Ben verdikleri fiyatı alt sınır olarak düşünüp eve temizlik için gelecek insanların arayıp teklif vereceğini düşündüm. Anlaşınca da kart bilgileriyle çalışanını güvenceye alacağını varsaydım o yüzden verdim. Eşim tıkladı telefonuma bankadan mesaj geldi. Saniyeler içinde olunca panikledimAyrı tabiki. Müşteri hizmetleri var. Arayın konuşun. Armut.com öyle merdiven altı bir yer değilki. Gayet düzgün çalışan süreçleri var. Niye bu kadar paniklediniz.
Tek seferlik seçtik biz. Yarın arayayım bari mesai saatleri içinde neymiş ne değilmiş bakalım şu işe.Bir de siz haftalık bir talep oluşturduğu muhtemelen. Yani tek seferlik bir hizmet alımı yapacaksaniz müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeniz gerekiuor
Hem de çook :)Şaşırdınız galiba bu duruma
Bence siz yanlis biseyler yaptiniz.Yaptım. İstedi site.
Yapmadım hanımefendi yanlış bir şey. Anadilim benim türkçe. Ne diyorsa adım adım takip ettim. Siz bana inanmıyorsanız girin siteye ev temizliği için izleyin adımları. Ama kartı girmeyin bloke ediyor parayı. Orayı görseniz yeterBence siz yanlis biseyler yaptiniz.
Ya işte o benim gerçekten salaklığım oldu. Onu düşünseydim iyiydi.En güzeli sanal kart, kafa rahat
Ben o siteden teklif aldim hanim efendi. Kkarti bilgisi de vermedim.Yapmadım hanımefendi yanlış bir şey. Anadilim benim türkçe. Ne diyorsa adım adım takip ettim. Siz bana inanmıyorsanız girin siteye ev temizliği için izleyin adımları. Ama kartı girmeyin bloke ediyor parayı. Orayı görseniz yeter
Yazan oldu mu bilmiyorum ama siz teklif almamışsınız, siz direkt temizlik için talep oluşturmuşsunuz. Kartı da o zaman istiyor. Onlar temizlik şirketleriyle görüşüp size birini gönderecektir o ayarladığınız tarihte ve o ücrete iptal etmezseniz. Ya da arayıp iptal edebilirsiniz.İstiyor canım. Yarım saat olmadı yapalı. İstedi yani.
İstemekle kalmadı bloke etti bile parayı
ben işsizken oradan iş yapıyordumKızlar hemen konuya gireyim. Ev çok dağıldı camlar kapılar falan da var. Evdeki kedilerden halılarda nasibini aldı vs dedik ki internetteki şirketlerden teklif alalım bakalım ne kadara olucak diye.
Kredi kartı bilgilerini istedi güvence istiyolar heralde dedik verdik. Tıkladık pat bankadan mesaj bloke etmiş parayı. Ne gelecek insan belli ne başka bir şey.
Araştırdım internette eve kimse gelmese de çekmiş parayı, iade alamamışlar fln bir sürü şikayet. Eşimde diyo ki ee sen sadece şikayetlere baktın diye öyle.
A...sitenin ismi. Elma değil diğeri işte.
Size sorum şu ki bu siteden hizmet alan memnun olan var mı? Yoksa şu an kesin dolandırıldım mı? Bankayı arayayım mı?
ben de teklif almıştım o şirketten ama öyle kredi kartı bilgisi vermedim yanlış yere mi tıkladınız tabiki bankayı arayın bilgi alın derimKızlar hemen konuya gireyim. Ev çok dağıldı camlar kapılar falan da var. Evdeki kedilerden halılarda nasibini aldı vs dedik ki internetteki şirketlerden teklif alalım bakalım ne kadara olucak diye.
Kredi kartı bilgilerini istedi güvence istiyolar heralde dedik verdik. Tıkladık pat bankadan mesaj bloke etmiş parayı. Ne gelecek insan belli ne başka bir şey.
Araştırdım internette eve kimse gelmese de çekmiş parayı, iade alamamışlar fln bir sürü şikayet. Eşimde diyo ki ee sen sadece şikayetlere baktın diye öyle.
Size sorum şu ki bu siteden hizmet alan memnun olan var mı? Yoksa şu an kesin dolandırıldım mı? Bankayı arayayım mı?
Kızlar hemen konuya gireyim. Ev çok dağıldı camlar kapılar falan da var. Evdeki kedilerden halılarda nasibini aldı vs dedik ki internetteki şirketlerden teklif alalım bakalım ne kadara olucak diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?