Ev temizleme şirketi? Dolandırıldım mı?

Bende nakliye ve balkon konusunda iki işim için teklif aldım ama para ödemesi yapmamıştım .. site yönetimini aradınız mı ?

Evet orası. Onların sitesinden yaptım aslında site yeni uygulama mı yaptı acaba şu kart bilgilerini?
Siz yeni mi teklif aldınız?

Ben daha yeni sineklik için teklif verdim, üst üste iki kez hem de, kart bilgisi falan istemedi hiç. Daha önce nakliyeci ve koltuk yıkamacı da buldum oradan, o zaman da istemedi, nakit ödedim. Başka bir site mi acaba ya?

Bir tanidik cagirmisti beklemis gelmemis. Sonra instagramdan sanirim ulasmis sikayet etmis. Tam gunun fiyatini yariya mi indirmisler ne . Yani telafi etmisler. Musteri hizmetlerine ulasmaya calisin.

Bir tanidik cagirmisti beklemis gelmemis. Sonra instagramdan sanirim ulasmis sikayet etmis. Tam gunun fiyatini yariya mi indirmisler ne . Yani telafi etmisler. Musteri hizmetlerine ulasmaya calisin.
Ondan da parayı karttan mı çekmişler?
Ev temizliği ve ustaların çalıştığı konular ayrı olabilir mi acaba? Onu düşünüyorum şu an?

Ev temizligi icin tutmustu ve karttan cektirmis saniyorum . Emin degilim ama armuttan cagirmis. Ama mesela saat 9 gibi anlasmis. Gelmemis falan. Ulasmaya calismis, gelecek kisinin teli yokmus. Armuta ulasmis instagramdan sanirim , geri donus yapmislar .Durumu telafi etmisler ve yarim gun de bedava hediye etmisler.

Ayy gerçekten mi ya? Gelecek kişiyle de konuşmadık ne istiyoruz ne yapacak vs. Para gitti şu an. Anlaşamazsak nolucak? Blokeyi kaldırıyorlar mı?
onlar sizi arıyorlar, o zaman soylersiniz istediklerinizi özellikle, bize hep aynı kişi geliyordu mesela

Nasıl yani evi temizletmek için birisini arıyordunuz internette öyle mi

Koltuk yıkama işlemi için bende teklif istemiştim o siteden fiyatları uygun gelmediği için hizmet almadım. Teklif aşamasında kart bilgisi girmediğimi çok net hatırlıyorum. Bankayla iletişime geçmenizi öneririm

Bende siteden birini çağırdım. Çok da memnun kalmıştım. Ama öyle teklif alıp değil 4 saat x TL gibi bir fiyat vardı o şekilde çağırdım. Sıkıntı olmadı. 2.5 sene önce falandi

Teklif asamasinda o site sizden kredi karti bilgisi istemez hem allah askina kim teminat ister. Hic internetten alisveris yapmadiniz mi

Sorun yok ben cok.calistim. once aliyorlar kart bilgilerini temizlige gelmeden 1 gun once gelecek olanin bilgilerini mesaj mail atiyorlar, is bitince is bitti diye tekrsr mesaj geliyor ondan sonra para çekiliyor...

Ayy gerçekten mi ya? Gelecek kişiyle de konuşmadık ne istiyoruz ne yapacak vs. Para gitti şu an. Anlaşamazsak nolucak? Blokeyi kaldırıyorlar mı?

Ben oradan temizlikçi çağırdım. Temizlik şirketi olarak kendileri hizmet veriyor zaten. Nakliye firması gibi diğer hizmetler için sadece buluşma ortamı sağlıyor. Temizlikçi kendi gonreyor o sebeple kredi kartını alıyor.

Temizlikçi ile konuşulacak bir şey yok aslında standart pakette yer alan hizmetler zaten hatırladığım kadarıyla camlar, kapılar, avizeler, yerler, dolapların dışı, toz alma ve küvet, klozet, lavabo temizliği

Bunun dışındaki işler hali silme koltuk silme vs ekstra ya giriyor. Vakti kalırsa yapar ama vakti pek kalmayabilir

Ondan da parayı karttan mı çekmişler?
Ev temizliği ve ustaların çalıştığı konular ayrı olabilir mi acaba? Onu düşünüyorum şu an?
Ayrı tabiki. Müşteri hizmetleri var. Arayın konuşun. Armut.com öyle merdiven altı bir yer değilki. Gayet düzgün çalışan süreçleri var. Niye bu kadar paniklediniz.

Bir de siz haftalık bir talep oluşturduğu muhtemelen. Yani tek seferlik bir hizmet alımı yapacaksaniz müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeniz gerekiuor

Back
X