak olmazsa annem bilmiyor de kiracilarimiz genc hanimlar yuzgoz oluruz kotuluk cikar diye anasi ziplatmistir pardon tembihlemistir yoksa ne hususi tutup kolundan caya getirecek size koca adami:KK45:

Sevindim ya niyetini bir an once soyleyipte konuyu baglamasina diger turlusu bildigin sapiklik yapismak taciz insani huzursuz eder boylesinde en azindan neyin ne oldugunu biliosun :KK28:

Olabilir bilmiyorum ama anneme söylemeyin falan diye çok süklüm püklüm olmuş bilemedim. Bir de bizimkinin biraz totosu kalktı son zamanlarda herkes buna asılıyor falan okulda, kimseyi beğenmez oldu kolay kolay. Dedim bi deneseydin yazık falan, abla 10 yaş büyükkk diye gözlerini kocaman belertti bana :p

Vuuuuu bu çok şok edici oldu, adam sağ gösterip sol vurmuş :KK70:ama en azından durumun çözülmesine sevindim, babaannenizden sonra kızkardeşiniz de favorim oldu, ağzına sağlık çok güzel yapmış.
Olay çözüldüğüne göre durum geyiğe dönecektir diye topiği taşıdım.

:KK70:
Gangsta,
pervaneden hızlı döndün, hani dün gece senle adamı pardon diye diye haklıyorduk:KK70:vileda sopanı çabuk kaldırdın :KK70:

Biraz öyle oldu değil mi? :KK70: :KK70:
Konu yanlış anlama ise, ışık hızında vileda sopası bırakır, şiddete hayır derim :D

Son düzenleme:

Sinirlenme, kırılma.

Teşekkür ederim yeniden

Teşekkür ederim, sen de artık takma kafana; belki de o akşam o şekilde alıntılayıp yazman iyi oldu, vesile oldu aramızdaki gerginliğin bitmesine. Özelden söylediğim gibi, hoş şeyler düşünmüyorduk birbirimizin hakkında, zaten aramızda bir gerilim vardı uzun zamandır, böyle oldu, bire bir konuşmaya-anlamaya, önyargılarımızı kırmaya fırsat oldu. Kendini mahcup hissetme, insanlık hali olağan şeyler, herkesin kötü günü olur. Geçmiş olsun tekrar.

Teşekkür ederim, sen de artık takma kafana; belki de o akşam o şekilde alıntılayıp yazman iyi oldu, vesile oldu aramızdaki gerginliğin bitmesine. Özelden söylediğim gibi, hoş şeyler düşünmüyorduk birbirimizin hakkında, zaten aramızda bir gerilim vardı uzun zamandır, böyle oldu, bire bir konuşmaya-anlamaya, önyargılarımızı kırmaya fırsat oldu. Kendini mahcup hissetme, insanlık hali olağan şeyler, herkesin kötü günü olur. Geçmiş olsun tekrar.
Tekrar teşekkür ederim.

Tatlım sorun değil gerçekten, ne sinirlenmesi olur mu öyle şey. Ben de sana teşekkür ederim uzaktan elimden pek bir şey gelmedi ama biraz olsun yardımım dokunduysa ne mutlu bana.
Teşekkür ederim, o kadar kıymetliydi ki o anki destek.
Sağ ol

Böyle anlattıkça hayal ediyorum olayı, içeri gülme sesim gitmesin diye ağzıma yapıştım bi yandan :KK70: :KK70:
"Ay ben mi vurdum ne zaman?" Çatt..
"Ah pardon canınız yanmadı değil mi? Ay o da ne?" Çaattt...
"X bey ay karanlıkta kedi mi geçti nedir boş bulundum affedersiniz" Çaattt...
"Nereye vurdum ben?" Çaaat...
"Kırılan kemik sesi mi o?" Çattt...
"Ay X bey kim dövdü sizi, imdaat ambulaaans" çaaat.

:KK70: :KK70:
Bu Yorum yüzünden gülmekten agladim

Back
X