• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Ev tipi ana kucağı tavsiye ???

Ladypurple

*ümitli rüzgar* (alminAŞK)
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2014
2.453
1.415
198
36
3 aylık bir kızım var.Ana kucağı almak istiyorum.Şu sallanan sandalye tarzında olanlar var fakat biraz tuzlu. Yaylı olanların da kilo kapasitesi düşük.Sizce nasıl bir şey almalıyım? Memnun kaldığınız, tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı?

Eklentiler

• 83712673_386644740.webp
    83712673_386644740.webp
    788 bayt · Görüntüleme: 571
  • lBYP-MC3032_7.webp
    lBYP-MC3032_7.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 2.461
  • TOP_RELAX_BEIGE_PINK_BEAR_10110021511.webp
    TOP_RELAX_BEIGE_PINK_BEAR_10110021511.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 556
  • 53772000_323417919.webp
    53772000_323417919.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 702
Su sıralar fiyat biraz fazla kesinlikle tiny love 3 in 1 i tavsiye ederim. 3 aylık oğlum var ve beni çok rahatlatiyor.

ici cukur olanlardan alin bende mamas papas vardi hic kullanamadim cocuk kayiyor saga sola ama bright starts zoo tail aldim superdi
3 aylık bir kızım var.Ana kucağı almak istiyorum.Şu sallanan sandalye tarzında olanlar var fakat biraz tuzlu. Yaylı olanların da kilo kapasitesi düşük.Sizce nasıl bir şey almalıyım? Memnun kaldığınız, tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı?

Canim tiny love guzel ama bnce 5 6 ay uzeri icin pek uygun degil bright star var elekltrkli olan ve prego biraz fiyatlar yuksek ama 2.el alabilirsin ☺fikrim

Sıze gunduz de mesaj attım ve ozellıklerden bahsettım kesınlıkle tıny love almayın derım bende chıcco feel kullandım oturma yerı saglam ve mp3 le bebegıme ıstedıgım muzıgı dınletıyordum sakınlesmesı ıcın kendı sesımı bıle dınlettım chıcco feel pahalı bıraz ama dedıgım ozellıklerı gozardı etmeyın:)
2,el almayacaksınız zaten onun ıcın cok pahalı bırseye gerek yok

Su sıralar fiyat biraz fazla kesinlikle tiny love 3 in 1 i tavsiye ederim. 3 aylık oğlum var ve beni çok rahatlatiyor.
Evet öyle malesef. Ben de 4-5 ay kullanabileceğimiz için en uygununu almak istiyorum.Onu ben de çok begenmiştim ama pahalı geldi. En fazla 250 civarı olsa çok süper olur :) Bakalım :)

ici cukur olanlardan alin bende mamas papas vardi hic kullanamadim cocuk kayiyor saga sola ama bright starts zoo tail aldim superdi
Bright stars markasını çok görüyorum, uygun da ama kalitesi sizce nasıl? Kumaşı çok ince mi? Bir de boy açısından nasıl, kaçıncı aya kadar kullanabildiniz? :)

Canim tiny love guzel ama bnce 5 6 ay uzeri icin pek uygun degil bright star var elekltrkli olan ve prego biraz fiyatlar yuksek ama 2.el alabilirsin ☺fikrim

Ah ah ben de ikinci el almaktan yanayım ama eşim bebek ürünlerinde ikinci el düşmanı resmen :))) Hem uygun hem sıfır hem gönlümüze göre nasıl bulucaz bakalım. :)

Sıze gunduz de mesaj attım ve ozellıklerden bahsettım kesınlıkle tıny love almayın derım bende chıcco feel kullandım oturma yerı saglam ve mp3 le bebegıme ıstedıgım muzıgı dınletıyordum sakınlesmesı ıcın kendı sesımı bıle dınlettım chıcco feel pahalı bıraz ama dedıgım ozellıklerı gozardı etmeyın:)
2,el almayacaksınız zaten onun ıcın cok pahalı bırseye gerek yok
Hı hıı evet bundan sonra kaç ay kaldı zaten.Bir de benim kızım biraz hareketlı cok uzun süre duracak gibi gelmiyor. :) Ben biraz daha inceleyeyim. :)

Bright stars markasını çok görüyorum, uygun da ama kalitesi sizce nasıl? Kumaşı çok ince mi? Bir de boy açısından nasıl, kaçıncı aya kadar kullanabildiniz? :)

kumas kalitesi cok guzek parasut kumasi gibi biraz kac kere yikadim ne soldu ne bozuldu leke tutmuyor ayrica. biz 5 aydan sonra biraktik kizim durmuyordu biryerde. ama 2 ayliktan itibaren kullaniliyor gorenler bu gercekten ana kucagi gibi diyorlardi. ama benim model uretimden kalkti. kaliteliydi amerikan markasi zaten.

Evet öyle malesef. Ben de 4-5 ay kullanabileceğimiz için en uygununu almak istiyorum.Onu ben de çok begenmiştim ama pahalı geldi. En fazla 250 civarı olsa çok süper olur :) Bakalım :)

Ben 100 TL ye cok az kullanılmış bulmuştum.bir arkadasimada 150 TL ye buldum:) yine denk gelirse öyle ben haber veririm size:)

Casual marka ana kucagi aldim inanilmaz memnunum 230 a aldim sanirim titresim ozelligi gazina cok iyi geliyorncok da sevdi besigine zor aliyorum kaldirdim mi hemen uyaniyor . Gittigim odaya goturuyorum aklim kalmiyor utu yaparken yemek yaparken falan

Back
X