İstiyor canım. Yarım saat olmadı yapalı. İstedi yani.O şirket teklif alma aşamasında kart bilgilerini istemez ki!
Şu an para ödemiş değilim, parayı bloke etti. Saniyeler içinde bloke edince kuşkulandım. Şikayet var da falan baktım randevu gününde kimse gelmiyormuş ama şirkette parayı alıyormuş bir sürü şikayet variyide şimdi iş hizmet almadan paramı ödediniz?
İnternet çağında yaşıyoruz ya burdan yapalım dedik. Yani bilgileri istemesine şaşırmadım aslında sonuçta insanlar gelecekler sonra kart fiyasko çıksa paralarını nasıl alacaklar.Hangi devirde yasiyorsunuz ya?
Tanimadan etmeden dogru duzgun bilgi almadan nasil bilgilerinizi verdiniz?
Bankayi arayin soyleyin.
Ama kendiniz verdiniz bilgileri muhtemelen para iadesi falan yapma banka.
Evet orası. Onların sitesinden yaptım aslında site yeni uygulama mı yaptı acaba şu kart bilgilerini?Armut.com mu
Ben de ordan nakliye firması teklifi aldım, hiç öyle kart bilgisi istemediler
Siteyle iletişime geçsen
İnternet cagi ama dolandirici cok etrafta onu kastettim.İnternet çağında yaşıyoruz ya burdan yapalım dedik. Yani bilgileri istemesine şaşırmadım aslında sonuçta insanlar gelecekler sonra kart fiyasko çıksa paralarını nasıl alacaklar.
Gelecek kişi size nasıl ulaşsın diyo telefonu seçtim. Kimse aramamış, kimseyle anlaşmamışız sen neyine bloke ediyosun parayı. Esas orda ayıktım ben olaya
Ayy gerçekten mi ya? Gelecek kişiyle de konuşmadık ne istiyoruz ne yapacak vs. Para gitti şu an. Anlaşamazsak nolucak? Blokeyi kaldırıyorlar mı?hayır yaa biz şirkete oradan alıyoruz görevli, bastan istiyorlar evet, sonra size arayıp ulasıyorlar dolandırılmadınız merak etmeyin :)
Yok canım bir ev temizliği ne kadar büyük bir meblağ olabilir. 100 küsür bişey de enayi gibi yine vermek istemiyorum boş yere o parayıİnternet cagi ama dolandirici cok etrafta onu kastettim.
Buyuk bir meblag degildir umarim uzuldum.
Bikac kere basimiza geldi karttan buyuk meblaglar cekildi. Bankayi aradik hemen iade yaptilar.
Bi tanidigin basina geldi dolandirici aramis kart bilgilerini istemis o da vermis. Cekmisler hemen.
Banka para iadesi de yapmadi.
Hizmet vermeden parayi direkt cekmesi biraz supheli.Yok canım bir ev temizliği ne kadar büyük bir meblağ olabilir. 100 küsür bişey de enayi gibi yine vermek istemiyorum boş yere o parayı
Nakit seçeneği yok malesef. Anlaşılır ya fake site arayüz vs o kadar kasamazlar dolandırmak için.Kredii kartı ile ödeme yapmaya mecburmusunuz?Nakit vereceğim deseydiniz neden bilgileri veriyorsunuz ki?internette aynı isimle bir site oluşturmak zor değil dolandırıcılar için.Ben bankam dahi arasa bilgi paylaşman geri ararim emin olmak için..
İnşallah.Hizmet vermeden parayi direkt cekmesi biraz supheli.
Ama dolandirici olsa kartta ne var ne yok alirdi kafam karisti simdi.
İnsallah magdur olmazsiniz
Hemen şikayet edin o zamanNakit seçeneği yok malesef. Anlaşılır ya fake site arayüz vs o kadar kasamazlar dolandırmak için.
Şu an sadece şirketin dolandırıcı olma ihtimali var.
İşte olmama ihtimali de var.Hemen şikayet edin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?