Arkadaşlar biz bir yılı bitirdik ikiyi bitireceğiz evlendiğimiz zaman eşimin tarafı düğüne eşyaya masraf yapmadı bize bir ev bıraktılar sonra gelen giden kesildi evden çıkarmaya karar verdiler buna da çok bozulduk buraya dertleşmek amaçlı konu açtım. Ama herkes okuduğunu anlamamış olacak ki ilk mesaja birkaç detay eklemem gerekti çünkü bir kişi yol açmış herkes aynı yerden yorum yapıyor aslında bahsettiğim bize vaadler verilip sonra vazgeçilmesiydi. Biz evlenirken kiraya çıkacaktık bir beklentimiz yoktu ama malları varken oğlu kiraya çıkmış dedirtmek zorlarına gitti (doğulu zengin bir aile herkesin evi yazlığı en güzel yerlerde daireleri var çevreye kötü imaj çizmek istemezler). Kendilerinin bir sürü dairesi varken dedeleri bizi kirada oturtmazmış. sonra daire verdiler bir şey demeden geri aldılar neyse ben verilen sözlerde söylenen yalanlardayım ama herkes gelmiş ben tek kuruş maddi destek almadım diye kendi kahramanlık hikayesini anlatmış. Merak etmeyin biz de destek almıyoruz gayet sıkışık dönemden geçiyoruz ben çalışmıyorum çünkü doktor sürecindeyim her ay masrafımız çok zaten bir de borç ödüyoruz. Kira olmadığı için de borcu bir düzene koyduk. Biz evlenirken bir daireye yerleştirildik çünkü eşimin ailesi zengin dedeleri çocuklarına bir sürü mal bırakmış kendisi yaşıyor 90 küsür yaşında aile şirketi yönetiliyor en büyük torunu 50 yaşında vardır. Kızı 70 yaşında vardır herkesin işi gücü malı mülkü yerinde. Eşimin babası tek erkek çocuk o yüzden babası ona biraz daha mal bırakmış sanırım detayları bilmiyorum ama çok açgözlü bir insan. Biz evlenince de diğer torunlara verildiği gibi bize de daire verildi Ataşehir tarafında güzel geniş bir daire biz de tabii ki geri çevirmedik girdik yerleştik her gelen çok beğendi etti sonra ev görmesi bitince hadi oradan taşının dendi. Eşimin babasının da bir kaç tane dairesi binaları var bizim daireye asla ihtiyacı yok ama gözü doymadığı için çıkın kiraya vereceğim dedi. Biz de hem şaşırdık hem de kızdık. Güvenmekle hata etmişiz orası doğru. Dedenin bize bıraktığı daireye el koydular sormadan etmeden bunu nasl hakları diyebilirsiniz insan ilişkileri böyle mi kuruluyor ben daha önce kimseyi bu şekile görmezden gelmedim bundan sonra da gelmem.
Son düzenleme: