Ev sahibinin horozları !

Allah yardımcınız olsun
odanızı başka yere mi alsanız en az duyacağınız şekilde?

Evet butun mahalle rahatsiz ama ev sahibi huzur buluyor.ev sahibi sadece benimle kavga eden biri degil komsulariyla da gun icinde bagir cagir tartismaktan kacinmayan biri.ben sizden tavsiye istedim resmen beni suclu cikarabilmek icin elinizden geleni yaptiniz tebrik ediyorum.
Ayni sey sizin basiniza gelseydi adam el kol hareketleriyle size bagirsaydi ay beyefendicigim bi sn bagirmayin lutfen diyebilecek miydiniz cok merak ediyorum ! Hayat insana ne getirir kimse bilemezzz.ben horoz baska bi horoz fena bi horoz dedikce anlamiyorsunuz israrla.ben kumesi kaldirsin demiyorummmm bakin bir kere daha.empati yapmayan kim acikca goruluyor zaten!
Horozlardan sadece 1 tanesi fena.sadece onun icin napilabilir bunu dusundum.ev sahibi kendisi de demis babama.horozu ya keserim ya yollarim diye.gecmis mesajlari da bi okuyun bi zahmet...
Insan olmam ve bi bebegimin olmasi yeterli diye dusunuyorum.evet kopek fena ciksaydi derdim.kim olsa der.kimse canini huzurunu sokakta bulmadi.ki ben o eve kira veriyorum.benimde soz hakkim var.malk mulk sahibi olmak evet benim dedigim olur mantigina sahip olmamali..kiracilar ölsün o zaman.bu nedir ya nedir ?!
Allah yardımcınız olsun
odanızı başka yere mi alsanız en az duyacağınız şekilde?
Amin cok tesekkur ederim.boyle giderse degistirecegim odalari tesekkurler...
Dağdan gelip bağdakini kovmak oluyor sizin ki bide üstten üstten şehir içinde yasak havaları yok ya beğenmiyorsan taşın 2.gün önce sen geldin diye hayvanlarını napıcak adam kesecek mi
Vallahi yaptiginiz yorumlardan sanacaklar ki horoz mulkun sahibi horoz yahu bu .evet o da bi canli ama belli ki hayvancagiz da yerinden memnun degil.surekli otuyor saga sola ucmaya calisiyor vs vs.
1 ay da oyle hemen ev tasimakta kolay degil bacım.az vicdan empati !!!

Evet köpek gelene geçene havlasa da dursun denilir. Köpek bahçedeyse dışarıda kimseyi ısırmadıysa hiçbir şey yapılmaz. Hayvanların yaşam alanını işgal edip ama bu havladı gitsin diyemezsiniz. Birisi sizin çocuğunuza bu gürültü yapıyor gitsin desin o zaman. Evcil hayvanlar evin bir ferdi gibidir. Biraz empati kurun.

Horoz konusunda da görüp tutmuşsunuz. Ben yakınında kümes olan yer görsem tutmazdım. Gerekirse işe daha uzak otururum olur biter. Bir düzeni var insanların, siz gelince bozulsun istiyorsunuz. Siz neden adamın horozundan daha kıymetli olasınız ki?

ya ablacım en başında tüm ayrıntısı ile sadece fena olan BİR horozdan da bahsetsen tepkim aynı olur kusura bakma haklısın diyemiyorum ,diyemiyoruz...napalım amcaya gidip bu horozu kes arabaşı mı yap diyelim ne istiyorsun sen bizden..
yahu sen horozu görmüşsün dahası yok görmüşsün evi tutmuşsun senin kimseye laf söylemeye hakkın yok BİTTİ.

horoz yahu bu ..ise kiracısın sende sadece SADECE bir kiracı .

