Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçini ferah tut.Herşey adım adım düzgün gidiyor meraklanmaYani parayı almadılar. Provizyona çektiler parayı. Ama provizyona çekince satışa çevirmek onların elinde.
Bugün eve gelecek kadının bilgilerini paylaştılar. Kadın beni aradı konuştuk vs. Yarın geliyor bir aksilik olmazsa.
Temizlik bitiminde de satışa çevirirlerse her şey tam olacak.
Yalnız kadın gelmez, satışa çevirip alırlarsa parayı dolandırılmış olucam. Bekliyorum. 116 tl fiyatı var temizliğin
Kac saatlik bu rakam .Yani parayı almadılar. Provizyona çektiler parayı. Ama provizyona çekince satışa çevirmek onların elinde.
Bugün eve gelecek kadının bilgilerini paylaştılar. Kadın beni aradı konuştuk vs. Yarın geliyor bir aksilik olmazsa.
Yalnız kadın gelmez, satışa çevirip alırlarsa parayı dolandırılmış olucam. Bekliyorum. 116 tl fiyatı var temizliğin
2+1 ev için 4 saatKac saatlik bu rakam .
Mahalleden birini bulamadiniz mi 4 saate biraz cok .2+1 ev için 4 saat
Valla birini eski ev sahibi önerdi bi kaç kişi daha hatta. Kadın geldi. Biraz bi toz aldı. Çocuğum uyanmıştır gideyim bi dedi. 2 saat sonra geldi. Camı yerleri sildi. Akşam oldu ben gideyim dedi. 150 tl verdim.Mahalleden birini bulamadiniz mi 4 saate biraz cok .
Teklif alma değil. Direkt kendi ekibi var temizlik için.O şirket teklif alma aşamasında kart bilgilerini istemez ki!
Tamam kadın gelip işi bitince onay vereceksiniz ben hep oradan söylüyorumİstiyor canım. Yarım saat olmadı yapalı. İstedi yani.
İstemekle kalmadı bloke etti bile parayı
Ayni siteden ben de hep teklif alirim ama hixbir zaman kartimi bilgimi falan istemedi. Siz acaba yanlislikla teklifi alip onaylayip hizmet aldim falana mi tikladiniz?Kızlar hemen konuya gireyim. Ev çok dağıldı camlar kapılar falan da var. Evdeki kedilerden halılarda nasibini aldı vs dedik ki internetteki şirketlerden teklif alalım bakalım ne kadara olucak diye.
Kredi kartı bilgilerini istedi güvence istiyolar heralde dedik verdik. Tıkladık pat bankadan mesaj bloke etmiş parayı. Ne gelecek insan belli ne başka bir şey.
Araştırdım internette eve kimse gelmese de çekmiş parayı, iade alamamışlar fln bir sürü şikayet. Eşimde diyo ki ee sen sadece şikayetlere baktın diye öyle.
A...sitenin ismi. Elma değil diğeri işte.
Size sorum şu ki bu siteden hizmet alan memnun olan var mı? Yoksa şu an kesin dolandırıldım mı? Bankayı arayayım mı?
hangi şehır bana da lazım kadın fiyatı çok çok uygunmuşYani parayı almadılar. Provizyona çektiler parayı. Ama provizyona çekince satışa çevirmek onların elinde.
İstanbuldayım ben. Diğer şehirlerde de vardır sanırım.hangi şehır bana da lazım kadın fiyatı çok çok uygunmuş
Armut.com’da temizlik hizmeti rezervasyon ile oluyor. Kart bilgilerimizi giriyoruz ödeme alinip temizlikci gonderiyorlar. Ama diger işlerde teklif topladigimiz icin ücretsiz kart girmiyoruz. Yanlış bir sey yapmadiniz, temizlikte rezervasyon yaparken hemen ödeme aliniyor. 1 gün öncesinde de temizlige gelecek kisinin bilgilerini (tel,isim vs) mail atiyorlardiKızlar hemen konuya gireyim. Ev çok dağıldı camlar kapılar falan da var. Evdeki kedilerden halılarda nasibini aldı vs dedik ki internetteki şirketlerden teklif alalım bakalım ne kadara olucak diye.
Kredi kartı bilgilerini istedi güvence istiyolar heralde dedik verdik. Tıkladık pat bankadan mesaj bloke etmiş parayı. Ne gelecek insan belli ne başka bir şey.
Araştırdım internette eve kimse gelmese de çekmiş parayı, iade alamamışlar fln bir sürü şikayet. Eşimde diyo ki ee sen sadece şikayetlere baktın diye öyle.
A...sitenin ismi. Elma değil diğeri işte.
Size sorum şu ki bu siteden hizmet alan memnun olan var mı? Yoksa şu an kesin dolandırıldım mı? Bankayı arayayım mı?