- 13 Şubat 2020
- 1.093
- 2.577
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bu aralar aynı düşüncedeyim. Şuan her zamankinden daha çok özeniyorum ama yine de tam temizmişim gibi gelmiyor. Biran önce normal hayata dönelim inşallahTam tersi olarak ben geldim. Benim virüsten korunmak için yaptığım şeyleri millet normal zamanda yapıyormuş. Pis olduğuma kanaat getirdim en son.
Konu sahibi virüse dikkat et, dışardan gelen her şey temizlensin gerisi önemli değil bence.
Ben de bu aralar aynı düşüncedeyim. Şuan her zamankinden daha çok özeniyorum ama yine de tam temizmişim gibi gelmiyor. Biran önce normal hayata dönelim inşallah![]()
Aynı durumdayız. Haftasonları beraber yapacağız artık temizliği eşimle bu günler bitinceye kadar. Sadece üç haftalık evliyim ama bu ev işlerine çok sararsam çıkamam gibime geliyorHaftada bir yardımcı abla gelirdi bana, başka da temizlik yapmazdım ufak tefek şeyler hariç. Şimdi haftasonu eşimle yapıyoruz daha derin temizlik, hafta içi de ben bi süpürüp siliyorum. Daha fazlasını yapamam zaten gücüm yetmez. Evde ekmek poğaça tatlı falan yapıyorum ki bizim evde yapılan yenen şeyler değildir. Eşim karım ev hanımı oldu diye şok geçiriyor bu aralar.
Bu dört kişi kim ? İş bölümü yapın günlük toz alın mesela her gün kahvaltıdan sonra bir makina bir vileda yapmak toplasanız yarım saat bile değil her gece uyurken wc ye temizlik için ne kullanıyorsanız dökün sabaha kadar kalsın sabah ilk kullanan şöyle bir fırçayla temizlesin öyle kullansın gece yatmadan 5 dk lavabo ovulabilir bunlar günlük oturursa eğer 2 haftada bir ince temizlik sizi yormaz cam duvar silme falan kalır diğerleri zaten temiz olduğu için çok yormazArkadaşlar aslında çok dert değil gibi ama kafama takıyorum. Yeni evliyim ve ev temizliği konusunda hiç pratiğim yok. Sevmiyorum da zaten. Karantinadan dolayı yardımcı ablayada bir süre gelme dedim. Ve şimdi ipin ucunu kaçırmaktan korkuyorum. Evde dört nüfusuz ve günlük mutfak hareketliliği zaten yoruyor beni. Herkes kendi odasını temizliyor. Ben de süpürüp siliyorum ama burda bazı kadınlar yaptıkları temizliği anlatmış benimki onlarınkinin yanında temizlik mi diyorum. Salgın döneminde olmasak kafaya takmayacağım ama evin sanki çok ama çok temiz olması gerekiyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum
Daa ne kaldi bacim, hepsini saydin zatiiTemizlik kavramım wc her daim temiz olacak, yerde kırıntı olmayacak, eşyalarda toz olmayacak, mutfak temiz olacak çünkü yemek yapılıyor tezgah ve ocak . bu , bu kadar ötesi fantazi . not; çalışıyorum haftada 1 gün temizlik yaparım. 20 günde bir de derin temizlik yaparım eşimle birlikte. wc yi hergün temizlerim iki dk da.hayatımdan tek bir günü bile temizlik için feda edemem. hayat çok kısa
Haftada bir yapıyorsanız eşyalar nasıl tozlanmadan kalıyor, onu anlamadım.Temizlik kavramım wc her daim temiz olacak, yerde kırıntı olmayacak, eşyalarda toz olmayacak, mutfak temiz olacak çünkü yemek yapılıyor tezgah ve ocak . bu , bu kadar ötesi fantazi . not; çalışıyorum haftada 1 gün temizlik yaparım. 20 günde bir de derin temizlik yaparım eşimle birlikte. wc yi hergün temizlerim iki dk da.hayatımdan tek bir günü bile temizlik için feda edemem. hayat çok kısa
Hiç ama hiç normal değil, meyve sebzeleri çamaşır suyu, sabun yada bulaşık deterjanıyla silip temizlemek virüs kadar tehlikeli bence.Evde deli gibi temizlik yapanlar camasir suyuna batip cikan,gunluk porcoz soluyanlar kendi bagisikliklarini dusurduklerinin farkinda degiller ki..
Etraftaki zararli zararsiz tum organizmalari oldururerek savunmasiz kaliyorlar
Dun arkadasim aldigi portakallari suyla seyrelttigi camasiir suyuyla sildigini, yemeden oncede kaynar suya attiklarini soyledi
Normal mi ki bu?
Oha gerçek miEvet birde bu durum var. Benim arkadaşımda çikolatayı sıcak suyla yıkayacağım diye eritmiş. Ben hiç öyle şeyler yapmıyorum. Sadece sebzeleri sirkeli suda bekletiyorum.