İkisi de içinize sinmiyorsa mantıkla yaklaşın işe yakın yeri tutun canım bari yoldan kazanınMerhabalar buara içime baya dert olan bir konu var. Evi tasiyacagiz, iki alternatifimiz var biri çalıştığımız yerin dibinde ama 20 25 yıllık yerleri beton biraz rutubetli vs içi eski bir ev,ikinciside merkezden çalıştığımız yerden uzak sıfır ev, ikiside dogalgazli. bebek bekliyoruz ikiside içime sinmiyor ama alternatif yok başka. Siz olsanız neyi tercih edersiniz
Rutubetli bi evde bebek çok hasta olur. Bencede o hasta olacağına siz işe gitmek için biraz fazla yol katedin derim ben. Yani uzaktaki evi seçerdim ben.Merhabalar buara içime baya dert olan bir konu var. Evi tasiyacagiz, iki alternatifimiz var biri çalıştığımız yerin dibinde ama 20 25 yıllık yerleri beton biraz rutubetli vs içi eski bir ev,ikinciside merkezden çalıştığımız yerden uzak sıfır ev, ikiside dogalgazli. bebek bekliyoruz ikiside içime sinmiyor ama alternatif yok başka. Siz olsanız neyi tercih edersiniz
Selam canım. şu an ben de ev alma sürecindeyim. Aldım sayılır hatta, işlemler devam ediyor. İşyerine yakın ve ankaranın en pahalı semtlerinden birinde 35 yıllık binalardan birinde içine de 50- 60 bin harcayıp ev alalım dedik. Sonra merkezde olmayan geniş, 3 yıllık ve lüks yapılı bir ev bulduk. İşime yürüyerek gidip daracık eski bir evde mi oturayım yoksa 15- 20 dakika yol gidip geniş bir evde mi oturayım diye günlerce kararsızlık yaşadım. En sonunda geniş ve yeni olan evde karar kıldım. Çünkü 20- 30 yıllık evlerde, sen tüm tesisatları yenilesen bile üstündeki yenilemezse, herşeyin mahvolur. akarı kokarı asla bitmez. rutubetli bir ev ise kesinlikle düşünme bile. yanından bile geçme derim. bırak çocuğu kendin bile dayanamazsın. Tabi ki ben de evim hem yakın olsun hem de geniş olsun isterdim ama mevcut şartlar beni tercih yapmaya zorluyordu ben de kararımı verdim.Merhabalar buara içime baya dert olan bir konu var. Evi tasiyacagiz, iki alternatifimiz var biri çalıştığımız yerin dibinde ama 20 25 yıllık yerleri beton biraz rutubetli vs içi eski bir ev,ikinciside merkezden çalıştığımız yerden uzak sıfır ev, ikiside dogalgazli. bebek bekliyoruz ikiside içime sinmiyor ama alternatif yok başka. Siz olsanız neyi tercih edersiniz
Canım aynı durum benimkide,tek farki benim kiraya cikacak olmam biri banyosu dolaplari mutfagi herseyi tam ve yeni olan bir ev ama uzak; digeride direkt calstgm yern karssnda eski ev kiralar ayni. Bende her an eve gider gelirim kolaylik olur bebekte aklim kalmaz diye düşündüğüm için de aklım karisti eski konusunda... En iyisi uzak ama rahat olaji tercih etmek sanirimSelam canım. şu an ben de ev alma sürecindeyim. Aldım sayılır hatta, işlemler devam ediyor. İşyerine yakın ve ankaranın en pahalı semtlerinden birinde 35 yıllık binalardan birinde içine de 50- 60 bin harcayıp ev alalım dedik. Sonra merkezde olmayan geniş, 3 yıllık ve lüks yapılı bir ev bulduk. İşime yürüyerek gidip daracık eski bir evde mi oturayım yoksa 15- 20 dakika yol gidip geniş bir evde mi oturayım diye günlerce kararsızlık yaşadım. En sonunda geniş ve yeni olan evde karar kıldım. Çünkü 20- 30 yıllık evlerde, sen tüm tesisatları yenilesen bile üstündeki yenilemezse, herşeyin mahvolur. akarı kokarı asla bitmez. rutubetli bir ev ise kesinlikle düşünme bile. yanından bile geçme derim. bırak çocuğu kendin bile dayanamazsın. Tabi ki ben de evim hem yakın olsun hem de geniş olsun isterdim ama mevcut şartlar beni tercih yapmaya zorluyordu ben de kararımı verdim.
kiraya çıksaydım da sanırım aynısını düşünürdüm. 4 yıl önce kiraya çıkarken de evin ferah olmasına önem verdim. Sonuçta kiraya da çıksan en az 1 yıl oturacaksın orada. Taşınmaya kalksan bir sürü masraf, eşyan mahvolacak.Canım aynı durum benimkide,tek farki benim kiraya cikacak olmam biri banyosu dolaplari mutfagi herseyi tam ve yeni olan bir ev ama uzak; digeride direkt calstgm yern karssnda eski ev kiralar ayni. Bende her an eve gider gelirim kolaylik olur bebekte aklim kalmaz diye düşündüğüm için de aklım karisti eski konusunda... En iyisi uzak ama rahat olaji tercih etmek sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?