- 19 Temmuz 2018
- 1.888
- 6.009
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet orası. Onların sitesinden yaptım aslında site yeni uygulama mı yaptı acaba şu kart bilgilerini?
Siz yeni mi teklif aldınız?
Ondan da parayı karttan mı çekmişler?Bir tanidik cagirmisti beklemis gelmemis. Sonra instagramdan sanirim ulasmis sikayet etmis. Tam gunun fiyatini yariya mi indirmisler ne . Yani telafi etmisler. Musteri hizmetlerine ulasmaya calisin.
onlar sizi arıyorlar, o zaman soylersiniz istediklerinizi özellikle, bize hep aynı kişi geliyordu meselaAyy gerçekten mi ya? Gelecek kişiyle de konuşmadık ne istiyoruz ne yapacak vs. Para gitti şu an. Anlaşamazsak nolucak? Blokeyi kaldırıyorlar mı?
Ben de teklif almıştım bir keresinde ama istemedi.İstiyor canım. Yarım saat olmadı yapalı. İstedi yani.
İstemekle kalmadı bloke etti bile parayı
Şaşırdınız galiba bu durumaNasıl yani evi temizletmek için birisini arıyordunuz internette öyle mi
Evet orası. Onların sitesinden yaptım aslında site yeni uygulama mı yaptı acaba şu kart bilgilerini?
Siz yeni mi teklif aldınız?
Teklifler ayri bende utu icin teklif aldim bir firma geldi utuleri getirince kart ile odedim. Icinizi ferah tutun. Gercekten soru. YokOndan da parayı karttan mı çekmişler?
Ev temizliği ve ustaların çalıştığı konular ayrı olabilir mi acaba? Onu düşünüyorum şu an?
Ayy gerçekten mi ya? Gelecek kişiyle de konuşmadık ne istiyoruz ne yapacak vs. Para gitti şu an. Anlaşamazsak nolucak? Blokeyi kaldırıyorlar mı?
Yaptım. İstedi site.Teklif asamasinda o site sizden kredi karti bilgisi istemez hem allah askina kim teminat ister. Hic internetten alisveris yapmadiniz mi
Ayrı tabiki. Müşteri hizmetleri var. Arayın konuşun. Armut.com öyle merdiven altı bir yer değilki. Gayet düzgün çalışan süreçleri var. Niye bu kadar paniklediniz.Ondan da parayı karttan mı çekmişler?
Ev temizliği ve ustaların çalıştığı konular ayrı olabilir mi acaba? Onu düşünüyorum şu an?