Ev temizleme şirketi? Dolandırıldım mı?

tintinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
3.521
11.093
208
İstanbul
Kızlar hemen konuya gireyim. Ev çok dağıldı camlar kapılar falan da var. Evdeki kedilerden halılarda nasibini aldı vs dedik ki internetteki şirketlerden teklif alalım bakalım ne kadara olucak diye.
Kredi kartı bilgilerini istedi güvence istiyolar heralde dedik verdik. Tıkladık pat bankadan mesaj bloke etmiş parayı. Ne gelecek insan belli ne başka bir şey.
Araştırdım internette eve kimse gelmese de çekmiş parayı, iade alamamışlar fln bir sürü şikayet. Eşimde diyo ki ee sen sadece şikayetlere baktın diye öyle.
A...sitenin ismi. Elma değil diğeri işte.
Size sorum şu ki bu siteden hizmet alan memnun olan var mı? Yoksa şu an kesin dolandırıldım mı? Bankayı arayayım mı?

iyide şimdi iş hizmet almadan paramı ödediniz?
Şu an para ödemiş değilim, parayı bloke etti. Saniyeler içinde bloke edince kuşkulandım. Şikayet var da falan baktım randevu gününde kimse gelmiyormuş ama şirkette parayı alıyormuş bir sürü şikayet var

Armut.com mu
Ben de ordan nakliye firması teklifi aldım, hiç öyle kart bilgisi istemediler

Siteyle iletişime geçsen

hayır yaa biz şirkete oradan alıyoruz görevli, bastan istiyorlar evet, sonra size arayıp ulasıyorlar dolandırılmadınız merak etmeyin :)

Hangi devirde yasiyorsunuz ya?
Tanimadan etmeden dogru duzgun bilgi almadan nasil bilgilerinizi verdiniz?
Bankayi arayin soyleyin.
Ama kendiniz verdiniz bilgileri muhtemelen para iadesi falan yapma banka.
İnternet çağında yaşıyoruz ya burdan yapalım dedik. Yani bilgileri istemesine şaşırmadım aslında sonuçta insanlar gelecekler sonra kart fiyasko çıksa paralarını nasıl alacaklar.
Gelecek kişi size nasıl ulaşsın diyo telefonu seçtim. Kimse aramamış, kimseyle anlaşmamışız sen neyine bloke ediyosun parayı. Esas orda ayıktım ben olaya

İnternet cagi ama dolandirici cok etrafta onu kastettim.
Buyuk bir meblag degildir umarim uzuldum.
Bikac kere basimiza geldi karttan buyuk meblaglar cekildi. Bankayi aradik hemen iade yaptilar.
Bi tanidigin basina geldi dolandirici aramis kart bilgilerini istemis o da vermis. Cekmisler hemen.
Banka para iadesi de yapmadi.

hayır yaa biz şirkete oradan alıyoruz görevli, bastan istiyorlar evet, sonra size arayıp ulasıyorlar dolandırılmadınız merak etmeyin :)
Ayy gerçekten mi ya? Gelecek kişiyle de konuşmadık ne istiyoruz ne yapacak vs. Para gitti şu an. Anlaşamazsak nolucak? Blokeyi kaldırıyorlar mı?

Kredii kartı ile ödeme yapmaya mecburmusunuz?Nakit vereceğim deseydiniz neden bilgileri veriyorsunuz ki?internette aynı isimle bir site oluşturmak zor değil dolandırıcılar için.Ben bankam dahi arasa bilgi paylaşman geri ararim emin olmak için..

Yok canım bir ev temizliği ne kadar büyük bir meblağ olabilir. 100 küsür bişey de enayi gibi yine vermek istemiyorum boş yere o parayı

Yok canım bir ev temizliği ne kadar büyük bir meblağ olabilir. 100 küsür bişey de enayi gibi yine vermek istemiyorum boş yere o parayı
Hizmet vermeden parayi direkt cekmesi biraz supheli.
Ama dolandirici olsa kartta ne var ne yok alirdi kafam karisti simdi.
İnsallah magdur olmazsiniz

Nakit seçeneği yok malesef. Anlaşılır ya fake site arayüz vs o kadar kasamazlar dolandırmak için.
Şu an sadece şirketin dolandırıcı olma ihtimali var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…