Yani şimdi öncelikle sizi haklı buldum, sonuçta apartmanda olmaz. Hangi şehir bilmiyorum ama böyle çok merkezi bir yer olduğunu varsayıyorum.
Ben köy gibi bir yerde yaşıyorum, yemin ediyorum her yerde tavuklar horozlar var. Evler genelde bahçeli. Böyle bir yer olsa hadi neyse. Anladığım kadarıyla bayağı merkezi bir yer.
Ancaaaaak öte yandan onlar da haklı, ama beslemekte değil. Sonuçta siz gelirken onların varlığını biliyordunuz şimdi gitmelerini istemeniz çok mantıklı değil. Zor bir durum. Allah yardımcınız olsun demeye geldim.

Üzgünüm ama yeterli değil. İnsan olmak ya da bebek sahibi olmak kimseye istediğini yapma, çevresini kafasına göre şekillendirme hakkı vermiyor.
Bebek sahibi olunca dünya sizin etrafınızda dönmüyor. Sizin bebeğiniz adam için adamın horozundan önemli değil, kusura bakmayın ama gerçek bu.
Tıpkı adamın çocuğunun ve psikolojisinin sizin için önemli olmaması, burada rahatça dilinize dolamanız gibi...
"Alt tarafı horoz" dediğiniz canlı onlar için sizden daha önemlidir.

Bunun kiracı olmakla ev sahibi olmakla ilgisi de yok. Bile bile kabul ettiğiniz bir durum var ortada.
Evi içini, çevresini, şartlarını değerlendirerek tutuyorsunuz.
Ev amerikan mutfak olsa "ya ben oturma alanında koku olacağını düşünemedim" deyip duvar mı ördürecektiniz araya?
Şartları size uymayan evi tutup sonra olay çıkardığınız için tepki görüyorsunuz.

suçlama yapmadım, haksız buldum sizi ve zaten tavsiyede bulundum ben.. empati yapmanız gibi.
ayrıca emin olun bütün mahalle rahatsız olsaydı sizin bugün böyle bir şikayetiniz olmazdı.
çoktan bitirirlerdi; kavgayı, dövüşü, bağır çağır tartışmayı. bütün mahalleden bahsediyorsunuz ki bir de..

Vicdan sahibi olan sadece kendi varmış gibi davranmaz bu dünyada ben farkındayım bunun sizede nasip olur inş. Alt tarafı horoz he bunu bocek bile öldürmeyen bana anlatamazsın neyse sana kolay gelsin ev bulmada

buraya gelip konu açsaydınız;
bir bebeğim var, yeni taşındığım evde ev sahibimiz her gece ağladığı için rahatsız oluyor ve bu yüzden kavga ettik, diye
ev sahibine giydirirdik hep birlikte.
neden?
çünkü ev sahibi sizin bebeğiniz olduğunu biliyordu ve bebekler aglar.
e siz de horozu gördünüz, horozlar öter. sabah 5-6 da başlar, akşam ezanına kadar .
siz evi ucuz bulmuş, nasıl olsa hallederim diyip girmişsiniz. ev sahibi dişli çıkınca isyan oldu.
bir de kızının nesi olduğunu bilmeden kafanıza göre teşhis koymanız var, sırf haklı çıkacağım diye ona diyecek bir şey bulamıyorum.

horoza nasıl taktıysanız genetiği değiştirilmiş ve çok tehlikeli olduğunu iddia ediyorsunuz bence biraz sakinleşin.

Off sizi cok iyi anlıyorum
Babamlarında horozu tavugu var
Bekarken sorun olmuyodu ama şimdi memlekete gidince küçük bebegimle kalmak istemiyorum hiç
Babamlarında bir kiracısı sorun yapıp tasınmıstı o yuzden yeni tasınacak olanlara babam hemen horozum tavugum var diye söylüyo

horozlo hastalık tedavisini de ilk defa gördüm. bana ev sahibinin bahanesi gibi geldi. ayrıca herkes konu sahibine yüklenmiş ama kadın eve yeni taşınmış. öncesinde ancak bakmaya gelmiştir. o ara nasıl farketsin horozların gece boyunca öttüğünü?

