Ev temizleme şirketi? Dolandırıldım mı?

Ayrı tabiki. Müşteri hizmetleri var. Arayın konuşun. Armut.com öyle merdiven altı bir yer değilki. Gayet düzgün çalışan süreçleri var. Niye bu kadar paniklediniz.
Ben verdikleri fiyatı alt sınır olarak düşünüp eve temizlik için gelecek insanların arayıp teklif vereceğini düşündüm. Anlaşınca da kart bilgileriyle çalışanını güvenceye alacağını varsaydım o yüzden verdim. Eşim tıkladı telefonuma bankadan mesaj geldi. Saniyeler içinde olunca panikledim

Bir de siz haftalık bir talep oluşturduğu muhtemelen. Yani tek seferlik bir hizmet alımı yapacaksaniz müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeniz gerekiuor
Tek seferlik seçtik biz. Yarın arayayım bari mesai saatleri içinde neymiş ne değilmiş bakalım şu işe.

Site gerçekten armut.com ise bir sorun yaşamazsınız ama daha önce başka bir üyenin dediği gibi, onu taklit eden fake bir siteyse nahoş durumlar olabilir.

Yapmadım hanımefendi yanlış bir şey. Anadilim benim türkçe. Ne diyorsa adım adım takip ettim. Siz bana inanmıyorsanız girin siteye ev temizliği için izleyin adımları. Ama kartı girmeyin bloke ediyor parayı. Orayı görseniz yeter
Ben o siteden teklif aldim hanim efendi. Kkarti bilgisi de vermedim.

İstiyor canım. Yarım saat olmadı yapalı. İstedi yani.
İstemekle kalmadı bloke etti bile parayı
Yazan oldu mu bilmiyorum ama siz teklif almamışsınız, siz direkt temizlik için talep oluşturmuşsunuz. Kartı da o zaman istiyor. Onlar temizlik şirketleriyle görüşüp size birini gönderecektir o ayarladığınız tarihte ve o ücrete iptal etmezseniz. Ya da arayıp iptal edebilirsiniz.

Eskiden istemiyordu kart bilgisi
Ben de dün teklif alayım diye baktım kart istiyor.
Geri alırsınız sıkıntı olmaz bence

Provizyon cekmisler yani banka sizden onay almadan cekemezler... buyuk şirketler bunu yapiyor anlasmadan vazgecmeyin diye... vazgecseniz bile provisyonu kaldırırlar bankaya bilgi verin...

Ben de o siteden cok is ayarladim, ogretmen, badanaci vb. Ama parayi hep is bittikten sonra elden işi yapanlara verdim

Kızlar hemen konuya gireyim. Ev çok dağıldı camlar kapılar falan da var. Evdeki kedilerden halılarda nasibini aldı vs dedik ki internetteki şirketlerden teklif alalım bakalım ne kadara olucak diye.
Kredi kartı bilgilerini istedi güvence istiyolar heralde dedik verdik. Tıkladık pat bankadan mesaj bloke etmiş parayı. Ne gelecek insan belli ne başka bir şey.
Araştırdım internette eve kimse gelmese de çekmiş parayı, iade alamamışlar fln bir sürü şikayet. Eşimde diyo ki ee sen sadece şikayetlere baktın diye öyle.
A...sitenin ismi. Elma değil diğeri işte.
Size sorum şu ki bu siteden hizmet alan memnun olan var mı? Yoksa şu an kesin dolandırıldım mı? Bankayı arayayım mı?
ben işsizken oradan iş yapıyordum
serbest çalışan insanlarla müşterilerini biraraya getiren bir aracı kurum orası
kart vermek doğru değil
ben sizin yerinizde olsam böyle risklere girmem de direk tanıdık aracılığıyla temizlik elemanı bulurum ne çıkar belli değil oradan

Ben de arada oradan yardım alıyorum ama eşim hallediyor o işleri. Para, yardımcı kadına işi bittikten sonra veriliyor.

Kızlar hemen konuya gireyim. Ev çok dağıldı camlar kapılar falan da var. Evdeki kedilerden halılarda nasibini aldı vs dedik ki internetteki şirketlerden teklif alalım bakalım ne kadara olucak diye.
Kredi kartı bilgilerini istedi güvence istiyolar heralde dedik verdik. Tıkladık pat bankadan mesaj bloke etmiş parayı. Ne gelecek insan belli ne başka bir şey.
Araştırdım internette eve kimse gelmese de çekmiş parayı, iade alamamışlar fln bir sürü şikayet. Eşimde diyo ki ee sen sadece şikayetlere baktın diye öyle.
Size sorum şu ki bu siteden hizmet alan memnun olan var mı? Yoksa şu an kesin dolandırıldım mı? Bankayı arayayım mı?
ben de teklif almıştım o şirketten ama öyle kredi kartı bilgisi vermedim yanlış yere mi tıkladınız tabiki bankayı arayın bilgi alın derim

Fiyat ogrenmek icin kart bilgisi istemiyor rezervasyon icin istiyor. Rezervasyonda da zaten isi yaptiracaginiz kesin gibi demek ve oncesinde bloke ve is tamamlaninca aktarim olur. Yalniz umarim taklit bir sayfada islem yapmamissinizdir. Bir arkadasim bedastan elektrik faturasi oduyorum diye hackerlara kart bilgilerini kaptirmisti.

Bankaya gidin ogrenin anlatin durumu yardimci olurlar

Böyle işler için tanıdık insanlara güvenmenin daha doğru olacağını düşünüyorum

Güncelleme:
Şimdi eve gelecek kişi belli oldu. Mesaj atmışlar kişinin profilinde de hep olumlu yorumlar vardı. Beklemeye karar verdim. Bakalım sonuç nasıl olacak..

Back
X