ev ve günlük dışarı kıyafetlerinizi nerelerden alıyorsunuz hangi markalar tercihiniz

tiona

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
28.022
14.077
498
47
merhaba ben çalışmıyorum ve evliyim 58 kilo 160 boy
kot pantolom ilk tercihim dışarıda marka hep mavi jean giyerim yıllardır modelleri güzel
ama üst kıyafette mavi pahalı geliyor benettonun autlet mağazasından3 tşört ve 3 uzun kollu badi aldım badiler siyak açık gri kouyu gri
badiler 20 lira
tşörtler 25 liraydı
yazın çok ince keten şort giyiyorum ve kot etek lives ten 100 liraya kot etek almıştım 4 yıldır hiç bozulmadı hem herşeyle giyiliyor diz üstü
lcw üst badilerde uygun 16 liraya almıştım siyah yine uzun süre giyilebilir kaliteli tavsiye ederimlcw den lacivert bir hırka yine 24 lira her şeyle giyilebilir paylaşırsak fikir alışverişi yapmış oluruz teşekkürler.....

yerı gelır pazardan alırım yerı gelır Ykm den koton dan alırım

neyı nerde begenırsem onu alırım

yerı gelır pazardan alırım yerı gelır Ykm den koton dan alırım

neyı nerde begenırsem onu alırım

canım ykm pahalı geliyo biraz indirimleri takip ediyorum genelde birde bütün olarak değil tek tek alıyorum üstleri daha uygun olanlarda seçiyorum sık değiştiril diği için

Koton, Lcw, Bershka, Oxxo, bayrampaşada güzel yerler var. ama ben genelde her hafta mutlafa alışverişe çıkarım ama gel gör dolabımda yine bana göre hiçççç birşey yoktur :))

günlük kıyafetlerim genelde benettondur ama çalıştğım için dışarı kıyafetlerimi biraz aramak zorunda alırım.. favori markalarım Herry, Journey, Ekol ,Cotton ve Adilışık ama Herry benim en sık uğradığım alışveriş yerimm

dışarda giyeceksem favorim herry,ekol ve journey.Nedense başka yerden bulamam.Evde,gündelik giyeceksem lcw

Markalarla iletişim biraz vücut yapısı ve zevklelerle ilgili.
Koton,Mango indirimdeyse Zara bu üçünden şaşmam dolabımın yarısından fazlası bunlardan oluşur.
Kot konusu hassas Levi's kaiteli ve vücuda uyuml..
Pazardan da çok alışveriş yaparım.Herşeyi almam am güzel parçalar düşerse de kaçırmam.

miss poem ve lc waikiki

mangoya dayanamıyorum hele de outlet olayı büyüdügünden beri cok rahatım.ben pazardan almıorum bir iki yıkamayla mafoluyo.mango bütceyede uygun misal daha yeni 9.99 a siyah bir kot aldım bodyler 4.95 şaka gibi

Bende zara,mango,koton,bershka,oxxo,tifany,adil ışık,boyner ilk tercihlerim bunlar.

zara,lcw, defacto,mango, kotona hep girerim ve boş dönerim sanırım çok fazla kıyafetimde yok ordan

Mango ve coton vazgeçemediğim yerlerden birisidir heleki outlet olduğu için fiatlarıda çok uygun oluyor .,Mangodan 5 liraya kot pantolon 20 liraya da elbise bulabilyorum .
Ama pazardan da alırım kıyafet bazen markalı çok uyguna kıyafet bulunabiliyor

Mango ve coton vazgeçemediğim yerlerden birisidir heleki outlet olduğu için fiatlarıda çok uygun oluyor .,Mangodan 5 liraya kot pantolon 20 liraya da elbise bulabilyorum .

outlet mango istanbulda nerede var ya benimde cnm çekti 10 liraya kot falan amaninn

outlet mango istanbulda nerede var ya benimde cnm çekti 10 liraya kot falan amaninn

Kadıköy bahariye caddesinde var..
Taksim istiklal caddesin de var
Birde E5 yolu üzerinde optimum outlet var kozyatağı taraffında.
Gerçi denk gelmeniz lazım her zaman olmuyor yani

batik, koton, ipekyol markasının tarzını seviyorum imkanım oldukça özellikle batik ve koton alıyorum.
ama beğendiğim bi ürün varsa markası hiç önemli değil yakıştıysa elbet alırım.
keşke bizim buradada sosyete pazarımız olsaydı :88:

Zara favorimdir.Gerek kalitesi ile gerekse tarzı ile...Tommy Hilfiger,çantada Vakko,çorap alışverişinde Calzedonia,ayakkabıda Zara,Hotiç,İnci...Machka'yı ve İpekyolu'da beğenirim özellikle özel gün alışverişlerinde.Günlük kıyafetlerde H&M 'de tercihimdir.:87:

anlamıştım ilk görüşte ortak noktamızz çooookkkkk:54:

Benimde kesinlikle MANGOOOOO elim boş çıktığım nadir görülür
Koton,Getto,sabra veZarayı beğeniyorum

Ayakkabıda İnci,Deichman;Adidas
günlük olarakda adil ışık ve lcw xside tercih ediyorum
Ama bende pazarı çok severim
Beğendiğim bişey olursa alırım mutlaka

Sonunda Türkiye'ye gelen marka H&M; (yurtdışına her çıkışımda gerek hediye olarak gerekse kendime deli gibi alışveriş yaptığım çok uygun fiyatlı bir marka.. artık forum istanbul'da- çok mutluyum)

İpekyol, zara, takım elbiselerim genelde bu iki markadan tercih ederim....

stradivarius; arada güzel şeyler bulabiliyorum.. mesela geçen yıl iki tane aynı model farklı renkte deri ceket almıştım.. Gerçekten kaliteli ve oldukça uygun fiyatlı idi. (sanıyorum 90 tl idi fiyatı)... Arada kontrol etmekte fayda var güzel şeyler geliyor....

Pazardan da alışveriş yapıyorum... eşofman ve evde giyilecek kıyafetlerimi pazardan tercih ediyorum...

Back
X