kaldı ki adamın horozuna bebek muamelesi yapmaya gerek yok zira adamın tüm tavuğu telef olsa horozlar ne işime yarayacak der ve kesip yer muhtemelen.

konu sahibini suçlu çıkarmak için çok ta uğraşmaya lüzum bulmadık direkt malzeme ile geldi zaten..tüm mahalleyi de bu durumdan rahatsıız ilan etti şimdi de ..he konu sahibi tüm mahallenin yapamadığını yap ,ben bu oyunu bozarım ulen de

şu konu açıp haksız çıkınca konu üreten konu sahiplerine sesleniyorum..yapmayın böyle şeyler

Amin tesekkur ederim.evet eskisehir de yasiyorum ve merkezi sayilan bir mahalle.simdi yeni bir kiraci daha gelecek ve ben hic sesimi cikarmayacagim.cunku onlarda rahatsiz olacak eminim..
Tesekkur ederim gercekten cok zorlaniyorum.
Cookkkk tesekkur ederim.sonunda mantikli bir cevap daha geldi.kesinlikle bende tadavi yontemi oldugunu dusunmuyorum.dedigim gibi kiz zaten hic girmiyor bile bahceye.ne zaman gorsem kapi onunde cocuklarla oynuyorlar.adam basta gozden cikarmis zatem horozunu keserim diye.ben soyleyince kiymete bindi horozu !!!!
Siz ve sizin gibilere de anca malzeme lazim zaten dimi.kimi nerden vuralim,o kadar yazilan sey icinden ozenle bi cumle bulup cikaralim ordan yuruyelim.kendi egolarinizi tatmin edin vs vs
Evet gerekirse ben bu oyunu bozarimmm ! Kimse hakkindan gelememis demek ki ev sahibinin ben gelirim siz dert etmeyin...sokakta bir tek apartman diktim diye mahalle muhtari kesilmis efendi !

Mune canım ben derdimi anlatayım derman bulurum biraz dedim ama daha da dertlendim.rica ediyorum konumu kapatir misin ?

Size pessss diyorum sadece bir bebekle bir horozu nasil karsi karsiya getirirsiniz !
Kizi ic8n sadece takintili dedi bu kadar ve dr da her dedigini yapacaksaniz baska yolu yok demis.bu bahane degilde ne Allah askina !!!

Böyle bir diyalog yaşandıktan sonra o evde huzur bulmanız çok zor.Komşuyla kavga edince bile huzursuz oluyor insan, defol evimden sözleri havada uçuştuktan sonra evin sahibi olan kişiyle nasıl orada yaşayacaksınız? Ben olsam çoktan başka ev bakmaya başlamıştım.Biliyorum hem madden hem manen külfetli taşınmak ama ben nasıl huzur bulabilirsiniz orada gerçekten bilmiyorum.

Size pessss diyorum sadece bir bebekle bir horozu nasil karsi karsiya getirirsiniz !
Kizi ic8n sadece takintili dedi bu kadar ve dr da her dedigini yapacaksaniz baska yolu yok demis.bu bahane degilde ne Allah askina !!!

çarpıtmayın :)
kıyasladığım bebek-horoz degil.
ayan bir durumu yokmuş gibi davranmanız ile karşınızdaki insanın aynı şekilde davranma ihtimali.

çiftlik hayvanları ile haşır neşir olmaktan hoşlanmam.
bu yüzden de ev bakarken bahçesinde tavuk-horoz görürsem o evi tutmam.

siz fiyatı uygun ben tutayım da nasıl olsa yola getiririm diye düşünmüşsünüz.
haftasında şikayete başlamışsınız.
ev sahibi yememiş, sinirleniyorsunuz.

kız ile ilgilenen doktor olduğunuz vakit bunun bahane olup olmadığına karar verirsiniz.
değilseniz, size düşmez.
belki kız kendine zarar veriyordur.
yanlarına gitmiyor ama varlıklarından yada seslerinden huzur buluyordur.
sizi ilgilendirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…