Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazıcaktım bende buraya da dur iki konuya daha cevap ver diyodum kendi kendime
Öncelikle dolandırılmadığınıza sevindim :))Yazıcaktım bende buraya da dur iki konuya daha cevap ver diyodum kendi kendime
Şimdi şöyle söyleyeyim tam vaktinde geldi tam vaktinde çıktı. Hiç aksama olmadı. Öyle oturayım abla bi iki şey yiyeyim kahvaltı yapayım vs olmadı. Dedim yemek koyayım diye öğlen istemedi bile onu. Ev temizliğinde hızlı hızlı halletti her şeyi. Görünen her yer temiz şu an. Ama dolap, koltuk çekilmedi. Yada kitaplar vs inmedi toz alınırken. Zaten öyle yapmaya kalksa yetişmezdi de.
Anlaştık da ablayla haftada 2 kez gelecek bana siteden bağımsız (Armuttan özür diliyorum komisyon alamıcak malesef artık). O zaman sabahtan akşama gelir oda oda dip temel başlarız diye konuştuk. Sonra da düzenini kurar heralde o.
Yani şöyle söyleyeyim annemr grlen kadın sabah girerdi akşam 8 9da çıkardı. Anca yetiştirirdi evi toplamayı. Halıda silerdi herşeyi de çekerdi. Benim öyle dip temel beklentimde yoktu yalan olmasın. Kadına demedim bile koltuğu çeker misin diye. 4 saatte bu kadar olur. Ev temiz mi temiz. Misafir gelse çok temizmiş eviniz der. Ama senin bildiğin olmayan yerler oluyor.Öncelikle dolandırılmadığınıza sevindim :))
Benim de çevremde yardımcı tavsiyesi alacağım tanıdık yok, armutu düşünüyordum
Yani fena değil, eh işte diyorsunuz
Armut bence alışıktır, herkes sizin gibi daha sonrası için anlaşıyordur. Vicdanınız rahat olsun :))
Koltuk vs çekseymiş iyiymiş tabi ama bidahaki sefere artık :))
Yani şöyle söyleyeyim annemr grlen kadın sabah girerdi akşam 8 9da çıkardı. Anca yetiştirirdi evi toplamayı. Halıda silerdi herşeyi de çekerdi. Benim öyle dip temel beklentimde yoktu yalan olmasın. Kadına demedim bile koltuğu çeker misin diye. 4 saatte bu kadar olur. Ev temiz mi temiz. Misafir gelse çok temizmiş eviniz der. Ama senin bildiğin olmayan yerler oluyor.
Artık düzenli gelince de anlaşıcaz bir şekilde. Ayda 1 çekse koltuğu yeter bana. Fazlasında gözüm yok![]()
Aynen benim ev gibi. Adrese yakın gönderiyorlarmış insanları senin şansına ne düşer bilemem de ben pişman olmadımValla ben de pek takıntılı biri değilimdir, camlar ve banyoları yapsa bile yeter, zaten 2+1, çok eşyamız da yok :)) çok tesekkür ederim bilgiler için
Yazıcaktım bende buraya da dur iki konuya daha cevap ver diyodum kendi kendime
Şimdi şöyle söyleyeyim tam vaktinde geldi tam vaktinde çıktı. Hiç aksama olmadı. Öyle oturayım abla bi iki şey yiyeyim kahvaltı yapayım vs olmadı. Dedim yemek koyayım diye öğlen istemedi bile onu. Ev temizliğinde hızlı hızlı halletti her şeyi. Görünen her yer temiz şu an. Ama dolap, koltuk çekilmedi. Yada kitaplar vs inmedi toz alınırken. Zaten öyle yapmaya kalksa yetişmezdi de.
Anlaştık da ablayla haftada 2 kez gelecek bana siteden bağımsız (Armuttan özür diliyorum komisyon alamıcak malesef artık). O zaman sabahtan akşama gelir oda oda dip temel başlarız diye konuştuk. Sonra da düzenini kurar heralde o.
Sistem ne zaman değilti bilmiyorum ama evet benim kartımdan çekildi para. Elden ödeme yapmadım.merhaba
ben geçen şubat ayında armut tan temizlik hizmeti aldim 6 saat te dip köşe yapmıştı. ödemeyi elden yapmıştım.
yine aynı firmadan yetkiliyle görüşmek istedim ama whatsup tan cevap vermedi ben de tekrar armut a hizmet kaydı bıraktım ama kartımdan ücret çekilmiş. daha önce böyle değildi
sizin de karttan çekilmişti dimi, sistem değişmiş sanirim
mail attım, evet değişti demişlerSistem ne zaman değilti bilmiyorum ama evet benim kartımdan çekildi para. Elden ödeme yapmadım.