kızlar forumda birçok kişide gördüm ev şeklinde anahtarlık yarısı kendimizde yarısı eşimizde duruyo hani :) nerden aldınız bu anahtarlıkları? ben de istiyoruuum :)
kızlar forumda birçok kişide gördüm ev şeklinde anahtarlık yarısı kendimizde yarısı eşimizde duruyo hani :) nerden aldınız bu anahtarlıkları? ben de istiyoruuum :)
canım bende sormuştum forumda. genelde markafoni den almışlar ama fiyatı nedir bilmiyorum. bende takip ediyorum ama şu zamana kadar denk gelmedi. olursa ve fiyatı uygunsa ben de amayı düşünüyorum
tüh ya kızlar aynen internetten anahtarlık almam ben de sanırım :) ama çok şeker oldukları kesin ayrıca anlamlı neyse inşallah denk gelir de yazarız buraya :))
Arkadaşımızında dedigi gibi markafoniden almıştım bende chicky deco life kampanyasında bulunuyor 6 ya da 7 TL civarındaydı yanılmıyorsam dışarıda hiç görmedim bir sorunda yaşamadım aldıgımda bilginiz olsun
Merhaba arkadaslar anahtarlık çok hoş Bende baya aradım net harici bulamadım nettede gittigidiyor da buldum 25 tl çok pahalı geldi uyguna bulan olursa haberdar ederseniz burdan sevinirim arkadaslar :)